• nemapredaje
    5.9k

Mišića bi taman mogao svaku drugu utakmicu po pola sata zamjeniti
  • NORTE
    18.7k
    Ima li kakvih novosti u vezi mogućeg termina održavanja izbora?
  • rioda
    9.9k
    Ovisi o tome kad će Grad verificirati statut
  • Dubbbrava
    1k
    Meni je Badelj jedino pao u očima ono kad je u doba najveće represije dok je igro za nas izjavio za SN da on nezna kaj hoćeju ti dečki, ti boysi...
    Starija ekipa a znam da vas ovdje itekako ima zna točno o čem pričam.
    Tad je borba za Dinamo bila na vrhuncu a ja sam to na svojoj koži nekoliko puta iskusio.
    Tak da mogu i ja rec da mi je drago kaj se vraća u klub i pozdravljam to ali daleko mi je to od epiteta koji mu se pripisuju ovdje i buduće pozicije na kojima ga pojedinci odjednom vide.
    Rađe bi da je odigro oproštajnu sezonu i onda se lijepo umirovio na svom Maksimiru i na oduševljenje modrog puka ostao na poziciji u klubu.
  • Ritam Ulice
    1.7k
    https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/badelj-boyse-ne-pozdravimo-jer-vrijedaju-upravu-20111110

ponekad ih ne pozdravimo jer vrijeđaju upravu kluba. A tko vrijeđa upravu, vrijeđa i nas i zato tako reagiramo.

Ok milane.
  • Jos-Optimus
    7.2k
    Dečki, kao što je x puta rečeno, borba koja je donijela ovaj Dinamo je bila trnovita, traumatična, epska...u samim povojima je rijetko tko to razumio, dapače, Zdravko je bio "good guy", a boysi huligani. Nema u Badelju krvi zloće, nije znao, nije razumio i zato mu ne zamjeram. Ako je netko ispravan lik i voli Dinamo onda je to on.
  • NKDZ86
    5.5k
    baš to, po čemu je badelj legenda, po izjavi od prošle sezone i ulizivanja u šupak ?
    bio na strani gazde i u doba najveće repersije šutio dok su se gazili bbb, nek i sad šuti, meni je lik gadljiv. Koje su njegove kompetencije uopće da radi u školi?

edit : onda se na taj način mogu gotovo svi opravdat...
  • masacusec
    6k
    Badeljove izjave nisu produkt njegove malicioznosti, već isključivo produkt njegove naivnosti, neznanja, nerazumijevanja i svojevremene indoktrinacije.
  • Laugreano
    4.5k
    Zbog te izjave brutalno je izvrijeđan na gostovanju u Puli. Neki ce reci pretjerano, neki opravdano, ali bilo je to osjetljivo vrijeme.
  • Droljo
    20.5k

Bio sam tamo i katastrofa je bilo. Mater srpsku itd... Našem igraču.. loše
  • Dr Hofmann
    4k
    Ti si Zdravkov četnik Milane (ili tako nešto)...Jebi ga, teška i teretna vremena, ali sada već dosta daleko iza. Reći da je tada bilo mučno je umanjenica desetljeća. A najveći krivac je Mićma ganci, čekaju te lanci (i bome su ga dočekali).

Ali volio bi čuti i Badelja što mu se sada vrti u glavi o tim vremenima. Zašto to ,,mesti" pod tepih, ako će se ići prema naprijed, trebala bi se prošlost raščistiti, pa i na ovom primjeru

@The Undertaker Meni ni ne bi ostalo previše ljudi iz tih vremena iskreno. Ali to je moje mišljenje, u klubu su pametniji, trezveniji, iskusniji i normalniji ljudi od mene. Ako smatraju da Badelj može pomoći Dinamu, odlično. Nije mi sad on neki faktor koji mi užasno smeta, ali da bih volio čuti njegovu perspektivu o tadašnjim vremenima, naravno da bi
  • M94
    1.8k
    Badeljove izjave nisu produkt njegove malicioznosti, već isključivo produkt njegove naivnosti, neznanja, nerazumijevanja i svojevremene indoktrinacije.masacusec

Da samo ne spominjemo Badelja, bilo je jos igraca koji "nisu znali", "ne bi se stel mesati", "Mamic je najjaci i najboljsi"... Neki su do nedavno i igrali za Dinamo... al ne pusim te price o neznanju i naivnosti, ako imas bar malo mozga i moralnosti znalo se o cemu se radi... Sad to sto je vecina njih gledala svoju karijeru i zmirila za vlastite interese je drugi par cipela, u jednu ruku razumijem, u drugu ih nabijem na k.
    Vise bi cijenio od tih igraca "nemam komentara" nego "ne znam zasto su ljudi protiv Mamica".
  • The Undertaker
    8.6k
    Problem je što nitko neće ostati ako se prošlost bude rasčišćavala na taj način.
    A i trebalo bi krenuti najprije od sebe a to nitko ne želi.
    Najpametnije i najkorisnije za sve je zatvoriti to poglavlje.
  • Nolifer
    12.3k
    LM bar nije vređal Boyse i bio je na navijačkoj štangi, a onda se isto tako može reći i za njega da je bil naivan kaj je vjeroval krivim ljudima, pa nije na kraju zaslužio takvu pljuvačinu, tak da mi je kontradiktorno i groteksno da je jedan zlikavac, drugi kao nije...Al dobro ko sam ja da sudim drugima, kad ne znam drugu stranu priče kod jednog i drugog....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.