• Ludovic IX
    11.7k
    u kojoj ulozi?

sorry.. vidio
  • Dadox
    1.5k
    upravo su objavili da postaje suradnik španjolcu
  • cibona
    8.1k
    "Nekadašnji kapetan plavih, zagrebački dečko i veliki navijač Dinama - Milan Badelj vraća se u svoj klub! Kako je i bilo obećano po ideji Dinamovog Proljeća, naše istinske legende se vraćaju u svoj Dinamo.

S velikim veseljem objavljujemo kako će se Milan Badelj priključiti našoj nogometnoj školi gdje će surađivati s direktorom nogometa i voditeljem nogometne akademije Albertom Capellasom i njegovim stožerom. Po završetku svoje karijere Badelj je upisao nogometnu akademiju i vraća se u svoj klub gdje će svojim znanjem i iskustvom pomoći našim mladim i talentiranim igračima.

“Ovo je oduvijek bio moj klub i moj dom. Presretan sam što sam opet u Dinamu kojeg toliko volim, a istovremeno sam zahvalan na prilici da se vratim tamo gdje je počeo moj nogometni život”. izjavio je Milan Badelj".

Ovo je najljepša vijest dana! Dobrodošao natrag :cheer:
  • Georg Koch
    8k
    Kako volim Badelja to je strasno.
    Veliko bravo za sve :clap: :clap: :clap:
  • Masto
    1.5k
    Kapetanski jos kad bi ostao duze u klubu a ne kao prijelazno razdoblje
  • Nogo
    11k
    Badelj je slobodno mogao odigrati sezonu, dvije. Do neki dan igrao Seriu A.
    Badalj :clap:
  • hardek
    10.1k
    Palčina gore za povratak Badelja, tek počinje svoj trenerski put ali me nebi iznenadio da bude odličan trener
  • Paggini
    85.8k
    Ovo je fantasticna, ali fantasticna vijest!!!!!!
  • badjibadara
    9.6k
    Dvojna registracija Milane, nogometna škola i prva ekipa po potrebi. Samo budi u formi.

Svaki dan sve ponosniji na naš klub!
  • ElDorado
    11.2k
    Medju takvima kao što je Badelj vidim Bobanovog nasljednika jednog dana
  • Paggini
    85.8k
    Medju takvima kao što je Badelj vidim Bobanovog nasljednika jednog danaElDorado

Badelj i Boban slikovito:

al-pacino-et-marlon-brando-sur-le-tournage-du-film-le-parrain.jpg
  • Mlađi referent
    15.6k
    Medju takvima kao što je Badelj vidim Bobanovog nasljednika jednog danaElDorado

Germanijak: “PRIJELOMNA VIJEST: Borba za tron u Dinamu?! Badelj ruši Bobana!”
  • miro
    9k
    Sad me već pere paranoja, jer imam osjećaj da mi netko čita misli i ispunjava želje
  • rokikaciga
    14.3k
    Mikijev put u Dinamu

2024-2027 suradnik Capellasu
    2028-2031 Voditelj omladinske skole
    2032-2035 Sportski direktor
    2035-2045 Predsjednik kluba
  • vjeko1701
    24.8k
    Al šteta da nije barem jednu sezonu još odigrao kod nas, barem u kaacitetu "zlu ne trebalo", plus imao bi oproštaj od nogometa na Maksimiru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.