• javolimtebejako
    2.9k
    I dalje imam mokre snove da na novom stadionu prije izlaska igrača svira “Zajedno za Dinamo”, a tribine imaju YNWA moment sa šalovima.đole

ili Jug od pipsa kad bi pjevao cijeli stadion, ali lijepo kak treba, a ne 2x ubrzano

kratko, jednostavno i puno emocije
  • miro
    7.3k
    Ekipa ne kuži koliko je efektnije pjevat sporije, koliko ta rezonancija pojačava melodiju i glasnoću. Ne kažem da ne treba i brze eksplozivne tekstove, dapače, ali mi je žao što se brza na te neke pjesme. I jednako tako, pljeskanje se ubrzava nenormalno i totalno zezne stvar
  • Hnlovac
    3.1k
    Apsolutno nam treba YNWA stil pjevanja prije tekme

Čak i Osjecani s onom legicom uspiju zvučati moćno kad ih 8000 + 200 Kohorte to pjeva, zamislite kak bi zvucala plava Balada kad bi ju pjevalo 30 000 ljudi od kojih 5,6,7 tisuća na sjeveru novog Maksimira

Turska i Grčka "grotla" bi bila goli kurac za Maksimir
  • Mathiasovi Chageri
    6k
    Imamo već pjesmu koja je jedna od najboljih navijačkih pjesama u povijesti i koja je sama po sebi moćna i zvučna. Dinamo ja volim treba svirati pri izlazu na teren na novom stadionu i to je nešto što bi cijeli stadion trebao pjevati.

Kad su pjesme koje trebaju svirati na stadionu u pitanju, ja sam tu dosta tvrdoglav. Na stadionu se trebaju puštati Dinamove pjesme, zagrebačke pjesme i kultne pjesme zagrebačkih bendova.

Želim na stadionu Nove Fosile, Prljavce, Juru Stublića, želim Pipse, Psihomodo Pop, Tramovce, želim da se što više njeguje taj duh i kultura grada, da klinci slušaju barem na stadionu Gradske cure i Rođen u Zagrebu od ITD-a, nisam veliki fan ali želim čuti i Haustor na poluvremenu.

Drugi klubovi od svojih lokalnih i regionalnih pjesama rade mitove, himne i koheziju kluba i navijača, a nama je ispod časti puštati Ivu Robića na stadionu, Dragu Diklića da ne spominjem. Ok, ne moramo puštati "Vse bum zapil", ali ne vidim razloga da sat i pol prije utakmice ne pustimo "Zagreb je najljepši grad".

Ovaj tematski dan s Olujom i Thompsonom je bio dobar, efektan i super se primilo, ali to je "one and done" kako se kaže, želim više onoga što je dio povijesti Zagreba i Dinama/Građanskog.
  • Mlađi referent
    13.9k
    Dani ponosa i slave, Ipak, Zagreb te zove
    Da te ne volim
    Zagreb, Amerika u malom
    Na modrom nebu iznad Zagreba
    Zagreb je hladan grad, Dokaži… generalno više toga od Filma.
    Ispod zastave plave

“Zagreb, Zagreb” od Nereda, Diklića i Gele.
    “Zagreb i ja” od Đuke Čaića

Malo više ITD Banda, Haustora, generalno se držat Zagreba. Slažem se s ekipom da bi Thompson trebao bit one and done.
  • Mr Blue
    4.1k
    Ivo Robić - Plavi, Plavi, Plavi je brutalno podcijenjena pjesma, volio bih je čuti svaki put prije tekme, kad god.

"Te se boje nose, u srcu i glavi..."
  • fakin
    1.2k
    za dobra stara vremena
    košulja plava
    plava balada
    golubovi
    marina

to je 5 pjesama koje moraju biti na svim utakmicama, od vukovara, osijeka do rome i rangersa.
  • Bruh
    1.1k
    Od Ive Fabijana je dobra Zagrebe moj al mislim da je previše usporena za prije tekme (već vidim link na moj stric je bio ustaša jer sam ga spomenuo)

Edit: dvije njegove kaj bi stavil na obljetnice
    Kad sklopim oči: https://youtu.be/CirJzpO_8GQ
    Pismo banu: https://youtu.be/vsJv1y3VIUc
  • Josip Frank
    66
    VAL-Volim te Dinamo!
    Nestala je sa Youtube prije malo više od godinu dana (dostupna je idalje na Soundcloudu), a brutalno zvuči...
    zamislite otvaranje Liga prvaka, 30 000 nas na novom Maksimiru i ide: "Volim te Dinamo, u srcu mome ponos i slava, kada se čuje košulja plava" ili druga strofa "ti si balada Zagreba grada, svetinja moja plava je boja, ooo, volim te Dinamo"
  • KtcGoat
    915
    htio sam, ali onda sam vidio da si vec predvidio pa vise nije toliko fora
  • Paggini
    66k
    To opet i opet je teški seljačizamTom Hanks

Apsolutno, kobasice, na glavi klobuk od kockica i zastavice na autu vibra.
  • IvanPerić1945
    191
    Meni se u Njemačkoj sviđa kad prije utakmice krene cijeli stadion da pjeva i šalove digne. Naježim se, npr. HSV, Dynamo Dresden, Koln, Dortmund, itd.
  • ZGV
    3.6k
    Stavljam dvije pjesme koje smo snimili iz ljubavi prema klubu i gradu, vidim da se ne spominju tu u raspravi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.