• javolimtebejako
    2.9k
    I dalje imam mokre snove da na novom stadionu prije izlaska igrača svira “Zajedno za Dinamo”, a tribine imaju YNWA moment sa šalovima.đole

ili Jug od pipsa kad bi pjevao cijeli stadion, ali lijepo kak treba, a ne 2x ubrzano

kratko, jednostavno i puno emocije
  • miro
    7.3k
    Ekipa ne kuži koliko je efektnije pjevat sporije, koliko ta rezonancija pojačava melodiju i glasnoću. Ne kažem da ne treba i brze eksplozivne tekstove, dapače, ali mi je žao što se brza na te neke pjesme. I jednako tako, pljeskanje se ubrzava nenormalno i totalno zezne stvar
  • Hnlovac
    3.1k
    Apsolutno nam treba YNWA stil pjevanja prije tekme

Čak i Osjecani s onom legicom uspiju zvučati moćno kad ih 8000 + 200 Kohorte to pjeva, zamislite kak bi zvucala plava Balada kad bi ju pjevalo 30 000 ljudi od kojih 5,6,7 tisuća na sjeveru novog Maksimira

Turska i Grčka "grotla" bi bila goli kurac za Maksimir
  • Mathiasovi Chageri
    6k
    Imamo već pjesmu koja je jedna od najboljih navijačkih pjesama u povijesti i koja je sama po sebi moćna i zvučna. Dinamo ja volim treba svirati pri izlazu na teren na novom stadionu i to je nešto što bi cijeli stadion trebao pjevati.

Kad su pjesme koje trebaju svirati na stadionu u pitanju, ja sam tu dosta tvrdoglav. Na stadionu se trebaju puštati Dinamove pjesme, zagrebačke pjesme i kultne pjesme zagrebačkih bendova.

Želim na stadionu Nove Fosile, Prljavce, Juru Stublića, želim Pipse, Psihomodo Pop, Tramovce, želim da se što više njeguje taj duh i kultura grada, da klinci slušaju barem na stadionu Gradske cure i Rođen u Zagrebu od ITD-a, nisam veliki fan ali želim čuti i Haustor na poluvremenu.

Drugi klubovi od svojih lokalnih i regionalnih pjesama rade mitove, himne i koheziju kluba i navijača, a nama je ispod časti puštati Ivu Robića na stadionu, Dragu Diklića da ne spominjem. Ok, ne moramo puštati "Vse bum zapil", ali ne vidim razloga da sat i pol prije utakmice ne pustimo "Zagreb je najljepši grad".

Ovaj tematski dan s Olujom i Thompsonom je bio dobar, efektan i super se primilo, ali to je "one and done" kako se kaže, želim više onoga što je dio povijesti Zagreba i Dinama/Građanskog.
  • Mlađi referent
    13.9k
    Dani ponosa i slave, Ipak, Zagreb te zove
    Da te ne volim
    Zagreb, Amerika u malom
    Na modrom nebu iznad Zagreba
    Zagreb je hladan grad, Dokaži… generalno više toga od Filma.
    Ispod zastave plave

“Zagreb, Zagreb” od Nereda, Diklića i Gele.
    “Zagreb i ja” od Đuke Čaića

Malo više ITD Banda, Haustora, generalno se držat Zagreba. Slažem se s ekipom da bi Thompson trebao bit one and done.
  • Mr Blue
    4.1k
    Ivo Robić - Plavi, Plavi, Plavi je brutalno podcijenjena pjesma, volio bih je čuti svaki put prije tekme, kad god.

"Te se boje nose, u srcu i glavi..."
  • fakin
    1.2k
    za dobra stara vremena
    košulja plava
    plava balada
    golubovi
    marina

to je 5 pjesama koje moraju biti na svim utakmicama, od vukovara, osijeka do rome i rangersa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.