• Ludovic IX
    9.6k
    ovo za penal - drže se obostrano. je, plavi malo jače ali i ovaj drži.. to suci neće suditi
  • NKDZ86
    5.4k
    Prema komisiji nije bio penal za nas…Niko1986

uff, pukni puško, poludit ću...
  • Benito
    1.3k
    Kad pravila i odluke donose oni koji nisu puknuli loptu pošteno u životu onda imamo ovakve sudačke analize i komisije...
  • Nema zaleđa Mikića
    2.5k
    Zanimljivo kako nisu prokomentirali igranje rukom Osijekovih igraca u prvom kolu.
  • Noel
    15.1k
    Vidim nisu se dotakli starta Durdova na Jakiru na početku utakmice u kojem je teško ozlijedio Jakira a sudac nije pokazao na faul niti je dobio naknadni karton. Tolko o legitimitetu njihovog mišljenja. Naravno da je bio penal na Vidoviću.
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    Eto ti ga na. Pokrali , njima nije sudjen cistak, nama sudjen penal a nije bio , a joj parodije. Vec polako mašina radi , lomi, a necete nam pokvariti ovaj feeling i good Vibes nema šansem statut , prvo mjesto, 7-0 ,9 bodova, Pobjede u gostima u 2 derbija . Jebite se svi,Dinamo Zagreb Über alles
    Btw ta komisija je svakako smješna
  • Zvonkec
    326
    Nema treće minute penala nije penal za nas je penal za njih ali lopta nije u igri pa se var nije smio uključit kome oni jebu mamicu jel oni uopće gledaju tekmu ili samo kaj im hdtv pardon maxtv da. Bobane dosta je tišine na ovo treba opet koljeno radit
  • reziser
    7.7k
    Ja vise ne kuzim pravila nogomente igre….
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Zamisli kad bi tražili strane suce...
  • Sajla
    12.4k
    Također, za Rijeku je bio penal, ali istovremeno nije:
    "Prije nego što je lopta upućena u gostujući kazneni prostor iz udarca iz kuta, gostujući igrač br. 25 očigledno je povlačio suparničkog igrača br. 10 koji se kretao prema lopti, u namjeri da njome igra. Zbog gužve i većeg broja igrača u malom prostoru, sudac očito nije procijenio incident na najbolji način.

Naime, na temelju tehničkih smjernica Komisije nogometnih sudaca, koje se odnose na povlačenje suparnika, smatramo da je gostujući igrač dugo koristio ruke i pri tome povlačio suparnika za lijevu ruku. Ovo je bio očigledan čin zadržavanja suparnika s namjerom i intenzitetom i samim time prekršaj za najstrožu kaznu.

S obzirom na to da je prekršaj povlačenja započeo prije negoli je lopta bila u igri, a prema dostupnim snimkama incidenta nema dokaza da je prekršaj trajao i nakon što je lopta udarena, tj. upućena u kazneni prostor (trenutak od kojega je lopta u igri), nije bilo moguće dosuditi kazneni udarac. Iz navedenih razloga Komisija nogometnih sudaca razumije zašto VAR nije intervenirao."

Dakle, prekršaj je za penal, ali nema dokaza da je trajao i nakon što je lopta udarena i nije bilo moguće dosuditi ga? Što su oni uopće ovime pokušali reći?
    Jedino što se meni čini očito je da je Kolarić pogriješio. Trebao je zafućkati prije nego je lopta krenula, opomenuti Valinčića i onda izvesti korner.
  • deda
    40k
    Ne kuži nitko više Režek. Jer ako ono nije penal za nas onda penal ni ne postoji.
  • nemapredaje
    5.8k
    Meni također to nije penal, istovjetna situacija onom Livajinom prošle sezone u Varaždinu.

Edit: mislim na ovaj dosuđeni na Vidoviću
  • austrijanac
    7.6k
    O njima dovoljno govori da se o Mamutovom prekršaju nisu očitovali.

Hrpa neusuglašenih debila koji se trude zamjerit svakom klubu u HNLu.
  • deda
    40k
    Postavlja se legitimno pitanje što je uopće penal prijatelju moj?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.