• Paggini
    65.5k
    Citam malo komentare ispod ove objave, uglavnom normalni ljudi seru po clanku. Vidim da štakori pokusavaju nesto dignuti na noge, ali da je ovo jucer bila iole ikakva krađa, tovari bi orgijali lijevo i desno na svakom clanku, a jedino sto vidim su dinamovci i neutralni koji seru po kolaricu.
  • badjibadara
    7.1k
    Nakon nesuđenog kaznenog udarca za Dinamo (ni ja ga ne bih sudio, da se razumijemo), sudac svira tri prekršaja za Rijeku dosta manjeg intenziteta. Nije ispustio utakmicu iz ruku iz razloga što ju nije ni imao, a samim ponašanjem na terenu najviše je oštetio sudačku organizaciju.
  • rioda
    9.8k
    Ne čudi me njegovo jučerašnje suđenje. Zajebao je prije dva mjeseca na U17 Euru, imao je u prvom kolu utakmicu Hajduk-Istra s onim penalom za koji ga je VAR ispravljao, na drugo kolo nije delegiran, a sad je dobio derbi kola.

Čak mi se čini da je namjerno delegiran za jučerašnju utakmicu da vide kakav je, a on je pod pritiskom zajebao sve što je mogao, baš loše suđenje.
  • ElDorado
    5.4k
    a zašto ga ne bi svirao? Pa lik je s leđa sapleo Vidovića vrlo očito. Da li bi to svirao na 20 m?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.