• NitkoBitan
    32.3k
    Koliko je karata otislo prvi dan online prodaje za Vukovar? A moze se vuc paralela sa satima prodaje u prvom danu...

Inace tocno vrijeme napisanog upisa mozete vidjet preko laptopa/kompjutera prelaskom misa preko okvirnog vremena slanja (npr. 2 days ago).
  • JMastermind
    1.1k
    Pošto sam na putu, ubacujem privremenu verziju, a onda kroz dan sa fantomom riješimo njegovu.

Uglavnom, domena je nkdz.xyz da vam bude lakše.

Bumo videli kak bu radilo. :lol:
  • Georg Koch
    6.7k
    Znaci u prva 2 sata prodaje imamo nesto preko 2000 prodanih?
  • Liks90
    3.7k
    ako računaš unaprijed ono kaje bilo sivo na zapadu dolje onda je to tu negdje da…
  • skener
    6.5k
    Znaci u prva 2 sata prodaje imamo nesto preko 2000 prodanih?Georg Koch

Ne bih rekao jer tipa SD4 ili ZD1 nisu cijeli pušteni u prodaju pa samim time nije ni prodano sve ono što je sivo
  • Georg Koch
    6.7k
    Ja govorim prema ovoj domeni nkdz.xyz gdje u kategoriji "taken" kada se svi sektori zbroje, imamo preko 2050 sada vec
  • deda
    41.8k
    Ma nije još ni 1000.
  • Liks90
    3.7k
    zapad gore odbi od svakog sektora 67 ulaznica…jer ti piše koji je kapacitet cijeli, a tih 67 su ti prolazi Itd…
  • Liks90
    3.7k
    1700 cca ako se uračunaju u startu ona mjesta kaj su već bila siva…na sjeveru dolje i zapadu…
  • deda
    41.8k
    Siva mjesta su godišnje znači odbi ih.
  • deda
    41.8k
    Po meni nekih 1100 zasda.
  • crophantom
    2.1k
    Kak ste došli do 1700? :D po PBI prodano ih je 590. Vec u 11:05 je bilo "zauzetih 1444", al to je jer nejde sve u prodaju od svakog sektora ili godisnjaci imaju ta mjesta.
    Od tad je novih se zauzelo 590.

Zato sam stavio taj history da vidite kolko je na početku bilo slobodnih i koji sektori su se u kom trenutku dodatno puštali.
    Svako sjedalo ima svoj id na siteu, moze se to napraviti i bas po sjedalu al neznam jel ikoga tak detaljno to zanima :D
  • Liks90
    3.7k
    znaci sva mjesta ovih sektora na zapadu dolje kaj su bila siva su godišnje?
  • deda
    41.8k
    Bila su ti siva samo mjesta na Z1 i nešto sitno na z9 i z10 što je vjerojatno rezervirano za goste.
  • Liks90
    3.7k
    dada to sam i izračunao, napisao sam..340 mjesta je u startu bilo sivo u ta tri sektora na ZD
    250 od toga na z1
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.