• Blueshadow86
    4k
    Tomić je za ovog Gregurinu televizor u boji.
  • rokikaciga
    4.6k
    Ovo bi trebao biti ofsajd?
  • Dani Olmić
    2k
    Dakle Dinamo i Tovari vec na +5 na ostale
  • Miro Vugrinec
    9.5k
    Rekao sam bas neki dan frendovima da će u ovom cirkusu od lige Hajduk doc do 75 bodova, a mi do 85 minimalno. Liga je pala za još 30 posto, Loksa, Istra i Slaven su puno slabiji nego prošle godine, a Vukovar je limitiran također za nešto vise. Gorica i Varaždin su tu negdje kao prošle godine, možda Varaždin malo slabiji, a Osijek jaci nego prošle godine.

Garcia je za hnl donar trener i iz ovog tankog rostera će izvuci ipak vise nego Gattuso, ali od nas očekujem 85 plus bodova i to oni ni u kojem snu ne mogu dostići. Ali 75 bi mogli doci
  • tp1997
    1.9k
    Važno je nastaviti pobjednički niz i ne dati tovarima da se imalo odvoje. Koliko god oni bili loši, ne treba nam opet ta nervoza početkom sezone
  • Nadmocniji
    451
    Belupo odlican za gazit kupus.
  • hardek
    5.7k
    Od mora loših HNL trenera, ovo danas mora biti jedna od najgore pripremljenih utakmica koje sam gledao. Zapravo, uopće nisam vidio ikakav plan. Nevjerovatno mi je da neka prvoligaška ekipa nije u stanju u 90 minuta složit jednu akciju, zastrašujuće
  • ShanKu
    1.7k
    Ja očekival 3-0 za hajduk na polovici tekme, kao ono "ljuti smo zbog ispadanja, idemo Slaven nabušit.."
  • Filip85
    547
    Nije da ih branim, ali u tekstu je pisalo pobjeđivao, a ne izbacivao, što je točno da ih jesu. HSV, Totenham, Metz, Bordeaux...

EDIT: Vidim da si i ti napisao isto...nisam do kraja pročitao. :)
  • Jos-Optimus
    7.1k
    nema šanse da imaju 75, cure otraga naveliko, kad zaredaju ozbiljniji protivnici onda ćemo vidjeti
  • Georginho
    360
    Sad tek vidim da je otprilike 30% poljuda prazno. Na prvu se ne vidi jer su bijele i stolice i tovarčići. Brzo im je splasnuo entuzijazam, ali ne sumnjam da će im sada krila opet porasti
  • Dani Olmić
    2k
    A protiv nas ce se borit kao da im se igra za zivot ili smrt … ali djaba im sve, da ih barem nakantamo 5/6-0 - bem im vegetu
  • NitkoBitan
    30.6k
    Neka su tu negdje u pozadini da se mi ne opustimo.
  • Jurki
    19k
    Znam da je Belupo ocaj al mozemo ovakve predstave s kartonima ocekivati cijele sezone.
    Tovari su isto ocaj ali ih se gura na svaki jebeni moguci nacin.
    Proslih sezona su znali dobiti zute kartone.. a ove uz penale su im se poceli kartoni oprastati.

Koje smece od lige, saveza i sudacke organizacije.
  • Zagreb1992
    2.5k

Samo kaj je ostatak lige komičan...Pala je ogromno kvaliteta lige ..sve se bojim kako će to ići prema dolje još više
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet