• ZgDLions
    1.4k
    Mi zbog mačaka nemremo frljit klimu pa držimo samo na onim kapljicama ili ti odvlaživanje.
    Bude 27 u stanu, ali ugodno i ne kužiš uopće vručinu.
    Mozete probati, mozda nekom pomogne.
  • Marley
    4.7k
    ma doma tako i radim. Nikad ispod 25, i taman ohladjeno cijeli dan. Ali sad sam na vec trecoj lokaciji u Dalmaciji u zadnjih par dana. Kuce u kojima se dugo nije boravilo i unutra je kipuce. Nema druge nego odmah nafrljiti i stati direkt ispod, cisto da se dobijem malo :sweat:

A za ovo bih rekao da probas piti puno vise vode :D :Djedan u nizu
    Eh, da. Ja ti svasta znam u teoriji, ali praksa katastrofa :sweat: ne sjetim se... Morala bih imati alarm za sve. Tipa svaka 2 sata popit vodu. Jos dodaj kavu na manjak tekucine, i lagana dehidracija zagarantirana :grin:

Mi zbog mačaka nemremo frljit klimuZgDLions
    Zasto, sta im smeta bas??
    Mi sad imamo novo stene, jadna krepava od vrucine. Jos je i tamne boje i stalno zakuhana, vruca. Dok stari pas je bijeli i nema tih problema.

(P.S. psi mi nemaju clanske iskaznice, bez brige :rofl:)
  • Kujtim Shalla
    6k
    Ljudi mi ovdje u skandinaviji doma i nemamo klime ,barem ja . Do nedavno mi nisu padale na pamet ,zadnjih nekoliko godina sve extremnije i ovdje kad je vruce. Ali vrijeme je nestabilno. Dok na poslu nebi mogli izdrzati bez klime
  • jedan u nizu
    14.8k
    Nema druge nego odmah nafrljiti i stati direkt ispod, cisto da se dobijem malo :sweat:Marley

Onda nemoj stat ispod klime :lol:
    Kao jao, ne mogu ispod klime biti kad je nafrljena, ali se svejedno stanem ispod nje :lol:

Zato klimu po ovim vrucinama ne gasis i palis non stop, nego je ostavis da radi i odrzava temp. Em je ugodnije, em stedi na racunu za struju :smile:

Tipa svaka 2 sata popit vodu. Jos dodaj kavu na manjak tekucine, i lagana dehidracija zagarantirana :grin:Marley

nista svaka dva sata, treba non stop piti.
    Moja zena je prije (cijeli zivot) imala glavobolje svaka tri dana. Nije mogla gledati, spavati, stavljala hladne krpe na glavu, a njena samoprozvana dijagnoza je bila - MIGRENA.
    Kad smo poceli zivjeti zajedno odmah sam vidio da popije 3 gutljaja vode dnevno.
    Trebalo mi je jedno 4 godine konstantnog ''dosadivanja'' da pocne piti vodu. Svadala se sa mnom, govorila da ja pametujem i da voda nece pomoci kod migrene.
    Kad je pocela piti normalnu kolicinu vodu, gle cuda - glavobolje misteriozno nestale. Nikad, bas nikad nema glavobolje (osim kada je bolesna), navikla se piti vodu kroz cijeli dan, i sada drugima isto tako ''pametuje'' da trebaju vode piti.

A kad se samo sjetim koliko je odbijala i svadala se ... :sweat:
  • Droljo
    20.3k
    A teško je vodu piti jebiga. Niš joj ne zameram.
  • Raul
    253

E kod mene je sunce i vrućina, ali nema veze, sve je lakše nakon jučerašnje pobjede.
  • Mihaljević
    13.4k
    IMG-0224.jpg
    Jesi se za ovo boriJo? @Kujtim Shalla
  • jedan u nizu
    14.8k

Zasto su neki klubovi posivljeni?

Pise da je tablica za direct UCL entry. Zar nije da su nam tu Olympiacos, Copenhagen i Salzburg glavni konkurenti?

Ovo mi vise izgleda kao tablica, tko preuzima playoff entry od njih, kada se netko od njih direktno kvalificira u LP?
  • NitkoBitan
    30.6k
    Kujtim uletava gol na teren sa nacistickom zastavom i izbacuje Copenhagen iz europskih natjecanja na par godina, to je plan!
  • vjeko1701
    17.7k
    Trenutno nisu prvi u ligi?
  • jedan u nizu
    14.8k

Pa malo mi je blesavo da se to vec gleda a pola prvenstava jos nije ni pocelo :sweat:
    A taman su svi posivjeli klubovi oni koji imaju kvale kroz PO

EDIT:
    Salzburg i Bodo su trenutacno prvi, a grcko prvenstvo jos nije zapocelo
  • Raul
    253
    Ovi u sivom su klubovi koji bi startali od PO Lige prvaka
  • Raul
    253
    I ako sam dobro skužio, po ovome bi Kopenhagen išao u playoff Lige prvaka, znači da ga moramo preskočiti da mi izborimo to mjesto.
  • Kujtim Shalla
    6k
    ne kuzim brate ,prehladjen Sam samo tako. Ma na dalekom je sve to stapu. . Realno jaki su, ali je jak i Midtjylland opako. Onda druga stvar , igraju protiv basela koji je jeben , sad sta nam je bolje ,da ispadnu tu pa skupe brdo bodova u ligi UEFA ili da prodju pa izgube sve u ligi prvaka . Ja Sam za da mi lijepo nastavimo ovako kako smo krenuli. Gledamo samo sebe ,našu igru unaprijedimo, i skupimo sto vecu prednosti u hnl , pa da skupljamo svjezi bodove u UEFA lig. Pa da vidimo gdje nas to sve dovede. Iskreno svidja mi se put koji smo krenuli , i dugo se nisam ovako radovao svakoj sljedecoj utakmici
  • PetkoDaniOršaGol
    556
    Dragi moji dinamovci, topla preporuka za vikend na rijeci Soči u Sloveniji. Odličan izlet s klincima. Sve se događa na potezu Most na Soči - Tolmin - Kobarid - Bovec. Sat vremena vožnje od Mosta na Soči do Boveca. Obavezno posjetiti Tolminska Korita i rafting na Soči iz Boveca. Kupanje i chill na mjestu gdje se Tolminka uljeva u Soču. Popratnog sadržaja i restorana ne manjka. O krajobrazu ne treba trošiti riječi, kao Rivendell iz Gospodara Prstenova. Oni hrabriji će se i okupati u Tolminki koja kroz cijelu godinu ne prelazi 8 stupnjeva. Možda je smrt kod ulaska, ali si nanovo rođen kad izađeš, cirkulacijana 300 %. Tri čuke vožnje od ZG, smještaja u ova 4 mjesta ima koliko hoćeš. Poseban dodatak vikendu je i ilegalno gledati raspad magaradi na HDTV-u kao i plavi trijumf na Rujevici. :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.