• Droljo
    20.3k
    Osoblje sve ćirilica..Gringo

To za za klopu i nije nužno loša opcija. Kad prejdem prek u bih samo kod srba jedem.
  • Marktwain
    747
    I u Dalmaciji kupuješ u Tommya.
  • Gringo
    455
    To za za klopu i nije nužno loša opcija. Kad prejdem prek u bih samo kod srba jedem.Droljo

Ma roštilj im je top, daleko od toga. Pivnica Budweiser, Magazinske kleti, svi oni većinom imaju grill majstore iz
    srbije (Leskovca)
  • NitkoBitan
    30.5k
    svi oni većinom imaju grill majstore iz
    srbije (Leskovca)
    Gringo

Mora da je do toga da nas covjek ne zna izvrtit meso par puta na rostilju a ne do toga da ove lakse izrabljujes za manje novce.

Ako je do "kvalitete" ne znam zasto nemamo pizza majstore iz Italije.
  • Droljo
    20.3k

Znam jednoga što je dovukao lika iz Srbije i ovaj mu posložio sve u restoranu, brutala radio roštilj a ogromnu plaću je imao i smještaj. Nakon par mjeseci se lik polakomio i kao bude on sam kad je vidio sve recepte i način pripreme pa odjebo srbina i propao kroz mjesec dva :lol:
  • Gringo
    455
    Ako je do "kvalitete" ne znam zasto nemamo pizza majstore iz Italije.NitkoBitan

Očito nije samo do flipanja pljeskavica. Znam da je ekipa u Budweiseru na Heinzelovoj imala dobru lovu i smještaj.
  • NitkoBitan
    30.5k
    Jela sa rostilja u Budweiseru Kvatric nista posebno, mogu potvrdit iz prve ruke. Vecinu puta kad sam dosao nije bilo ni guzve.

U biti zelim rec da je na ovim prostorima opcenito popularan rostilj, u Hrvatskoj barem jedna osoba u kucanstvu zna dobro odradit posao, ne vidim potrebu za grill majstorima iz susjednih zemalja, ne bi da se radi o sushi majstorima iz Japana da domaci covjek to ne zna. PR upakirana prica skrtih vlasnika.

I naveo sam jednostavan primjer, pizza majstore iz Italije. Vlasnici ih ne zaposljavaju i ne dovode jer vise kostaju, a nedvojbeno rade bolju pizzu od domaceg covjeka.

Nakon par mjeseci se lik polakomioDroljo

Uvijek je bio lakom :wink:
  • Krizy
    60.2k
    7/16 :meh:
    20250816-134618.jpg
  • Efes Pilsen
    12.4k
    U Budweiseru sam bio dva puta mislim i jela i pivo su bili u skladu sa cijenom.
    Ovaj drugi ekonomski dio je realnost cijelog svijeta. Ne idu nasi u Njemacku i Irsku jer rade svemirski u odnosu na Svabu / Irca nego zato sto su jeftiniji.
    Ako ti se potrefi da su bas dobri u tom sto rade, a srbi za rostilj ocito jesu, onda ti to naravno vrijedi.
  • ksapi
    5.7k
    Slazem se sve napisano za Kotac, jednostavno imaju previse posla, na prejakom su glasu, bez rezervacije ne mozes vise ni pomislit doc.
    Ja nemam losa iskustva sto se tice usluge, a meso je razina iznad bilo kog drugog u ZG, a vjerojatno i Hrv (kad pricamo o rostilju).

Budweiser je isto solidan, plata za cetvero je ogromna i nije preskupa, kvaliteta je korektna.
  • Hnlovac
    3.1k
    Jedem često u magazinskoj i onoj njihovoj podruznici cudesa, vecina cevabdzinica se moze posramit kak Leskovcani delaju

Nevjerojatno, cevapi peceni u sekundu i prokletog dobra piletina
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k
    nedvojbeno rade bolju pizzu od domaceg covjekaNitkoBitan
    "Znanost" koju smo Croate napravile od iskonsko siromašnog jela pizze mislim da je nadnaravni pojam i za same digiće.
    Kod njih se zna kojih 3-5 sastojaka ide na pizzu i basta...kombinacije, a usudil bi se reči i bogatstvo okusa koje se kod nas mogu pronaći su nepojmljivi s onu stranu Jadrana.

A lokali kod nas su poradili i na tijestu zadnjih godina.

Kaj se tiče roštilja, Rustica na Ravnicama me oduševila, Budweiser je korektan, a dopala mi se i Chevo's okusi plata.
  • Sajla
    12.3k
    nisam bio već neko vrijeme, ali Paulaner Grill Bar na Črnomercu je imao izvrstan roštilj. trebalo bi provjeriti je li još uvijek tako
  • NKDZ86
    5.3k
    U Zagrebu Batak riverside golf, dobra lokacija, terasa i pogled na golf terene, prefini uštipci, ljubazni konobari, meni top lokacija
  • NitkoBitan
    30.5k
    "Znanost" koju smo Croate napravile od iskonsko siromašnog jela pizze mislim da je nadnaravni pojam i za same digiće.
    Kod njih se zna kojih 3-5 sastojaka ide na pizzu i basta...
    ZrnTSCHeZ

Margarita je neka njihova baza, ali imaju i oni razne vrste pizza sa dosta sastojaka koje i dalje bolje ispadnu nego pizze ovdje. Bio sam 2018. godine na tjedan dana u juznoj Italiji i odusevio sam se pizzama koje su tada bile vrlo jeftine i u restoranima kod njih.

U sijecnju smo letjeli za London preko Trsta i u Trstu smo probali pizzu ali nije bio jelovnik na engleskom i razocaranje jbg, ako mi 20 isjeckanih maslina nije bilo na pizzi a osobno ih bas i ne volim :rofl:

Inace u Trstu imaju neko zeznuto radno vrijeme gotovo svugdje u kojem imaju trosatnu pauzu, znaci rade bubam do 2, od 2 do 5 pauza i opet navecer rade. Pazite se njihovog radnog vremena... Mi skoro ostali gladni jer nismo imali vjecno vremena zbog leta navecer.

Kaj se tiče roštilja, Rustica na Ravnicama me oduševila,ZrnTSCHeZ

Mojoj ekipi favorit. I preporucujem desert "fantaziju" ili tako neki naziv, palacinke sa sladoledom :yum:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.