• veselko tenžera
    5.4k
    ali bih volio vidjeti kako bi to izgledalo da Valincic na toj strani ima jednog Soudanija iz najboljih dana.Infinity

U toj kombinaciji Valinčić bi izgledao loše jer bi stalno bio 1 na 2 dok El Arabi šalje najbolje želje obrani iz laganog kasa s druge polovice.

Nisam gledao osim zadnjih par minuta, po komentarima zaključujem da smo drugo poluvrijeme igrali tešku bunkericu bez smislenog izlaska. Po šansama, nisu stvorili puno. Bile su 2 prečke i zicer prije, al to je sve jedna akcija. Plus onu Dantasovu koju je Neva poklopio.

Sve u svemu, iz prva 3 kola puna šaka brade i ponešto upitnika. Idemo dalje!
  • Crni72
    41
    Nakon prospavane noći- umjereno zadovoljan. Prvo poluvrijeme odlično. Drugo za analizirat zakaj smo stali igrat. Obrana uljeva sigurnost. Neva pokazao da nam ne treba bolji golman. Ak tak nastavi masnokosi ga neće moći ignorirat. Beljo se diže. Rezultat se piše. Idemo dalje!
  • PetkoDaniOršaGol
    556
    Prvo poluvrijeme iz snova. Rasplakao sam se od sreće skoro kad sam vidio da se svih 10 igrača kreće dok lopta ide od noge do noge, samo fali neka klasična skladba kao zvučna kulisa... potom već ne znam koji gol iz smislene izrađene akcije, onda reakcije nakon izgubljene lopte, brzo vraćanje u posjed i ono najdraže od svega, potukli su se, odmah dali do znanja tko je gazda na terenu... drugo poluvrijeme gledam kao priliku za učenje u stvaranju i fine tuningu ove ekipe. Doći će i padovi i porazi. Ne treba paničariti, treba uživati u plavoj priči koja svakim danom raste.
  • Yovitssa
    916
    Kule i Mudri su flopnuli ko zamjene a bogami ni Hoxha se nije iskazao.Ritam Ulice

Upravo to. Njihove zamjene unijele su energiju, mi smo dobili 3 igrača manje. Mudri je pogotovo izgledao nemoćno i bezidejno, takvoga ga nikad nisam vidio...
    Ali dobro, tri boda bez primljenog gola se pišu, a "crnu rupu" treba dobro analizirati ovaj tjedan!
  • Logistika
    1.5k
    3 kola 0 primljenih golova. Dva vrlo teska gostovanja u ta 3 kola. 9 bodova. Obrana nam djeluje stabilno u te tri. I vmcini mi se da je pustanje terena trenerova ideja,jer nemoguce od onakvog presinga da su odjednom stali u blok u jednoj liniji. U jednim trenu je valjda 8 ili 9 igraca i jednoj liniji bloka stajalo. I nek vidi da nema bunkerisanja 45 minuta. Puno bi finiji dojam jucerasnji bio da su igrali svoju igru do 75e ne znam,pa onda mozda blok. Ovako smo gledaki 45 minuta viktorije. Ali me veseli da nije bas preveč bilo pres golom osim one kad nas sreca pomazila sa onim preckama. Taj neki širi dojam mi je ok jer nije da smo imali laka gostovanja a jos se ipak poslagujemo
  • mali M
    8.4k
    Meni je bedasto reć da smo mi igrali bunkericu drugo poluvrijeme.. nismo ih pojeli kao prvo, ali smo bili nekonkretni kao i oni.. 47' dobar udarac Vidovića izvan 16, 59' odličan udarac Stojkovića izvan 16 kojeg su centimetri dijelili od golčine, neznam iz koje minute ono odlično proigravanje za Kuleta koje šalje nebu pod oblake.. tu smo si bili sa šansama s tim da mi je Kuletova bila najbolja šansa...
    Što je je, Kova je malo zaspao i zakenjao sa zamjenama.. trebao je staviti Villara za Stojketa i Soldu za Mišketa da Miške odahne i da se smiri lopta u vezi. Ja bi osobno volio i da je puknuo Bakrara na Lisicu jer mu jučer nije bio dan, mislim da Bakrar nebi "gore" odigrao...
    Isto tako i Vinlof je morao nutra, Goda je bio gotov.. I sve pet, bez ljutnje zagovornicima Kuleta. Ovo je bio njegov problem i prošle godine. Kad imamo čvrste protivnike mrvu bolje kvalitete on samo trči bez nekog smisla... Al eto, nadam se da će nastaviti kao i do sada zabijati pa da mi tim argumentom izbije kritiku.. otvoren sam za tu opciju začepljivanja čuba...
    Isto tako, moram reć Nevinim zagovornicima. Neva je jučer imao vrhunsku utakmicu, branio je točno kako Dinamo treba... Ali moram vam reći, nemojte se ljutiti, pa to mu je posao... Ono od prošle sezone je bilo tragično pa nemojte se sad hvalisati što brani na razini kakvu Dinamo traži... Zbilja vrhunski odrađuje ovaj početak sezone, možda ga je i izmotiviralo stalno spominjanje golmana u Dinamu pa je odlučio "uzet u svoje ruke jedinicu" i ako ovako nastavi nitko neće imati ni najmanji problem da stoj među našim stativama još godinama...
  • Efes Pilsen
    12.4k
    Ne bi ja rekao da je to eksluzivno problem Kuleta, on tako izgleda jer podrske nema. Nije vise bilo smislenog presinga, a ocekivalo se od njega da isprati zadnju liniju. Od Hoxhe, Lisice, Mudrog nikakvu podrsku nije imao, a jedinu sansu mu je iskreirao Ljubicic i tu se, opet, dobro kretao. Meni se kod Kulena ove sezone bas to kretanje svida, nema glupih zaleda, istrci dionicu, izgleda zrelije. Sinoc je jednostavno kupus bio drugi dio.
  • dinamo u srcu
    2.2k
    Svaka čast ekipi za utakmicu. 9bodova u 3utakmice. IDEMO dalje. Dečki su zasluẓ̌ili pun Maksimir. Sjever dolje, Zapad dolje i gore pustit što prije u prodaju i idemo dečkima zahvalit i gurat ih prema novoj pobjedi. Kolo po kolo i idemo po naslov. Nećemo se skrivat. Idemo uzet dupu krunu( možda i trostruku) sad pred zadnju godinu na starom Maksimiru. Lijepo je biti ovih dana dinamovac.
  • mali M
    8.4k
    okej, ima smisla, ali tako je bilo i prošle godine, nema puno šansi, ali onda zabi ono čisto što ti se da na pladnju.. ali slažem se, prošle godine smo imali problema u kreaciji i zato je izgledao lošije nego vjerojatno je, a to se i sada pokazalo..
  • Crni86
    14.2k
    Ne znam tko je ocekivao da ova momcad odmah klikne i da dela savrseno? Vec kad je krenula cjelokupna smjena generacije sam reko da cemo morat imat strpljenja sa ekipom. Bit ce dobrih, brutalnih trenutaka ali bit ce i onih kao sto je drugo poluvrijeme. U ovoj fazi takvo variranje je sasvim normalno, 3. luzbena utakmica je ljudi moji.

Rezultat imamo, igra izgleda sve bolje i bolje. Ekipa svako kolo dolazi pred neke nove zahtjeve i izazove koji ih cine jacima. To je proces koji smo svi znali da moramo proc.
  • mali M
    8.4k
    kad je krenula cjelokupna smjena generacije sam reko da cemo morat imat strpljenja sa ekipomCrni86

I ne samo ti, rekao je to u više navrata i Boban u onom intervjuu i zamolio nas sve za strpljenje... Ali baš je lijepo vidjeti da kvalitete imamo i da smo sve uigraniji... Odlično je vidjeti obranu i Nevu kako su si podrška i nabrijavaju jedni druge kod dobrih reakcija, to nam je veliki dobitak ove sezone
  • db-izbjeglica
    18.1k
    Ne možemo biti nezadovoljni.
    Prvo poluvrijeme dosta dobro za utakmicu protiv rijeke, u gostima.
    Drugo poluvrijeme loše.

Međutim, izvuklo se ono po što se došlo, 3 boda u džepu i to je to. 2/6 najtežih gostovanja u ligi su uspješno apsolvirana. Sjetimo se samo zadnjeg gostovanja na rujevici, razlika noć-dan u pol godine.

Ovo je nova momčad, novi trener, novo sve... bit će i gorih poluvremena od ovog jučer. Samo strpljivo... bitno je da se imamo pravo nadati boljim vremenima.
  • Odani Zgd
    767
    Buni jedino drugo poluvrijeme,Rijeka igrala u utorak Europu,umjesto da pada tempo drugo poluvrijeme radi umora,to se i nije baš vidjelo.Fizički dobro pripremljeni.
  • Crni86
    14.2k
    slazem se.

I idu mi na zivce ljudi koji traze dlaku u jajetu. Nek se oni odu upoznat sa 10 novih ljudi pa nek probaju odigrat termin zajedno pa ce ispadat smjesni na trenutke.

Bitno je da je i trener svjestan. Ne leti vec javno kaze kako je. I igraci su svjesni, pogle beljinu izjavu i na kraju nije lagao - desit ce se kad cemo se morat branit i bitno je da pokazat momcadski duh i ginut jedni za druge

Isto tako evidentna je uloga i smrdljivog tovarica u cijelom tom đumbusu di se dopustilo da nas se udara ko da smo nitko i nista.

Nit je dobro nit je lose, jos je ovo sve u izgradnji.
  • jedan u nizu
    14.8k
    Mi smo prvo poluvrijeme njih razbili.
    Igrali bolje, stiskali, nadigrali.
    Oni su propustili dva gola.
    Mi smo im zabili ta dva gola.

Drugo poluvrijeme su oni bili bolji, imali inicjativu i stisli nas.
    Mi nismo propustili nijedan gol.
    Oni nisu zabili niti jedan gol.

I sad da netko kaze da nije zadovoljan??

Na kraju krajeva, nije bitno koliko je tko dominantan u kojem dijelu utakmice.
    Bitno je koliko golova propustis u svoju mrezu, i koliko golova zabijes.

Rijeka se nije dobro obranila dok je dinamo napadao = DINAMO BOLJI
    Dinamo se dobro branio dok je Rijeka napdala = DINAMO BOLJI
    DINAMO BOLJI + DINAMO BOLJI = DINAMO BOLJI.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet