• kajsitilud
    909
    Kakav je ovo preporod za gledat Dinamo u odnosu na proslu sezonu. Sve ne mogu vjerovat kaj gledam. Savrseno poluvrijeme. Igranje Gode je apsolutni pogodak Kovacevica danas. Svi odlicni!
  • Orc123
    13k
    Odlicno igramo...Vidovic odlican danas, Stojke se izgubio u ovoj tucnjavi, bas su ga istukli ko i Villara u prve dvije utakmice.....
  • ŽacZgb
    346
    Bravo dečki,kaj se mene tiče bitne su samo pobjede,ali ak možemo riječane i tovare razmontirat,može. Za sad odlično!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Marc
    525
    Ovaj Kolarić nevjerovatno loš danas.. od nekad sudačkog talenta do toga da uspije nadmašit Bela
  • Efes Pilsen
    12.4k
    Avengersi, kazem.ja!!

Kolaric najgori pojedinac susreta. Odvratno, bas odvratno sudenje. Kriterij ne postoji, cas je dodir faul, cas je hrvanje duel. Smradino.
  • Pacho
    3.9k

Pa ima tu Marina Orsag frizuru, ali je ipak za dlaku muzevniji. Taman za dostavljat sjeno u Nebrasci.
  • miro
    7.3k
    Ovaj Kolarić je takav jadnik, ništa on ne radi kontra nekoga, ali pojma nema o suđenju, pojma nema
  • Mihael2305
    343
    Pi*** mater***, koji sam ja imbecil, stavio sam sluc fruka u fantasyu za kapetana, a beljo mi vec dva kola kapetan, i eto kak ovaj srbin dobi kapetana majku ti j.
  • Paggini
    65.5k
    Ono sto mi se jako sviđa što smo zadnje tri godine dolazili na Rujevicu, a pogotovo Poljud gdje su nas gazili, bacali, udarali, jebali, a mi ko picke mekani bili, ali ovo - jebemo im MAJKE svaki posjed, ajde dođite u zadnju trećinu i ubit ćemo vas, jao koliko nam je ovo falilo
  • cron1ck
    2.1k
    Prvo Kolarić katastrofa, baš se vidi da čovjek ne zna. Drugo Dinamo baš moćno izgleda, past će to još koji gol do kraja.
  • Goncalo Santos
    400
    Neva danas puca od samopouzdanja, samo tako dalje!
  • Dinamosaurus
    60
    Igramo ko Dinamo City majke ti
  • IceMan
    3.4k
    Svi su dobri al danas mi je (osim Mišketa) Ljubičić baš za prste polizat.
  • Zagi
    11.3k
    Strašno kako se usmjerava tekma.
    Jak je dinamo i ne trebaju njima faulovi, protivnicima je aut linija samo sugestija. Kartoni ne postoje.
    S druge strane riješi svaku tešku situaciju za Rijeku faulom.

Tko ih jebe. Potpuna dominacija.
    Odlična igra.
  • Crni86
    14.2k
    Fenomenalno poluvrijeme. Gledam tekmu i cijelo vrijeme mi smjesak na ustima haha tempo top. Kako kontroliramo tekmu, okej malo pred kraj smo pali. Ali bas odlicno stojimo. Stojke je donio kretnje u meduprostoru i pokazao zasto je stavljen u prvih 11. Predasist za penal je njegov, brzo se rjesava lopte, ma odlican.

Iza se jos malo zaigramo, ali to ce doc s vremenom. Izgleda i to sve bolje i bolje. Polako.

Sudenje je kriminalno. Kolaric je kriminalan sudac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet