• tp1997
    1.9k
    Po pitanju roštilja, bar što se tiče ćevapa i dobre gurmanske pljeske, meni nema do Koste (originalnog, ne TPK). Baš vrh roštilj, onako se još fino dim osjeti u okusu, izvrsno
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k
    zeznuto radno vrijeme gotovo svugdje u kojem imaju trosatnu pauzu, znaci rade bubam do 2, od 2 do 5 pauza i opet navecer radeNitkoBitan

To je gotovo pa standard u (zapadno) mediteranskim zemljama...ITA, FRA, ESP...famozna siesta.

2016. na kružnom roadtripu po FRA tijekom EUROa već smo bili ludi kak smo na takvo radno vrijeme nailazili doslovce po cijeloj zemlji...a ista stvar i po ITA od sjevera do juga
  • javolimtebejako
    2.8k
    ima u Labinu vrhunska pizzeria Rumore. bio sam samo jednom, jeo margaritu i nis drugo mi nije trebalo na toj pizzi

u Rijeci u pivnici Cont isto odlicna pizza, ako ko danas brije po gradu :cool:
  • Dinamosaur
    2.4k
    ima u Labinu vrhunska pizzeria Rumore. bio sam samo jednomjavolimtebejako

Takodjer, vrhunske pizze bile i vrhunski pogled. Jedino se treba dosta cekati na slobodno mjesto ili rezervirati ranije
  • javolimtebejako
    2.8k
    bas gledam kako nisam spomenuo pogled i reko idem edit napravit haha. nemam fotku al kog zanima nek gugla pa cete vidjet :wink:
  • Crusades
    17.9k
    je, topčina... uvijek su na nivou
  • Dino
    4.2k
    Decki nabrajate vec poznata imena, dajte nekaj malo ovak nepoznato i zavuceno (a da valja jeld :grin: )
  • Dzoni
    1.8k
    Restoran Ljubekov Gaj nedaleko od Zeline, odličnu divljač i teletinu služe te ugodan ambijent s finim pogledom na vinograde. Super je tamo za pobjeć iz grada, a istovremeno jesti kvalitetno i ukusno
  • prefontaine
    3.4k
    Ne vidim temu o medicinskin i zdravstvenim problemima, pa da se požalim na šanku. Imam problem s erekcijom. Od jučer, i pogledanog hardcore sexa Dinamo City vs hajduk, meni se danas nikako i ni na šta ne diže...prefontaine
    Ekipa, samo da javim, nakon prvog poluvremena utakmice protiv Rijeke, mislim da je problem nestao. Opet se krv slijeva gdje treba, tvrdo je gdje treba biti.

Ajmo Dinamo!
  • Raul
    253
    Prekrasno vam ovo nedjeljno jutro!
  • Crusades
    17.9k
    Još i kiša pada i nema jbne vrućine, sunca i sparine. Di ćeš bolje.
  • Marley
    4.7k
    ne znam gdje to, ali ljubomorna sam :fear:
    Ne znam sta me vise ubija, vrucina koju apsolutno mrzim, ili stajanje direkt pod nafrljenom klimom da barem prezivim.

(ipak vrucina)
  • Kujtim Shalla
    6k
    mene klima ubila , prehladio se uzas jedan ,nos ko vodopad curi.U pravu si ,neznam sta je gore
  • Marley
    4.7k
    isto. Doduse ne znam jel klima ili ambrozija.
    U svakom slucaju, biram krepavanje od klime uvijek ispred krepavanja od vrucine. Strasno koliko lose podnosim. Puls podivlja, disanje plitko, vrtoglavica i slabost, i tako vecinu vremena u danu. Ono, doslovno ne funkcioniram po ljetnim vrucinama :down:
  • jedan u nizu
    14.8k
    tajanje direkt pod nafrljenom klimom da barem prezivim.Marley

Onda nemoj nafljiti klimu :D

Stavis na ugodnih 25-26 i 'auto'. Klima ce ohladiti prostor u pocetku sa jacim puhanjem, a kada dostigne zadanu temp, samo ce ju odrzavati i jedva ces primjetiti da klima radi.
    Tako i ja radim, sasvi mi je ugodno i racun nije velik, a ja nikako ne podnosim ove vrucine :fear:

Puls podivlja, disanje plitko, vrtoglavica i slabost, i tako vecinu vremena u danuMarley

A za ovo bih rekao da probas piti puno vise vode :D :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.