• Orc123
    13k
    Ja bi isao po provjerenoj formuli....ista postava i opet iste zamjene u 2. Pol kad ce oni pasti...jednostavno, logicno.
  • NORTE
    18.5k
    Na klupi bi valjda trebali biti Bakrar i Zajc, umjesto Živkovića i Topića.
  • kajjaznam
    230
    Na Rijeku danas sa njihovim receptom, žustro i u kost, pa da vidimo kako će se snaći.
    Kaj se tiče rezultata, naravno pobjeda bi bila top, remi izgledan.
    U slučaju poraza, Bože moj i porazi su sastavni dio igre, ne treba dramiti previše (makar znam da će tu na Zoni biti već sječa glave). Prvenstvo je maraton, ima još 34 kola.
    Al baš bih volio da ih tučnemo dole.
    Ajmo Dinamo...
  • kajjaznam
    230
    I ja isto. Hoxa je đoker s klupe i unese energiju.
    Jedino Villar, koji ima klasu, po meni još se nekak slabo snalazi kad igraju presing jak na njega(a danas i budu).
    Vidjet ćemo kako će trener posložiti,al mislim da motivacije kod dečki ima.
  • Efes Pilsen
    12.4k
    Mislim da je Kovacevic rekao da Zajc radi dobro, ali da zasada jos nije u konkurenciji.
  • Raul
    244

Mislim da nema još Zajca.
  • Zagreb1992
    2.5k
    Očekujem danas pobjedu...Rijeka me se do sad nije dojmila previše ..Jedva pred kraj Belupo dobili plus poraz od Iraca na Rujevici i tamo još putovali ..Mi odmorni i nema nikakvih isprika ..3 boda su ključ
  • dzg7
    432
    Ne znam čemu mijenjat postavu, ako se pobijedilo prva dva kola

Točno su stojke i hoxha došli do izražaja kad su se protivnici umorili, još Rijeka putovala u Irsku

Pogotovo danas bi trojka u vezi dobro došla da se nametnemo kroz posjed
  • NORTE
    18.5k
    Na klupi imamo Kulena, Mudrog, Hoxhu i Bakrara (i Topića) tako da podržavam ideju da Stojković krene odmah.
  • Kermit
    661
    Na klupi imamo Kulena, Mudrog, Hoxhu i Bakrara (i Topića) tako da podržavam ideju da Stojković krene odmah.NORTE

Da, Stojke je zaslužio da uđe u prvih 11. Dobit ćemo agresivnost, a nećemo izgubiti u kompaktnosti i homogenosti jer nismo promijenili puno igrača. Hoxha da ga jebeš nije odigrao dobru tekmu kad je bio starter. Puno više je dao ulaskom s klupe do sada.
  • ElDorado
    5.4k
    Vidović i Stojke su odlično zajedno izgledali na pripremama. U prve dve tekme to jos nismo vidli
  • emilperska
    11.3k
    Ovo dns ce dosta reći o tijeku prvenstva. Rijeka je slabija nego lani, izmorena od Europe, a mi svježi. Ako mozemo ovakva gostovanja rješavati, prilično je izvjesno da cemo prvenstvo zavrsiti na -10 pred olinjalom konkurencijom. Ove irske amatere su jedva prosli i jos im nema Petroviča.

S druge strane, mučenja i porazi danas ce vjv biti znak da nas čeka sezona bliza lanjskoj neg onoj Bjeličinoj iz 2019. Mi odmorniji i orniji neto sto smo danas necemo vise nikad bit.

Sretno svima koji putuju, abnormalne su gužve i radi sezone i radi radova..
  • rokikaciga
    4.5k
    Ocekujem vezni red kao proslu utakmicu
  • Kumerle
    1.2k
    Ako ćemo u derbijima biti pravi i imati bolji omjer, onda se može i dopustiti koji kiks u "manjim" tekmama, inače nikako.
    Baš zbog toga očekujem da smo naučili lekciju od prošle godine i da ne nećemo igrati pičkasto nego pobit se pa šta bude.
    Ako dobijemo imamo lufta, ako ne dobijemo ne smijemo drugdje nikad nigdje kiskat.
    Sve je na nama.
  • Crni86
    14.2k
    odlicna analiza kolega.

I ja se bas zato nadam da krece istih 11. Stavit tekmu pod kontrolu, sakrit loptu sa trojcem misko, ljubo i villar. A onda i ak necemo imat dobar rezultat po nas ulaze igraci koji dodatno dizu tempo u 50,60 minutu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet