• Jurki
    18.9k
    da ali isto tak ako smijene trenera nakon doslovno 4 utakmice ce se poceti postavljati pitanja.. zasto je doveden trener i 2 mjeseca kasnije mu je dan otkaz?
    Livaja je trenutacno "Pedro" i cim su pocela piskarala pisati o tome dal ga treba prodati ili ne.. nebi me vise nist zacudilo pa ni to da ga bace pod vlak.
  • NORTE
    18.4k
    Na veliku žalost Cibalijinih ultrasa danas se HNL vraća u Vinkovce! :smile:

18:45
    Vukovar 1991 - Istra 1961
  • Dani Olmić
    2k
    Vukovar ili Istra?
  • mlinchica
    3.7k
    Vezano za njihove navijače (ove umjerene). Znam ih par, onih kaj idu na njihov zapad ili istok.
    Njihova priča je da su svjesni svega. I lošeg upravljanja, odabira igrača/trenera, manjka love, toga da je Dinamo jači i nedostižan ali... to se ne govori na glas među svojima.
    Svjesni čak i izmišljenih trofeja i to će lakše izreći kada se nađu među nama iz Zg, nego dolje.
    Dolje ako ne širiš taj “naučeni” narativ, jednostavno nisi dostojan njihovog kluba.
    I nebitno jel se radi o “ne baš istini”, mitu, preuveličavanju, jednostavno je to jače od bilo kakvog razuma.
    To ih hrani da i dalje u njima živi veliki klub i kada bi se priča okrenula na realno, misle da bi se sve raspalo i nestalo jer… sportskih uspjeha nema.

Uz sebe imaju određene medije koji pumpaju atmosferu kada malo opadne, imaju ljude u mktg koji su toga svjesni, daju im još dodatnog goriva i tako ih zadržavaju uz klub. Sada se okreću i politici (koju su silno htjeli dalje od kluba kad im je takav narativ odgovarao) da uberu neku lovu za stadion (na valu priče oko Dinama, Kranjče i Maksa), … “bave” se svime osim nogometom.

Pitala sam jednom i za tu zaluđenost Livajom i shvaćaju li da će time, nakon nekog vremena, okrenuti s njim u blato, ako ne bude trofeja.
    Opet isto - znaju i vide oni te mane, njegove i njihovog odnosa prema njemu ali to se ne govori jer dok je on tu, nema loših riječi. On je jedan od njih, ne drži se kao zvijezda, vjeruju i dalje da je on taj koji će donijeti uspjehe. Nemaju drugog.
    Jednog dana kada on odustane, vjerojatno će se promijeniti priča.

Ljudi moraju nekako “preživjeti” uz klub.
    Oni su odabrali svoj način, na koji najviše kažnjavaju sami sebe, a ne one koji su im pravi krivci svih ovih godina.
    I još su predmet sprdnje.
    20 je to godina u ništa.

I usput, Reba je sinoć pokazao znakove totalne mentalne nespremnosti za odigrati profesionalnu utakmicu. Zabrinjavajuće, čak. U fizički dio i procjenu udjela masti ne bum ulazila. Još jedna od suludih odluka.
  • DrRatoljub
    109
    Kako je Istra krenula ništa me ne bi iznenadilo.
    Nadam se da će Vukovar biti dobar.
  • Omake
    11.2k
    Nadam se da će Taraba postati startni desni bek u Istri i biti dovoljno dobar da promjeni reprezentaciju.

Šteta što nikad nećemo biti neki Wrexham ili Sunderland Until I Die dokumentarac koji prati hajdug kroz sezonu, sigurno ima dosta toga iza kulisa.
  • El Madrigal
    555

Ne bih išao do tih razina podjebavanja. Ne treba biti bahat. Prošla sezona škola.
  • Jurki
    18.9k
    moral te bum razocarati.. ima i domacih tovara koji su 400 kilometara daleko od te ludare.. ali to je jednostavno takvo stanje svijesti.
    Ako i krenes objasnjavati.. i pocne prica o financijama.. nebu rekel je to je tak.. vec se prica okrece da bi i Dinamo bio u istoj situaciji da nije bilo Bandica i pomoci Grada Zagreba. Onda prica kak ce Dinamo propasti bez lige prvaka (kaj mi je najveca glupost) i koliko smo imali igraca na placi i da je financijski kolaps neizbjezan.
    Standardna prica o sucima, mafiji, Hnsu.

Ti ljudi kuze nogomet.. ali kad je prica o domacem nogometu.. krivi su svi ... samo sekta nije nista kriva.
    Dok je tako, dobro je.
  • dmil
    877
    kakvo ciganjenje Cibalie sto se Vukovarci ne smiju presvlaciti u domacoj svlacionici, uvijek su bili slijepo crijevo Slavonije
  • Dzoni
    1.8k
    Bome solidna brojka ljudi u vinkovcima
  • Ivan1
    48
    Ima neko link tekme da mi posalje u inbox? Hvala
  • rokikaciga
    4.5k
    Var djelomicno izvan funkcije. Slucajno, jel
  • dmil
    877
    Var kamere imaju Istru na piku