• NB86
    17.1k
    Spika koristan na 3 pozicije, po meni hoxhi se zahvalit a spiku ostavit u rotaciji, nije na prejakoj placi bar kako se pisalo a igrat u nekom osrednjem klubu grcke ili poljske mu realno nebi trebalo bit izazov i razlog za otic
  • Crusades
    17.9k
    Bio je slab na lijevom krilu kad god je igrao tamo, al i s tim bi bio korisniji od Hoxhe. Uz to, moze i na desno krilo i beka. Prije bi imao Spiku u ekipi nego Hoxhu. Uz duzno postovanje Arberu.
  • Maki17
    272
    U zadnje vrijeme sportske i Germanija imaju iste tekstove. Ne znam jesu oni povezani kako ili jednostavno prepisuju jedni od drugih. Uglavnom danas je opet tema Špikić i njegov karakter i kako će biti rezervni desni bočni ako ne i prvi a jedan dan i u reprezentaciju u najmanju ruku. Mislim da ti novinari ni nejdu na treninge a kamoli da imaju neke informacije. Mislim da je više od pola tih tekstova plaćeno od strane menadžera. Jedno vrijeme je to bio Radeljić u Dinamu, sad je špika na redu.
  • Jurki
    18.9k
    Sa klubskog fba

"Dinamov krilni napadač Dario Špikić završio je svoju maksimirsku epizodu i u novoj će sezoni nastupati za portugalskog prvoligaša Rio Ave

Na polovici prošle sezone iz Dinama je prešao na posudbu u grčki Aris, u međuvremenu se vratio u maksimirski klub i prošao ljetne pripreme upisavši četiri nastupa

U tri i pol godine provedene u prvoj momčadi plavih osvojio je tri naslova prvaka uz pokal pobjednika Kupa i dva Superkupa. Dvaput je s Dinamom izborio plasman u Ligu prvaka, a pritom dočekao europsko proljeće u preostala dva Uefina natjecanja

Špikić je u Dinamu odigrao 146 službenih utakmica, postigao 20 pogodaka i upisao 15 asistencija. Dodamo li i prijateljske dvoboje brojke se penju na 179 nastupa i 25 pogodaka ⚽️

Dragi Dario, velika ti hvala na svemu, želimo ti sreću u nastavku karijere! "

Špika hvala na svemu i sretno u nastavku karijere.
  • DrRatoljub
    130
    ]Špika, pamtit ćemo dobro, ostalo nadam se ne.
    Hvala i sretno dalje.
  • Efes Pilsen
    12.4k
    Nogomet se dijeli na eru prije i poslije Spike. Imao sam visoka ocekivanja, on je nesto znao naznacit tu i tamo, ali nazalost nije otislo u pravom smjeru. Jedno je sigurno, ne mogu ga optuzit za bolikurcinu nikako, posteno je odradio koliko je mogao. Spika, sretno!
  • prefontaine
    3.4k
    E svašta sam mogao zamisliti,
    Ali teško da će se ovo dogoditi.

Mogao sam zamisliti selo bez crkve,
    vjerujem u postojanost zeca bez mrkve,
    mogao sam zamisliti brak bez žene i muža,
    kao i životinju koja je sporija od puža.

Mogao sam zamisliti bez tijesta pizzu,
    kao i bez krila pticu.
    Mogao sam zamisliti u Europi Hajduka,
    I u somunu velike ćevape bez imalo luka.

Mogu zamisliti i loš nogomet Kovačević Marija,
    Ali nikako ne mogu zamisliti Dinamo bez Špikić Darija.
    Objaviše naši kako ode naš dobri Špikadona,
    S ugovorom kojeg se ne bi postidio ni Maradona.

Dario, hvala na svemu i sretno u novom klubu,
    Zona Dinamo ima jedan manje razlog za tugu.
  • Ivan0302
    999
    Pa novinari kako smo prodali zamjenu na desnom beku Valinčiću, zar Gabriel nije trebao letit???
  • rokikaciga
    4.5k
    Mozda sad igramo ljeve bekove na desnom beku s obzirom da ima dva dobra ljeva beka?
  • Nogo
    8.9k

Sretno Špika i hvala na svemu! :clap:
  • CastAway1986
    3.8k
    Zavrsio je u jednoj jakoj ligi iako su ga mnogi pljuvali..Sretno majstore!
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    tuzan dan za sve Dinamovce, sretno Spika
  • ShanKu
    1.7k
    Od ove tri godine izdvojio bi akciju i gol za 1-1 protiv Slovana iz Bratislave. To mi jedino ostalo u sječanju.
  • Blueshadow86
    4k
    Ne vjerujem dok ga ne vidim u njihovom dresu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.