• Paggini
    65.3k
    Mudrazija mi je tip koji visi u ducanu pet sati i prica sa svima
  • Kujtim Shalla
    6k
    buraz ,ja arogantnijeg frajera od njega nisam nikad upoznao. Dok Sam sa Karlom Bartolecom sjedio i gledao tekmu Kopenhagena ,on bio ozljedjen a karlo karantena , druzili smo se sve vrijeme ono normalno, ako Karlo igra Mali i ja sa njegovom suprugom gledamo. Upoznao nas Karlo ,ovaj se ne odvaja od telefona . Karlo mu kaze ovo je naš covjek, boys ,ovak samo glavom klima ,i sjedi za sebe . Sasvim drugi tip od Baryoleca koji je ljudina ,veseljak ,i uvijek ima vremena se javiti,porazgovarati . Dok ovaj nije takav. Opet moje iskustvo
  • mlinchica
    3.7k
    Tek sad ovo vidim :scream:
    Da baš ti naletiš na McK, slučajno, jel?
    Jesi mu spomenuo nick? :lol:
    Napravio selfie? Autogram niš?
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Nemrem rec isto… vidio Mudraziju jednom prilikom na Maksimiru, mislim pretprosle sezone. Fakat ugodan bio prema svima, ko je htio slikao se, ja mu pruzio ruku i ljepo se zahvalio na spasenoj tituli.
    Naravno, nije mjerodavno, ali iz takvih nekih situacija mi se cini skroz ok tip. Makar, to je bilo na Maksimiru pa ono…
  • Sajla
    12.3k
    izgleda da je bilo suđeno :wink: nisam mu spominjao ni nick ni zonu, a nisam ni žicao sliku/potpis. ne radim to, nemam tu naviku. imam jedan potpisani dres i to samo zato jer sam ga dobio.
  • mlinchica
    3.7k
    Fortune, fame
    Mirror, vain
    Gone insane
    But the memory remains
    :cool:
  • DrRatoljub
    130
    Opet da ga istaknem. Čovjek odigrao bez greške.
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Dinamov Brave heart :heart: . Dvoboji njega, "Boga baluna" i ostatka magarećeg cirkusa će biti spektakl. :cool:
  • crophantom
    1.6k
    Manje se spominje od Domingueza (koji je isto fenomenalan), ali ja mislim da jos nisam vidio da nas Škot izgubi skok, jak u duelima i na zemlji i u zraku, samo nek tak nastavi
  • SAS1987
    18.4k
    Stijena jaca od Hadrijanovog zida :cool:
  • Navijač Dinama
    10.4k
    Meni se najviše dojmio u situaciji gdje ima onu terensku kurčevitost i disrespect di ne jebe ni 2% protivnika, ne znam kad sam to zadnji put vidio kod naših stopera, imali smo Akia i Rileta kao takve, da pojasnim, situacija kad je Fruka u prvom poluvremenu složio ko metar drva i sastavio ga sa zemljom.

Pa nek mali ide zalizanom narkomanu i drugima glumit Messia, Ronalda i Bobby Firmina lažnu 9ku.

Nadam se da će u derbiju tako i Livaju, zapucaj i uleti mu ga pune, nek vidi "otac baluna" da nije nedodirljiv i da nema svetih i časnih sestara među igračima.
  • NKDZ86
    5.3k
    3/3 bez greške, igra doktorski, prešao hnl
  • Orc123
    13k
    Kaj je meni bitno....nije na vi s loptom i nije stoper kojo ce samo napucat....nije tehnicki ekstra ali miran na lopti i u pasu...sve u svemu moramo se zahvaliti Miškoviću za McKennu....!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet