• xavier
    12.1k
    Da radi s velikim profitom onda bi priča bila - zarađuje ogromne novce, a radnike u skladištu i čistačice plaća samo xxx... — markoli

Baš sam htio napisati. Kad netko zarađuje, onda se piše o nekakvim "ekstraprofitima" jer zamisli samo bezobrazluka...netko je stvorio firmu da bi zarađivao :smile:
  • Kwedi
    3.9k
    ↪Kwedi Ne razumijem ovo za EU fondove. Smeta ti sam koncept EU fondova ili ti smeta što je Rimac povukao EU fondove? — markoli

kaj bi mi smetalo. da nema fondova bili bi u bankrotu ko država.

ma govorim u kontekstu javnog novca; kad se potiče poljoprivreda onda su to sisači poreznih obveznika, a kad ide kroz fondove - onda nije.

a izvor isti.

A zašto tebe ili ikoga muči gdje su automobili?

I zašto bi proizveo hrvatskog sandera? Pa proizvedi ga ti, ako uočavaš nišu i imaš znanja.

Rimac ne želi proizvesti hrvatskog sandera nego baterije. I ne vidim kako je to problem.
    — Neki tip sa Zapada

ne muči me. al netko kaže rimac je za zeta savršen, prodao je 160 automobila, radi novi na warp pogon, a ustvari nije niti jedno istina - onda je malo gadljivo. samo to.
    pogotovo kad se dobije nagrada za poduzetnika godine. pa onda radije daj lipk glasu nagradu, više je fer i iskrenije jer oni ne skrivaju da prodaju šofer šajbe.

Da radi s velikim profitom onda bi priča bila - zarađuje ogromne novce, a radnike u skladištu i čistačice plaća samo xxx... — markoli

mislim da ne bi i ne vidim razlog osim ako nije zlonamjeran zašto?

atlantic grupa, jel itko kuka protiv njih?

a čak postoji ta povijesno-roditeljska analogija di je emilov stari isto muljao s novcem.
  • og1986
    2.9k
    prodao je 160 automobila — Kwedi

Neznam otkud ti ovo, lik je napravio 7 concept one, I planira napraviti 150 C2.
  • Mali dioničar
    21k
    kaj bi mi smetalo. da nema fondova bili bi u bankrotu ko država. — Kwedi

???
  • og1986
    2.9k
    Nakon ovih par postova od kwedi, čini se kako sve zna nekako napola.

Ili kako se kaže u narodu, čuje da odnekud grmi ali neznam otkud.
  • Mali Zeus
    22.2k
    3 stranice o apsolutno ničemu. O tome da Rimac tvrdi da proizvodi automobile, a u biti ne proizvodi navodno što se stručnjacima s forum.hr-a, koji čitaju financijska izvješća, nimalo ne sviđa.
  • Gelipter
    4.8k
    ma nigdje drugdje on više ni ne gostuje jer znamo za njegov stav prema novinarima i kak se prema njima odnosi oduvijek, a zadnjih godina posebno. Na Sljemenu još kolko toliko izdrži i bude "pristojan" jer je to u njegovom interesu, ali i interesu Radija Sljeme jer zbog njihovog specifičnog odnosa prema gradu i usmjerenosti na njega ne mogu si ni dopustiti da budu pretjerano kritični prema Piskutavom. Ipak, Sljeme ima najviše emisija o gradu, komunalnim i drugim problemima koje znaju biti i korisne te zanimljive kako god bilo.
  • Neki tip
    21.4k
    kad se potiče poljoprivreda onda su to sisači poreznih obveznika, a kad ide kroz fondove - onda nije. — Kwedi

Naravno, jer se poljoprivredi davalo šakom i kapom na temelju hektara, a ne projektne ideje.

Za povući novac iz fondova i programa moraš neki k znati.. Imati ideju, viziju, cilj, ali i metode, odnosno uvjerljiv način ostvarivanja ciljeva. Vrlo je mjerljivo i opipljivo. Pa ili jesi ili nisi opravdao uložen novac i tada ga vraćaš.

Ne ide to kolega u istu recenicu s onim sto se radilo u poljoprivredi..
  • og1986
    2.9k
    kaj bi mi smetalo. da nema fondova bili bi u bankrotu ko država — Kwedi

Za tebe je Warren buffett mala beba.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ma slažem se sve, imaju dobru muziku, emisije baš o gradu, ne samo promet nego puno toga, ali gadljivo je slušati kako su snishodljivi prema njemu. Kužim zašto, ali opet gadljivo. Naravno da je pristojan kad ga pitaju fina, ugodna pitanja.
  • Gelipter
    4.8k
    Radio Sljeme kako god bilo jedan je od zadnjih bastiona profesionalnog radijskog novinarstva u poplavi komercijalnih džuboks radio postaja. Također, održavaju i taj zg štih. S druge strane nekad znaju biti pristojni gdje i ne treba al jbg. U svakom slučaju gradonačelnici se, vjerovali ili ne, ipak mijenjaju, a na Sljemenu će gostovati i drugi.... Haha
  • Mali dioničar
    21k
    Otto Barić anyone?! :lol:

Znači čini mi se da je bilo nekih problema s Westgateom, da on tam nekaj radio s Matom Granićem.

Ban centar mi je u startu bio ružan, sad mi je super.
  • nkdz
    1.4k
    Otto Barić anyone?! — Mali dioničar

procitao sam prije koji tjedan interview i cinio se dosta razborit i normalan ali fakat nemam pojma o njegovoj pozadini i o eventualno o kosturima iz ormara.
    Ak nis mislim da nema nabrijanije osobe za gradnju stadiona :D
  • Neki tip
    21.4k
    Pročitao sam ranije intervju s njim, ostavio je dosta dobar dojam na mene. Naravno, jako mi je važno kime bi se okružio, tko bi ga podržao, odnosno s kime misli provesti svoju priču.
  • Kwedi
    3.9k

pa činjenica je da su nas investicije pogurale, a najviše ih dolazi iz EU fondova.

baš bi boris lalovac, milanović i slični genijalci uspjeli zadnju godinu mandata malo ispod nule da se nije dvije godine ranije ušlo se u EU.

s takvim majstorima bili bi ko cipras i pomozi angela,al na drugi način.

Naravno, jer se poljoprivredi davalo šakom i kapom na temelju hektara, a ne projektne ideje.

Za povući novac iz fondova i programa moraš neki k znati.. Imati ideju, viziju, cilj, ali i metode, odnosno uvjerljiv način ostvarivanja ciljeva. Vrlo je mjerljivo i opipljivo. Pa ili jesi ili nisi opravdao uložen novac i tada ga vraćaš.

Ne ide to kolega u istu recenicu s onim sto se radilo u poljoprivredi..
    — Neki tip sa Zapada

slažem se. govorim isključivo o izvoru novca. imaš ljude, komentatore koji kažu "prestanimo poticat poljoprivredu" al generalno jer je sporan javni novac. i kroz našu državnu blagajnu ide po nekim kriterijima. naravno da nisu dobri kako si i spomenuo. al i fondovi su naši, jer smo dio tog sistema. na to se referiram.

Nakon ovih par postova od kwedi, čini se kako sve zna nekako napola.

Ili kako se kaže u narodu, čuje da odnekud grmi ali neznam otkud.
    — og1986

istina. a mi imamo medijsku sliku golden boya koji svoje viđenje ima jako šareno i životopisno u odnosu na ono kaj radi.
    Neznam otkud ti ovo, lik je napravio 7 concept one, I planira napraviti 150 C2. — og1986

al tih 150 je on već prodao! to je bila priča u medijima. a ono nije.

čemu foliranje osim ako je ego u pitanju i uspješan biznis s baterijama nije dovoljno pa mora prodavat priču kako osmišljava, sastavlja, proizvodi i prodaje automobile?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet