• Hnlovac
    2.9k
    Rijeka apsolutno dere navijače, ali za razliku od nas je i privatni klub

Iskreno nisam fan retorike "diži cijenu dok god možeš rasprodat" jer bi onda karte u Bundesligi bile 2x skuplje nego kaj jesu. Treba se malo slusat i navijace, ne sad za bagatelu prodavat ali ne i derati kožu
  • mali M
    8.4k
    Ma bolje da se ne upuštamo u ovu priču... Sad vi trebalo dizati cijene karata jer će Kranjča biti normalan stadion. Kao da ćemo doć na neki uber luksuz, a dobit ćemo zapravo bauhaus stadion... Ne vidim smisao dizanja cijene karata ali već vidim da će uvijek se naći neki kapitalisti kojima je u redu derati cijene dok god ima potražnje... Na Kranjči zbilja ne vidim zašto bi navijačka tribina bila više od 15€ ali nema potrebe za daljnjom raspravom jer se tu očito dosta nas razilazi u mišljenjima
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    za ligu prvaka racunam da nece bit jeftinije od 50-60 eura pogotovo za Zapad i pogotovo ako ce biti neka tekma sa Realom, Barcom, Bayernom...
  • Hnlovac
    2.9k
    Navijačka tribina na novom stadionu će biti istok uz teren a ne sjever iza gola 30 metara od terena

Da se radi o betonski nasutom brdu dozivljaj je već 3x bolji zbog blizine terena

Ali svejedno, iznad 20 eura na Istoku Kranjče ne bih
  • Mr Anderson
    13.4k
    Gdje sd planira kavez za gostujuće navijače? Nisam to uhvatio. Nadam se da neće biti više od 5%.
  • Crni86
    14.1k
    ako sam dobro ispratio na jugozapadu.

Na istoku su boysi.
  • deda
    39.7k
    Sjeverozapad
  • Hnlovac
    2.9k
    Fala Bogu, negdje se spominjalo i sjeveroistok kaj bi bila daleko najveća debilana

Jel ovo za sjeverozapad negdje službeno izglasano?
  • gledatelj
    1k
    Kad se već Rujevica spominje, mislim da je tamo 70-80% godišnjih karata
  • Thor
    456
    Bas me zanima kak ce Rijekinu gostujucu "tribinu" tj kazamat dozivjeti strani gostujuci navijaci i kakvi ce biti komentari.
  • mali M
    8.4k
    Kad se već Rujevica spominje, mislim da je tamo 70-80% godišnjih karatagledatelj

Prošle godine cca 55%... Kako će biti ove sezone neznam
  • Neron53
    1.9k

Mislim da se ove godine dizao broj godisnjih za sjever, mozda taman toliko koliko ce ih biti na raspolaganju za istok Kranjce.
    Iako brijem da ce 20-30 posto sadasnjih sjevernjaka prosirenim izborom tribina izabrati jug (vjerojatno vise njih) ili sjever.
    Ocekujem takodjer da ce se po sektorima zapada napraviti vise cjenovnih razreda i da ce zato zapad najvise poskupiti, loze i sky-box mjesta pogotovo.
    Ako ce poskupljenje cijena ubrzati prelazak na Kranjcu a samim time i brzi pocetak projekta Maksimir, samo neka poskupljuju koliko god treba.
  • Twisted1
    910
    Evo cijene za Ruju koja u derbi utakmicama redovno bude rasprodana. Kranjca je malo veceg kapaciteta, ali ce i potraznja but nekoliko puta veca.NitkoBitan

bogte, nogomet treba biti dostupan svima, pogle ovu ludost. Može li si prosječna familija od 4 priuštiti odlazak na zapad jednom mjesečno uz sve ono kaj ide uz to (klopa, cuga)?
  • Neron53
    1.9k

Zato i postoje godisnje da se prodje povoljnije .
  • Tvrdica McTvrdi
    1.6k
    Kaj se tiče cijena, ja nisam mogao otic jučer, išli su frendovi, ali eto Superkup u Udinama karta 35 eura i to relativno okej mjesta, ne vani na parkiralištu, a mogli smo birat i još puno bolja mjesta na sredini za 60. Dakle svi ovi kaj bi derali 50 eura ko Miške za faking HNL nemaju veze s vezom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.