• Felip
    650
    Zašto odjednom ovaj poziv sjevera zapad u napad umjesto ajmo zapad? Uvijek je bilo ajmo istok i ajmo zapad, a koliko znam južnije se poziva zapad u napad i istok poludi. Opet će ispast da ih kopipejstamo.
  • jedan u nizu
    15.2k

Mozda jer se obiljezavala obljetnica Oluje?
  • Felip
    650
    I protiv Varaždina u zadnjem kolu sam to čuo, tako da nije od jučer.
  • Mikina lijeva kopačka
    216

Kolko se ja sjećam, krajem 90-ih je bilo zapad u napad.

Edit: Bilo je Istok poludi, i Zapad u napad
  • Dr Hofmann
    4k
    Vidim da će ovo biti ne nepopularno, već mega nepopularno...Ali:

Nisam za povratak Livakovića. Ne sad, ne za tu poziciju. Da je 13.06. a ne 13.08. onda može. Sad mi taj, eventualni, transfer nema previše smisla.

@rokikaciga :rofl:
  • rokikaciga
    5.2k
    ne za tu pozicijuDr Hofmann

Livija na desno krilo
  • Time
    1.4k
    Odličan bod na teskom gostovanju u Varaždinu.Vi koji ste mislili da ćemo dobit sve utakmice uz gol razliku 100-0 stanite malo na loptu.Šteta za zadnji udarac Kulenovica glavom.
  • miro
    7.4k
    S ovim bih se složio, pogotovo po ovakvom terenu
  • NVKOD
    7.5k

Drugačije bi gledao na to da smo gubili 1-0 i hvatali taj zaostatak, ali mi smo poveli, imali smo još nekoliko dobrih prilika za povećati vodstvo (pogotovo u prvom poluvremenu) i onda smo stali u drugom poluvremenu. Crne rupe se prečesto događaju. Gol za 1-1 je bio jako dobar, mora se priznati.

Taman krenuli naprijed (uz poništen gol McKenne da se vratimo natrag na prave staze) i onda dobijemo tako odvratan gol, jednostavno samo mi primamo takve idiotske golove i odjednom ti ganjaš rezultat. Srećom pa je ovaj postao prime Suarez pa se spasili, ali do njihovog prvog gola nisu nam napravili apsolutno ništa vrijedno pažnje, kontrolirali smo utakmicu. To što se kasnije sve pretvorilo u run and gun je drugi par cipela.

Sve u svemu, mislim da možemo itekako žaliti za propuštenom pobjedom. Bilo je prilika za povećati vodstvo, a retardirane golove možemo samo dobivamo.
  • Crni86
    14.9k
    Trebao nam je samar. Trebalo je decke opet vratit u rovove da rudare, kopaju i da ne polete pre visoko na pocetku sezone.

Dobri smo, ali isto tako pokazatelj da nema mjesta opustanju. Kako treneru tako i igracima.
  • hardek
    5.9k
    Jedino mi je žao što se taj kiks desio pred reprezentativnu stanku pa ostavlja gorak okus u ustima. Nadam se da će tovari kiksat sutra da malo popravi generalni dojam
  • veselko tenžera
    5.6k
    Vraćanje Vidovića da bi igrao krilo na uzorku od 5 službenih rađa samo upitnike iznad glave.

Oslanjanje na Hoxhu kao alternaciju je teški besmisao. Ovo nije nepopularno mišljenje, samo konstatacija.
  • San Lorenzo
    21.5k

U potpunosti se slažem, Baturina prodan, Vidović doveden, zaljepljena mu 10ka na leđa i onda - gurnut na krilo, a nit je brz, nit je eksplozivan...onda se očaj dodatno produbi kad se Hoxhaldo spremi za ulazak, a mislim da svaki navijač Dinama može 1/1 opisati kako će njegovih 30 minuta na terenu izgledati.
  • veselko tenžera
    5.6k
    HoxhaldoSan Lorenzo

Hahahahahahahahahahhahah

Ovo kradem, a koristit ću Hoxhaldinho :smile:
  • ZgDLions
    1.5k
    Jel bi mogli Vinlof i Goda u jačim tekmama gdje nismo favoriti zajedno igrati?
    Ono, Goda je bolji obrambeno, a Vinlof je pokazao da je korisniji u napadu, dupliramo beka i radimo beton na toj strani, a u napadu Vinlof pomogne.
    Isto bi probao sa Valinčićem i RPGom.
    Ak protivnik ima neku opaku stranu u napadu da se na taj način postavimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet