• ZrnTSCHeZ
    1.4k
    Nek Vinlof igra lijevo krilo umjesto hoxhe.Droljo

Od prve pripremne tekme on je mene jako podsjećal na Ibaneza...ofenzivac koji igra na beku i ostavlja puno prostora protivniku jer je stalno visoko gore
  • Goncalo Santos
    672
    Mozda probati igrati u formaciji 532 s vinlofom i valincicem na bekovima i beljom i kuletom u vrhu, kad vec krila nemamo osim lisice.
  • nemapredaje
    5.9k

Da, to mi nije jasno. Mi imamo igrače stvorene za 3-5-2..
  • Mali dioničar
    18k
    Mozda probati igrati u formaciji 532 s vinlofom i valincicem na bekovima i beljom i kuletom u vrhu, kad vec krila nemamo osim lisice.Goncalo Santos

Ova bi formacija bila dobra zbog afirmacije Jakirovića jer bi McKenna, Dominguez, Jakirović bez problema mogla biti zadnja trojka, ali kako bi rasporedio Mišića, Villara, Ljubičića, Vidovića i Stojkovića u sredini? A nema mjesta ni za Lisicu koju je opravdao dosadašnju minutažu.

Osim toga, rečeno je da se igra sa 4 u zadnjoj liniji.
  • Goncalo Santos
    672
    Ne mora se cijelu utakmicu igrati ista formacija, pocnemo s 433, tijekom utakmice 532 ili obrnuto da se iznenadi protivnik jer ispada da se beljo mora vaditi van jer istovremeno kule mora igrati, ali zajedno nikako.
  • miro
    7.4k
    izmjenjivali bi se Vidović i Stojković u 1.postavi, a iza možeš stavit Galešića ili KTC-a, ili kako si spomenuo u nekim tekmama i Jakira mlađeg. Lisica ili Kule/Bakrar u prvoj? Po meni netko od ove druge dvojice. Općenito, inzistiranje na 433 nam skraćuje manevarski prostor i mogućnost iznenađenja za protivnika (Atalanta u LP mi naravno prva pada na pamet)
  • Fatos Beqiraj
    64
    Mi nismo uigrali ni ovu 4 3 3 do kraja, a di jos da uigravamo 3 5 2. Treba vremena za to ne moze sve u 2 mjeseca
  • criticus
    4.8k
    Građanski Nogometni Klub Dinamo ne treba izlaziti sa nikakvim kompilacijama, statusima po društvenima mrežama ni priopćenjima o sucima.

Lav se ne igra sa hijenama. Lav treba ići na izvor problema. Odnosno, Zvone treba neslužbeno priupitati Kustića do kada će dopustiti da se klubovi šprdaju sa ligom i prave od nje cirkus? Dokad će pustiti da mu klubovi koji ispadaju od Euro liliputanaca pokušavaju upravljati ligom? Dokad lažni moralisti mogu biti samoprozvani vlasnici morala? Koji standard želiš imati, Lige prvaka ili drugog pretkola miki maus lige? Sam odluči, naši rezultati i 60+ tisuća članova će sami govoriti za sebe. Odluka je na tebi. Pozz.
  • Mali dioničar
    18k
    Građanski Nogometni Klub Dinamo ne treba izlaziti sa nikakvim kompilacijama, statusima po društvenima mrežama ni priopćenjima o sucima.

Lav se ne igra sa hijenama. Lav treba ići na izvor problema. Odnosno, Zvone treba neslužbeno priupitati Kustića do kada će dopustiti da se klubovi šprdaju sa ligom i prave od nje cirkus? Dokad će pustiti da mu klubovi koji ispadaju od Euro liliputanaca pokušavaju upravljati ligom? Dokad lažni moralisti mogu biti samoprozvani vlasnici morala? Koji standard želiš imati, Lige prvaka ili drugog pretkola miki maus lige? Sam odluči, naši rezultati i 60+ tisuća članova će sami govoriti za sebe. Odluka je na tebi. Pozz.
    criticus

:heart: :clap: :ok: :fire:
  • jakov1
    871
    Koji standard želiš imati, Lige prvaka ili drugog pretkola miki maus lige?criticus

I sta ako Kustic odgovori kaze da mu je dobra i miki maus liga dok god kapa lovica?
  • criticus
    4.8k
    I sta ako Kustic odgovori kaze da mu je dobra i miki maus liga dok god kapa lovica?jakov1

Onda pravimo kompilaciju na fejsu jer na to neće moć ostat hladan.
  • striko
    2.4k
    Kustić je svjestan da stoji u živom pijesku. Što manje mrda veće su šanse da neće potonuti.
  • jakov1
    871
    Ako cemo raditi pritisak kroz javnost tek kad dobijemo otvoreno priznanje HNS-a da ih nije briga za HNL, onda cemo se bome nacekati jer politicari najbolje znaju stvarati privid da se nesto radi i svakog tko stvarno zeli promjenu prikazivati kao rusiteljem sluzbenih i ne znam kakvih procesa. Layec je najbolji primjer toga.

HNS bi na Dinamovu kritiku zaposlio nekog novg Layeca koji bi istrazio u cemu je problem sa sucima, a svaka Dinamova kritika nakon toga bi bila prikazana kao nemogucnost suradnje i sabotaza sto bi velik dio javnosti i popusio.
  • FelceAzzurro
    652

Kustić je lutkica koja pleše kako se svira, a on sigurno nije ni za jednim instrumentom. Što vi mislite koje su njegove predispozicije uopće bile da sjedne na čelo ove paraorganizacije?
  • Droljo
    20.8k
    Tko svira?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention