• duksy
    434
    Idem na Cres uskoro.
    Zna li netko gdje je onaj birc na kojem je na računu pisalo"Neka živi dinamo i majka Hrvatska"?
    otišao bi potrošiti nešto novaca kod njega.
    Može i u inbox, ako netko misli da je to problem javno stavljati.
  • Mihael2305
    346
    Farabuto caffe bar, uz plodine ti je odmah čim udes u grad.
  • Papastrumf
    18.2k
    Pozdrav iz titograda(ps, nadam se da netko prepoznaje ovo mjesto)Mihael2305

Sumnjam da ljudi ovdje toliko dobro poznaju Podgoricu.
  • austrijanac
    7.6k
    20250807-203550.jpg

@SAS1987 na Pagu. Nema drugo objašnjenje za Slovenca s Dinamovom i Hrvatskom zastavom :cool:
  • SAS1987
    18.4k
    na Pagu. Nema drugo objašnjenje za Slovenca s Dinamovom i Hrvatskom zastavomaustrijanac

Nažalost sam i ja i zastavica u autu u Mariboru. Ali veseli me da se i u Mariboru (i Pagu) sve više vide automobili sa dinamovom zastavicom :cool:
  • Dino
    4.2k

Uz sav rispekt prema svim gardijskim brigadama i postrojbama, nisam siguran da se ijedna tolko cipelarila i ugnjetavala kao HOS zadnjih nekoliko godina. Valjda nisu tolko bedasti da ne kuze poantu ove zastave...
  • C@ptain Koons
    186
    Gospodin Karačić je napisao objavu na fejsu
    [img]http://Screenshot-20250812-134023-Facebook.jpg
  • NitkoBitan
    30.6k
    Naravno da nisu bedasti. To HDZ proracunato djeluje preko svojih udruga.
  • Bjelko77
    79
    Na današnji dan prije 10 godina ubili Tomislava Salopeka.

Nisam to onda popratio tako emotivno jer sam još bio klinac, ali danas sam ušao u to...i stvarno mi je bilo mučno čitati. Skoro sam se rasplako čitajući sve. Nek počiva u miru, a nadam se da je i njegova obitelj pronašla nekakav mir.

A bojim se da ova kozojebna govna koja su ga ubila danas slobodno hodaju po Europi. Fuj.
  • JMastermind
    991
    XDw6icG.jpeg

Nije neko pićence, ali no. Glava je tu negdje, ali još nisam naletio na njega. :lol:
  • NKDZ86
    5.3k
    raj na zemlji, pomoli se za ostali plavi puk
  • Eduardo
    25.6k
    A bojim se da ova kozojebna govna koja su ga ubila danas slobodno hodaju po Europi. Fuj.Bjelko77

Egipćani su nekoliko mjeseci kasnije objavili da je ubijen lik koji je označen kao vođa islamista i smrad koji ga je pogubio... međutim, to ne mijenja činjenicu da je hrpa takvih govana prošla nekažnjeno.
  • Marktwain
    750

Treba povremeno odmoriti jetru. :grin:
  • mali M
    8.4k
    Glava je tu negdje, ali još nisam naletio na njega. :lol:JMastermind

Moram priznati da uvijek zakolutam s očima kad vidim ovakve upise i na forumu i medijima jer smrad nije uopće tamo... To je lik napravio/izjavio dok je glumil žrtvu al vjeruj mi i tam imaju isto mišljenje o njemu... Nije taj vidjel Međugorja dalje od podruma u kojem se skrival kod svojih žmuklera...

Znam da nisi išao sa tom namjerom al sam morao napisati što mi je na duši :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.