• duksy
    806
    Idem na Cres uskoro.
    Zna li netko gdje je onaj birc na kojem je na računu pisalo"Neka živi dinamo i majka Hrvatska"?
    otišao bi potrošiti nešto novaca kod njega.
    Može i u inbox, ako netko misli da je to problem javno stavljati.
  • Mihael2305
    2.7k
    Farabuto caffe bar, uz plodine ti je odmah čim udes u grad.
  • Papastrumf
    24.3k
    Pozdrav iz titograda(ps, nadam se da netko prepoznaje ovo mjesto) — Mihael2305

Sumnjam da ljudi ovdje toliko dobro poznaju Podgoricu.
  • austrijanac
    14.1k
    20250807-203550.jpg

@SAS1987 na Pagu. Nema drugo objašnjenje za Slovenca s Dinamovom i Hrvatskom zastavom :cool:
  • SAS1987
    20.9k
    na Pagu. Nema drugo objašnjenje za Slovenca s Dinamovom i Hrvatskom zastavom — austrijanac

Nažalost sam i ja i zastavica u autu u Mariboru. Ali veseli me da se i u Mariboru (i Pagu) sve više vide automobili sa dinamovom zastavicom :cool:
  • Dino
    5.8k

Uz sav rispekt prema svim gardijskim brigadama i postrojbama, nisam siguran da se ijedna tolko cipelarila i ugnjetavala kao HOS zadnjih nekoliko godina. Valjda nisu tolko bedasti da ne kuze poantu ove zastave...
  • C@ptain Koons
    549
    Gospodin Karačić je napisao objavu na fejsu
    [img]http://Screenshot-20250812-134023-Facebook.jpg
  • NitkoBitan
    39.8k
    Naravno da nisu bedasti. To HDZ proracunato djeluje preko svojih udruga.
  • Bjelko77
    148
    Na današnji dan prije 10 godina ubili Tomislava Salopeka.

Nisam to onda popratio tako emotivno jer sam još bio klinac, ali danas sam ušao u to...i stvarno mi je bilo mučno čitati. Skoro sam se rasplako čitajući sve. Nek počiva u miru, a nadam se da je i njegova obitelj pronašla nekakav mir.

A bojim se da ova kozojebna govna koja su ga ubila danas slobodno hodaju po Europi. Fuj.
  • JMastermind
    1.8k
    XDw6icG.jpeg

Nije neko pićence, ali no. Glava je tu negdje, ali još nisam naletio na njega. :lol:
  • NKDZ86
    10k
    raj na zemlji, pomoli se za ostali plavi puk
  • Eduardo
    30.9k
    A bojim se da ova kozojebna govna koja su ga ubila danas slobodno hodaju po Europi. Fuj. — Bjelko77

Egipćani su nekoliko mjeseci kasnije objavili da je ubijen lik koji je označen kao vođa islamista i smrad koji ga je pogubio... međutim, to ne mijenja činjenicu da je hrpa takvih govana prošla nekažnjeno.
  • Marktwain
    1.6k

Treba povremeno odmoriti jetru. :grin:
  • mali M
    10.9k
    Glava je tu negdje, ali još nisam naletio na njega. :lol: — JMastermind

Moram priznati da uvijek zakolutam s očima kad vidim ovakve upise i na forumu i medijima jer smrad nije uopće tamo... To je lik napravio/izjavio dok je glumil žrtvu al vjeruj mi i tam imaju isto mišljenje o njemu... Nije taj vidjel Međugorja dalje od podruma u kojem se skrival kod svojih žmuklera...

Znam da nisi išao sa tom namjerom al sam morao napisati što mi je na duši :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.