• CastAway1986
    3.8k
    Galesic je ok igrač i nebi se jos kladio da su ovi koji igraju bolji od njega..
    Što se Stojkovica tiče igrao bi mi u prvom sastavu..
  • Noel
    14.7k

Razumijem kaj želiš reć ,ali ovdje uopće nije riječ o uigravanju ekipe nego o Villaru kao pojedincu. Kakve veze ima uigravanje ekipe sa tim što Villar kasni sa svakim dodavanjem par sekundi. Očito čovjek voli držat loptu nepotrebno i to je stvar pojedinca a ne o uigravanju ekipe.

Dotični tolko drži loptu da je u prve dvije utakmice na njemu tolko bilo tih nespretno opasnih faulova da je sreća da ga još nitko nije ozlijedio..
  • CastAway1986
    3.8k
    nitko nije rekao da je neki igrač preplaćen na prvih 11 neznam gdje si to izvukao..Ali je sigurno lakše staviti Stojkovica na klupu nego najskuplje plaćenog igraca iza Belje
  • mosad
    1.6k
    Nisam uopće mislio o tome tko je bolji ili lošiji, to neka procijeni trener. Moj komentar se odnosio isključivo na tvoju teoriju da igra onaj koji je malo više plaćen, a Galesić je dobar primjer da to baš i nema previše smisla
  • Zagi
    11.2k
    Kakve veze ima uigravanje ekipe sa tim što Villar kasni sa svakim dodavanjem par sekundi.Noel

Više vremena >više usvojenih automatizama> brže raspoznavanje situacije> manje razmišljanja i carinjenja lopte
  • CastAway1986
    3.8k
    ma ja sam se baš bazirao na ovu dvojicu uz veznog reda.Sto se Galešića tiče dok god ova dvojica pružaju ovako dobre partije neka igraju u prvih 11 ionako je puno utakmica pa ce i Niko imat kad igrat
  • Efes Pilsen
    12.3k
    jbg, ja mislim da ima i da se forsira da si ova trojica podijele uloge u vezi na najbolji nacin. Isto tako, receno je da nece sve klapat od prve. Obrana je sjela, ali i tu posla ima, veza se jos trazi, a napad kak tak. Lisica je isporucio vise nego je pokazivao na pripremama, Vidovic manje, Beljo je onak meh..
    Ne kazem ja da nesto treba forsirat do besvijesti, ali Hoxha izgleda bolje od Vidovica, a svi smo vidjeli kak zgleda otpocetka. Stojkovic je igrac s jakom energijom, ali i igrac za kojeg je receno da mora jos radit na ispunjavanju svih zadaca 8 ice, a vidjeli smo prosle sezone i sami dost gresaka u njegovoj igri.

Kazem, prosle su 2 utakmice, ne 10 i vec se kuju zavjere, a da ga je promijenio poslije prve rekli bi zast mu ne daje kontinuitet. Ono, pa jel nije to argument za Cordobu isto? Daj malom u kontinuitetu priliku..
  • marcio amoroso
    44.6k
    Villar u 118 minuta ima 17 izgubljenih posjeda.
    Stojke u 68 minuta ima 12 izgubljenih posjeda.

Po upisima ovdje bi čovjek rekao da Villar gubi svaku loptu i svaku prekasno predaje, a da Stojke igra bez greške.

Edit: kad smo već kod energije:

Dueli Villar 12/17
    Dueli Stojke 4/12
  • Crusades
    17.8k
    Villar je onu jednu - dvije utakmice na pripremama odigrao top pa su svi očekivali još više od njega, a ovak kad je odigralo slabije od toga ispada kao da je flop da ga se odmah treba mijenjat. Treba mu vremena kao i cijeloj ekipi dok se ne uigraju do kraja.
  • rokikaciga
    4.2k
    Villar mora manje cariniti loptu u nekim situacijama i to ce bit bolje. Zato ga i klepaju po petama tolko cesto
  • tp1997
    1.9k
    Čini mi se da dugo nije pobjeda u tako ranoj utakmici mogla biti toliko važna.

Već nakon tri kola otići Riječanima na +5, napravili bi i veliku stvar za međusobni omjer, nabildali samopouzdanje za dalje...

Riječani su ozbiljnija ekipa od tovara, pobjeći im u ovako ranoj fazi bi zlata vrijedilo
  • GeneralNapoleon
    1.9k

Misic u 180 minuta:
    31 izgubljena posijeda
    10/17 osvojena duela

Ljubicic u 180 minuta:
    16 izgubljena posijeda
    3/9 osvojena duela

Za usporedbu.
  • Zagi
    11.2k
    Broj izgubljenih posjeda je jedino relevantan ako ga se upari sa ukupnim brojem dodira..

Napač u nekom bunkeru protiv Citya može ne dobiti niti jednu loptu, završiti će sa nula izgubljenih posjeda.
  • Dinamosaur
    2.4k
    Tko puca ak bude penal?
  • Droljo
    20.2k

Kulenović ili Kanga. Ni sam ne znam više.
    Nego, frende, šta ti radiš budan u 5 ujutro?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet