• Fan
    1.3k
    Janković u Fener za 5,6m eura.
    Znači Galešić nas je koštao skoro 7m eura...
  • bbb medimurje
    4.3k
    Oni budu se zatvorili iza i igrali na kontre i polukontre
    Mi moramo se moramo bolje braniti, faza obrane mora biti agresivnija i energicnija, to je po meni glavni problem u ove 2 utakmice
    Protiv vukovara je isto visoki pressing bio lose odraden. I opet je par put ostao koridor prostora izmedu prve linije presinga i vezne linije
    Osijek i vukovar su u opasne zone jako lagano ulazili i da je bilo malo vise kvalitete mogli smo dobit gol
    Samo da dignemo pritisak na loptu i vise energije i agresije
  • hardek
    5.6k
    Jel još nekoga ova utakmica s Rijekom podsjeća na utakmicu s tovarima prošle godine na Maxu? Ispali od Ružomberoka, otkaz Kaliniću, raskol u svlačionici a kod nas cvjetaju ruže i skinu nas i kreće naš pad i njihov rast. Moramo iskoristiti ovu situaciju i uzet 3 boda tamo
  • shameless86
    649
    ja sam rekao na pocetku sezone da bi bio zadovoljan sa 7 bodova nakon prva 3 kola..ali sad kad pogledam kako Rijeka igra,bilo bi mi žao da ne odnesemo sva 3 boda..
  • bbb medimurje
    4.3k
    ja bih cak probao s hoxhom od prve minute jer ne vidim kak se vidovic moze nametnuti u duel igri pored oreca
  • wolfgang14
    2.8k
    meni hoxha nekako najbolji kad ga se stavi u 70 minuti kad su protivnici izmoreni, tad najveću razliku radi
  • Dino
    4.2k

Apsolutno! Hoxha i Kule su najbolje opcije za razbiti ritam u zadnjoj cetvrtini tekme i mislim da bi ih tako bilo najbolje koristiti.
  • Sportskifanatik
    608
    tako i meni kule,najbolji kad ude s klupe
  • Nemrem igra Dinamo
    3.8k
    Očekujem 3 boda, nastavak lepršave igre i par komada u mreži Rijeke, niti manje, niti više...
    Uz ovakvu Rijeku desetkovanu kartonima i rasprodajama te činjenicom da putuju u Irsku, jel puno tražim?
  • Ijayi Atiemwen
    3.5k
    Idemo ih razvalit, moramo ostat stopostotni i nakon ovog kola. Ajmo Dinamo, hrabro Dinamo! :strong:
  • El Madrigal
    554
    Naša očekivanja su jedno, a realnost drugo. Iako se trenutačno čini kako se debelo preklapaju. Svi segmenti analize pokazuju da je Rijeka u strmoglavo silaznoj putanji. I siguran sam u jedno, ovaj i ovakav Dinamo je puno jači od prošlogodišnjeg, ali također voljni moment i energija i odlučnost i faktor dokazivanja su svemirski brod u odnosu na prošlu sezonu pa prema tome sam uvjeren da nema teorije da izgubimo. Ali s obzirom na način igranja Đalovića i na sve objektivne njihove probleme, igrat ce na X I to ce za njih biti rezultat nad rezultatima. Rekli bismo "k'o kuća". Nadam se i vjerujem da ce nasi dati sve od sebe da im to onemogućimo. Poslati ih u mišju rupu.
  • IvanS
    351
    čak i prošlogodišnji Dinamo s ovim karakteristikama koje si nabrojio (voljni moment, energija, odlučnost...) bi to odradio.
    Tako da niti ja ne sumnjam u našu pobjedu sada. Sve ono što nas nije išlo prošle godine i ona razina peha mislim da se sada ispuhala :).

I da, treba misliti na gol razliku s direktnim konkurentima. Ništa opuštanje u 75. minuti ako vodiš 3:0, pa malo ćemo juniore i sl. Samo trpaj dok ide!!!
  • CastAway1986
    3.8k
    Vjerujem da Stojke nece biti u prvih 11 samo zato što je Villar preskupo plaćen da bi sjedio na klupi..
  • mosad
    1.6k
    Vidimo isto i kod Galesica :up:
  • Efes Pilsen
    12.3k
    Ja vjerujem da tu uopce nije rijec o cijeni igraca nego o viziji trenera. Na papiru imas 3 odgovorne 8ice od kojih su dvije sposobne otvorit igru iz zadnje linije, a treci otkljucat protivnika udarcem izvana.
    Vec je receno na pocetku da ce ekipa trebat vremena da to sjedne, a kako ce sjest ako ne igraju skupa? Jebte prosle su 2 utakmice, a vec je problem unatoc pobjedama da su neki preplaceni na mjesto zbog cijene.
    Beljo igra jer je skupo placen, a heroj Kule trpa? Ili igra da dode u formu i uigra se s ekipom kao sto je planirano?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet