• miro
    7.2k
    Po svemu što sam ga ja gledao i u Osijeku i sad opet u Varaždinu, najbolja pozicija mu je desno krilo
  • Goncalo Santos
    340
    Ono sto bih istaknuo kao jednu veliku pobjedu ovog prijelaznog roka je cinjenica da se klub nije dao ucjenjivati od strane Rijeke i jako me veseli sto su se "zahladili" odnosi s njima i Lokomotivom.

Stavljam zahladili pod navodnike jer je to ucjenjivanje bilo sve samo ne korektan odnos. Prvenstveno mislim na slucaj s Radeljicem za kojeg je Miskovic bahato nabijao cifre koje igrac u tim godinama, takve karijere i jos u zadnjoj godini ugovora ni blizu ne vrijedi.

Ocekujem uskoro trakavice s Radeljicem ako odbije potpisati novi ugovor jer nece moci Miskovic podnijeti da nece zaraditi nesto na njemu.

Posebno mi je simpaticno bilo kada je Miskovic nesto komentirao za medije, nakon sto je bilo sigurno da je Dinamo odustao od Radeljica, u stilu ma super su odnosi s Dinamo, uvijek smo fino suradivali sve divno krasno puca od postovanja. Nije vise bilo mangupstva.

Pozdravljam odluku kluba da se od takvih likova distancira i da im se jednostavno kaze ne jer alternativa poput McKenne ima.
  • Nomad
    75
    Necu dijeliti pojedinacne ocjene jer mi je malo rano nakon priprema i jedne sluzbene utakmice, iako se neke stvari vec naziru.

Generalno sam jako zadovoljan smjerom kojim je ovaj prijelazni rok isao, napravljeno je ono kaj nam je nasusno trebalo nakon par blago receno mlakih sezona.

Osim kaj se dovelo puno mladih, gladnih, motoricnih i zeljnih dokazivanja igraca, fokus je bio i na sirini kadra, necemu jako bitnom posebno kod mlađih igraca. Iako se cesto debatira, cak i kod trenera, kako je bitno znati prvu 11orku, mislim da je ekipama poput ove koju stvaramo bitnija sirina. Pao mi je na pamet nedavni Jozakov intervju NY Timesu gdje je naglasio kako je dinamova dominacija pocela praksom dovođenja mladih talenata, ne da bi oslabili konkurenciju, vec da jedni drugima pusu za vrat na svakom treningu, grizu na svakoj utakmici. A ta sirina znaci i da kod oscilacija koje gotovo svaki mladi igrac ima, ne ostavlja rupu u ekipi jer uskace netko jednako dobar i motiviran.

Nego, htio sam zapravo samo palac gore za intro post, svaka cast majstore.
  • IvanS
    350
    ↪Mlađi referent reko bi i da je Šafarić lani bitne tekme kad se lovila sezona odradio bolje i od Garcie i od Kove, tak da isto bi pričekao s takvim ocjenama. I dalje sam uvjeren da je čovjek lani imao 1 napadača da bi bio bliže Rijeci i nama, nego Belupu i Istri.crophantom

I da je Dinamo u protekloj sezoni imao više od jednog napadača, mi bi bili prvaci!
    Ovako smo većinu sezone ostali na Kuletu koji je igrao i ozlijeđen i tako nam se i vratilo.

No svakako da Šafarić pokazuje da ima nešto. Čak mi je i drago kada imamo u ligi naših mlađih trenera.

Ako se Kova kod nas pokaže, to će biti i ostalim trenerima dobar poticaj da se postupnim razvojem kroz slabije klubove može napraviti puno veće stvari u budućnosti.

Inače, prijelazni rok nam je bio brz i efikasan kako bi se reklo.
    Pravi gušt za boravak na Zoni i u iščekivanju predstavljanja novih igrača.
    Palac gore!
  • Davieboy86
    846
    Fun Fact: Kova je trenutno najstariji trener HNL sto je dobar pokazatelj mladosti ostalih HNL trenera. Just saying
  • IvanS
    350
    ↪IvanS Fun Fact: Kova je trenutno najstariji trener HNL sto je dobar pokazatelj mladosti ostalih HNL trenera. Just sayingDavieboy86

Na Šafarića sam mislio (a i na ostale aktualne i one koji će tek doći)...
    Komentar se odnosio na to da se rad u manjim klubovima isplati i ako si stvarno dobar da imaš šansu doći u veći. A gdje inače mladi treneri kreću? Uglavnom u manjim klubovima ili u nižim kategorijama (juniori).

A i Boban je za Kovu naveo da je imao rezultate gdje god je bio, taman to bila i treća liga.

Vidim po većini komentara da poštuju Kovačevića i sve, ali ipak se osjeti doza skepse.
    Svakom pobjedom i dobro odigranom utakmicom taj osjećaj će blijediti.

Za usporedbu, nakon Vahe baš i nismo imali neka trenerska imena na klupi.
    Bilo je vrhunskih rezultata, bilo je i onih loših, Bjelica je imao svoje trenutke slave i sl., dok je eto baš Bjelica drugi mandat imao puno manji uspjeh i završilo je tako kako je.

Vječna rasprava je da li veliko trenersko ime garantira i rezultat... :)
  • Eduardo
    25.4k
    Necu dijeliti pojedinacne ocjene jer mi je malo rano nakon priprema i jedne sluzbene utakmiceNomad

@Paggini neka me ispravi ako griješim, ali mislim da to i je neka poanta teme - ocijeniti transfere onako na prvu pa kroz par mjeseci, godina ili nekoliko njih vidjeti koliko se tko "iskazao" u svojoj analizi.
  • Paggini
    63.5k
    Točno, dati ocjene sada odmah, kad se sve zavrsilo, a prije nekog konkretnog i jasnijeg dojma, cisto da se vidi kakva su bila ocekivanja, zelje i pozdravi. Nakon 3, 4 mjeseca ce misljenje biti vise manje jasno
  • rokikaciga
    4.1k
    Malo sam se isciganio i pričekao prošlu utakmicu za nekakvu ocjenu i kratki osvrt

Trener – Mario Kovačević - 9/10

Do sada je pokazao da definitivno ima nogomet u malom prstu, stav i sve je na mjestu.

Tai Žnuderl - 7/10
    Slovenski Jan Oblak. Ocjena jer je talentiran klinac

Moris Valinčić - 8/10

Imao sam visoka očekivanja ali i njih je zasada nadmašio.

Sergi Dominguez - 9/10

Nema dalje. Kakva klasa a koliko malo smo ga platili. Plakat će se Deco kad ga prodamo za 10+m eura.

Scott McKenna 7/10

Zasada suvereno leti zrakom. Neće ništa spšecijalno odradit ali ide u kost.

Matteo Perez Vinlöf 8.5/10

Kaj se mene tiče zacementirano mjesto na beku sljedećih 10ak godina.

Bruno Goda 7.5/10

Točno ono kaj sam očekivao. Konstanta.

Gonzalo Villar 7.5/10

Vidi se da je španer. Ubijaju ga a suci su sljepi. Kad prestane carinit loptu onda bu to ozbiljno pojačanje.

Dejan Ljubičić 8/10

Gledaj Ljubu i vidjet ćeš kaj radi. Gledaj utakmicu i misliš da je najlošiji na terenu.

Robert Mudražija 7/10

Pravi Dinamovac, zabit će 7-8 golova u sezoni.

Marko Soldo 6.5/10

Dost dobra zamjena za sve pozicije u veznom redu. Ne očekujem da će nešto previše igrat.

Gabriel Vidović 8.5/10

Na kraju sezone će završit sa 20g+a a pljuvat će se po njemu redovno. Pedro, ali riješit će brdo utakmica.

Mateo Lisica 8.5/10
    Viša ocjena nego da sam ocjenjivao prije 10ak dana. Klasično krilo, masu je napredovao u zadnje vrijeme.

Miha Zajc 7.5/10

U teoriji igračina. Ako je pravi pomoći će nam otključati bunkere.

Fran Topić 6.5/10

Podcjenjen, mogao bi se naigrati ovisno kak će Varela napredovati i hoćemo li prodati Kosxku.

Monsef Bakrar 7/10

Smatram da je nepotreban ali mislim da će dobro odigrat ono kaj će igrat. Završit će na 5-6 golova u sezoni.

Lovro Kulušić 7.5/10

Ozbiljan talent, zalog za budućnost.

I Dion i Drena i Beljo 9.5/10

Sva trojica će zajedno zabit laganih 20 golova ove sezone. Jako ozbiljan igrač.
  • NitkoBitan
    30.1k
    Monsef Bakrar 7/10

Smatram da je nepotreban ali mislim da će dobro odigrat ono kaj će igrat.
    rokikaciga

Iskreno ne sjecam se previse Bakrara al se sjecam da ga je dosta nasih zazivalo dok je igrao u Istri.

Ako je brz i prodoran bit ce nam u koristi, taj profil bi nam mogao vise odgovarat od Beljinog u nekim utakmicama, pogotovo europskim.
  • rokikaciga
    4.1k
    A smatram da je nepotreban jer imaš Belju i Kuleta, ali imaš i Topića koji to može odigrat. Makar razumijem zašto je doveden i zato je dobio jako dobru ocjenu 7/10. Odlična treća opcija ako se jedan od ove dvojice ozljedi
  • Sajla
    11.9k
    Slovenski Jan Oblak.rokikaciga

Jan Oblak već je slovenski Jan Oblak :) neka Žnuderl bude Dinamov Jan Oblak i ja prezadovoljan
  • rokikaciga
    4.1k
    Thats the joke :lol:
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.