• Dzoni
    1.7k
    Ne bih još odmah dao 10/10, ali čvrstih 8/10 po potencijalu i tome što se već sad vidi mogu sigurno dati
  • Dr Hofmann
    3.6k
    Dao bi 100/10 da mogu samo radi odrađenog remonta i što se konačno riješilo senatora. Brzo, precizno i efikasno. Hvala svima na svemu do sada, sretno, a Dinamo ide dalje.
  • Izet Hajrović
    6.1k
    Mario Kovačević - još uvijek mislim da nije trener za Dinamo, ali kad je već tu, što je tu je, da vidimo koliko će izdržati i gdje će nas dovesti.

Tai Žnuderl - dobar zalog za budućnost.

Moris Valinčić - u samom startu sam podržao kombinaciju RPG-a i njega na desnom beku. Još uvijek mislim da je RPG bolji, ali ako Valinčić nastavi ovako kao protiv Osijeka, onda nemam problema s njim da bude prva opcija

Sergi Dominguez - podržao sam taj transfer u startu, iako nema praktički nikakvoga iskustva i ovih par minuta u dresu prvog tima Barcelone, ali ide to u dobrom smjeru.

Scott McKenna - nemam komentara, kapitalac koji dolazi besplatno ne može biti loš transfer.

MPV - govorio sam u startu da je dobra opcija ako ga se dovodi kao zamjena za dokazanijeg igrača, ali pošto je doveden kao prva opcija, treba još vidjeti kakav će biti defanzivno. Ide i on u dobrom smjeru, ali mali je sve to uzorak. Dobar u kombinatorici, dobar prema naprijed, samo što slabo sudjeluje prema naprijed, sada protiv Osijeka pamtim jedan ilidva centaršuta, nije imao puno više niti protiv Kryvbasa, ali rekao bih da njega dosta koči Vidović jer je spor i nije nešto u defanzivi pa MPV mora osigurati defanzivu, za razliku od Valinčića s druge strane koji djeluje slobodnije.

Bruno Goda - dobra rotacija.

Gonzallo Villar - igrački dobro pojačanje, vidi se klasa i naravno da s igračke strane to podržavam, ali on tek treba opravdati uloženo. Dolazi za ozbiljnu odštetu u zrelim igračkim godinama bez prodajnog potencijala. Kad se u obzir uzme sve potrošeno na njega, dakle odšteta + plaća + bonusi, on će nas godišnje koštati minimalno preko 1.5 mil. Ne znam što bi on trebao napraviti da to opravda jer bi nas po tome koštao više nego Oršić, Petković i ostali veliki igrači koji su puno dali klubu, a opet s druge strane postoji flopp poput Šutala koji nas je koštao puno više, ali dobro, kod njega je u pitanju bila ozljeda. Mmaee će nas koštati isto više od Villara, ali dobro, neka se vrati na razinu na kojoj je igrao u Romi i bit će valjda dobro.

Dejan Ljubičić - kapitalac koji dolazi besplatno, isto dobro pojačanje.

Robert Mudražija - njegovim dolaskom nisam zadovoljan, ali to je posao pod paskom bivšeg predsjednika Uprave.

Marko Soldo - isto kao kod Mudražije, ako ga se ne preproda, ne vidim smisao njegovog dolaska.

Gabriel Vidović - dobar igrač za dobru cijenu, ali ne na poziciji na koju je doveden. Bio bih zadovoljniji da se njega dovelo za desetku pa da se planirao roster npr. desetke Stojković i Vidović, a šestice Mišić, Ljubičić, Villar i npr. Selahi. Tu bi uštedjeli 1.7 mil. od Mudražije i Solde i to možeš uložiti u neko dobro lijevo krilo.

Mateo Lisica - za mene najgori potez ovog prijelaznog roka. Alergičan sam na lijeva krila s jačom lijevom nogom i desna krila s jačom desnom nogom koja se ponašaju kao ofenzivniji bekovi. Ima brzinu, nema dribling niti završnicu.

Fran Topić - mislio sam da može biti ok rotacija, ali ipak ništa, ionako će valjda svi drugi igrati na toj poziciji prije njega.

Miha Zajc - kod njega sam neutralan i tako će ostati, dolazi besplatno pa ništa puno nećemo izgubiti, ali dobar bi trebao biti za rotaciju.

Monsef Bakrar - isto mišljenje kao i Paggini.

Lovre Kulušić - isto dobar zalog za budućnost.

Dion Drena Beljo - isto tek treba opravdati uloženo jer je jako puno potrošeno na njega, vjerojatno je bilo jeftinijih i možda boljih opcija ili boljih opcija za istu cijenu, ali vidjet ćemo. Načelno sam zadovoljan.

Odlasci: podržavam sve osim Petkovića, Pjace i djelomično Mmaee-a i Kange jer smatram da su trebali dobiti priliku dokazati se na pripremama pa onda da trener odluči. U slučaju Mmaee-a su dovedene dobre zamjene, a u slučaju Kange ne vidim kako je Bakrar bolja opcija, a financijski na kraju nije velika razlika. Petković i Pjaca su svakako trebali ostati, odnosno u slučaju Petkovića je trebalo ispoštovati danu ruku i dogovoriti se 1. ili 2. 6. na što su obje strane pristale u prvom razgovoru, a onda jedna pogazila riječ.
  • NitkoBitan
    30k
    Dao sam samo jednu petaku. Iako uglavnom optimist i optimisticniji od prosjeka, bio sam oprezan s obzirom na proslu sezonu u kojoj je isto vladala euforija na ljeto. A i razmisljao sam "fakultetski/studoski", i dvicom sam na neki nacin zadovoljan. Dao sam dvije dvice, pogodite koje hehe...

Iza nas je jedna utakmica koja je vrlo lako mogla otic na drugu stranu. Povlacit neke ozbiljnije zakljucke...
  • Jurki
    18.7k

U vezi odlazaka.. za Pjacu i Petkovica sve vec prezvakano 1000 puta ali si zaboravil napisati da tesko da se tako dva teretna i spora igraca mogu uklopiti u novu momcad plus njihovo zdravstveno stanje.
    Meni odlican potez njihovo micanje iz momcadi.. igraci koji su nekada davali puno, danas upitnog motiva (Petkovic) i Pjaca koji je upitnog zdravlja (svaka cast na golovima Qarabagu, ali to nije Pjaca iz 2017.godine).
    Isto tak je upitno dal bi Petkovicu šmekal Kovin nogomet.. gdje se ipak mora trcati.. a njemu se to bas nikad nije dalo. Uvek mi je islo na kurac popravljanje štucni nakon svakog faula. Ne trebaju zbusiti i petog trenera u nizu.
    Hvala im za sve i sretno u nastavku karijere.
    Kanga bi se mozda i uklopil u novu momcad, ali je previse placen za status treceg napadaca.
    Mmaee bi se mozda isto uklopil, ali za te novce mora biti stoper koji jede malu decu.

Dolasci napravljeni u svrhu ubrzanja igre i po ovih par utakmica izgleda da idemo u dobrom smjeru.

Kad se sve poslozi.. mislim da bumo ko čekičar sve mljeli pred sobom.
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Za mene 8,5/10. Mislim da za desetku fali dovodenje jedne jace klasicne 6ice i jednog kapitalnog krila. Takoder su mi transferi Kacavende, Zajca i Bakrara (kod njega primarno zbog odstete) manji minusi.

Kako god veliki plus je brzina a najvjerojatnije i kvaliteta ulaznih transfera. I to na toliki broj igraca.

Sve u svemu najbolji prijelazni rok zadnjih par godina, vjerojatno i duze, a lako moguce i ikad.
  • Noel
    14.4k
    Dinamo je klub u Europi sa najviše dovedenih i prodanih igrača ovaj transfer rok. Totalni remont, ali baš totalni. U subotu se pokazalo da je to odrađeno odlično. Sa 9 novih igrača u prvih jedanaest, dobili smo 0:2 na teškom gostovanju u prvoj utakmici sezone. I to sa dobrom igrom, jasnom idejom i vizijom. To je tek prva utakmica, bit će tu još svega treba će neko vrijeme da se sve to savršeno posloži ali ja vjerujem da glatko osvajamo HNL i da će ovo bit temelj novog Dinama koji će u godinama koje dolaze rušit svoje osobne rekorde u Europi. Jedva čekam petak, živjeli!
  • Crni86
    13.8k
    Tesko je dat neku realnu ocijenu na ovaj transfer rok. Ovako nesto se vjerojatno dogada svakih 50 godina u nekom klubu. Treba naglasit da je Zvone zateko to dta je zateko - tesku stalu, zapustenu ekipu koju su vodili senatori, sporu, tromu i nezainteresiranu momcad koja je trebala reset.

Kad se uzme u obzir konteks iznad dao bi ocijenu 10/10 jer imat ovakva muda, vuc ovakve poteze i na kraju slozit ekipu koja je s 9 novih igraca u prvih 11 izgledala onako solidno na nasem najtezem gostovanju je za skinut kapu.

Ali kao covjeku koji uvijek trazi vise i bolje te nikada nije zadovoljan sa trenutacnim stanjem (makar je savrseno) bi ipak dao ocijenu 7,5. Ima tu jos jako puno posla. I ova ocijena ovog trena nije zato jer je lose napravljen posao vec jer za sve ostalo kaj treba zrihtat oko sportske politike treba vremena od jedne sezone barem te isto tako prosla je tek samo jedna utakmica. Igrace i cjelokupnu momcad trebamo vidjet na uzorku od bar 10 natjecateljskih tekmi. Kada se zatvori transferni rok vjerujem da krece dodatno prekrojavanje cjelokupnog sportskog sektora u klubu.
  • Keyser Soze
    15.2k
    Moja ocjena je 8,5/10

Trener Mario Kovačević - Mislim da je dobra opcija, ali Dinamo je ipak razina više u odnosu na Slaven, vidjet ćemo

Tai Žnuderl - Zalog za budućnost

Bruno Goda - Vrlo dobar rotacijski bek

Perez Vinlof - Mlad i potentan igrač, odlična sezona u Austriji i veliki preprodajni potencijal, treba istrpiti moguće greške.

Moris Valinčić - Odličan, ima potencijal za biti prvi desni bek Hrvatske uskoro. Prije Osijeka mi je bilo čudno da je ispred RPG-a koji mi je najbolji bek lige, ali nakon utakmice mi je jasno da tu ne možemo fulati ko god startao

Sergi Dominguez - Meni najbolji nakon Valinčića u subotu, vidi se da zna, po meni je on ono što smo očekivali da bude Galešić

Scott McKenna - Čini se malo lošiji s loptom, ali izbija sve, usporediv transfer s KTC-ovim 2018.

Dejan Ljubičić - Trkački moćan, iskustvo igranja na visokom nivou, besplatan kao i Škot, odlično

Gonzalo Villar - Plaćena je fina odšteta za njega, vidi se da zna, ali kao da želi pokazati da je klasa iznad ostatka. Nije mi se dopao u Osijeku, imam dojam da su si on i Mišić nekako smetali, a i ne sviđa mi se njegovo davljenje lopte te mlataranje rukama.

Marko Soldo - Mislim da se neće previše naigrati, a plaćeno je milijun eura za njega, al sviđa mi se kao igrač

Miha Zajc - Rekao bih da dolazi pomići iskustvom

Robert Mudražija - Odličan džoker s klupe, zna svoju ulogu

Gabriel Vidović - Držim do toga da je španer, ali isto tako mislim da bi nam više pomogao na desetki nego krilu

Mateo Lisica - Najosporavaniji, došao na mala vrata i vjerujem da će svakako biti bolji od Špikića, odličan je bio protiv Osijeka.

Fran Topić - Nije mi se svidio ni kad ga je Bišćan gurao, višak

Dion Drena Beljo - Plaćen velike novce, mora izdominirati ligu

Lovre Kulušić - Zalog za budućnost

Monsef Bakrar - Ne sviđa mi se što ćemo ga platiti milijun eura, a bit će treća opcija, uz to u lošoj formi, ali bar drugačiji tip napadača od ovih koje imamo

Sve u svemu, još je rano za ocjene, ali prosjek godina prvih 11 u subotu je bio 24,2 što znači da ova ekipa ima veliki potencijal, prave ocjene ću donositi nakon prvog kruga prvenstva.

Također treba uzeti u obzir da smo vrlo lagano mogli i izgubiti u Osijeku pa bi i komentari bili drugačiji. Korak po korak, moramo dati podršku ovoj ekipi.
  • jedan u nizu
    14.4k
    Moja ocjena je 8,6/10 he - he - he

Kuzite ne?
    osam ..... šest ....

kao ono .... godina jel ...

kuzite .....

he he
  • badjibadara
    6.8k
    Dodao bih i danasnju (05.08.2025.) vrijednost kluba po TM kao jos jedan pokazatelj za buduca pokoljenja :cool:

3zqGs04.jpeg

In league since 19 years? Tek sada to vidim.
  • Crni86
    13.8k
    na zimu ocekujem nekako da smo na 70 milijuna eura. Dobri nastupi u hnlu i europi ce definiticno dignut svim ovim mladicima enormno cijenu.
  • Georg Koch
    6.4k
    Naš Dinamovac iz LjubuškogPaggini

Sve u redu kolega, al ovo Ljubuskog mi bode oci, posto mi u Citluku imamo svasta i svasta se dovuklo i guralo (a i etiketiralo zbog pojedinih grupacija i....)na nas i mali ali veliki Citluk, a barem ne damo ovo nase :rofl:
    Markan je iz Čitluka, tocnije selo Čerin.
  • Ijayi Atiemwen
    3.5k
    Moje mišljenje je da je svlačionica prodisala odlaskom Petkovića, Ristovskog, Ademija i ostalih senatora. Sad su sve mladi, potentni dečki željni dokazivanja, uz Mišića i KTCa koji su odlični mentori i još bolji ljudi.
  • marcio amoroso
    44.2k
    Gabriel Vidović - dobar igrač za dobru cijenu, ali ne na poziciji na koju je doveden. Bio bih zadovoljniji da se njega dovelo za desetku pa da se planirao roster npr. desetke Stojković i Vidović, a šestice Mišić, Ljubičić, Villar i npr. Selahi. Tu bi uštedjeli 1.7 mil. od Mudražije i Solde i to možeš uložiti u neko dobro lijevo krilo.Izet Hajrović

Vidović je imao dvije ozbiljne seniorske sezone. Vitesse jedna i jedna kod nas. Doslovno sve tekme je igrao na lijevom krilu izuzev jedne ili dvije kod nas kad je odigrao na desetki i bio uzasan.

Ne znam otkud svima to da on nije krilo i da je desetka. Doista ne znam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.