• Navijač Dinama
    7.3k
    Kramarić gol protiv Bayerna
  • og1986
    2.9k
    Super akcija Hoffenheima i odlična kontrola lopte Kramarića za gol.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    4-1 za Hoffenheim,drugi gol Kramaarića
  • Dudu
    2.6k
    7 golova u 3 utakmice, neloš početak sezone :grin:
  • marcio amoroso
    31.9k
    Strašna utakmica Hoffenheima, rijetko vidiš da momčad ovako gine :clap:
  • immerwieder
    1.2k
    i još 4 u zadnjem kolu protiv bvb, 11 u 4 tekme,
    da samo uzmeš njegov nogometni put, to je dovoljno da se bracekima doživotno zabrani pogledati loptu u izlogu interšporta, kad se samo sjetiš tko je igral kad je otišel u rijeku, a sve zbog obrasca koji je i dan danas nakon tolko godina i dalje aktualan
  • Dudu
    2.6k


    Baš gledam statističke brojke. Van Dinama zabio 156 golova i podijelio 46 asista u 283 utakmice. Bolesno dobra statistika, a ostvareno u Rijeci, Lokomotivi i Hoffenheimu koji nisu izrazito dominantne. momčadi.
    (Leicester 4 gola u 20 utakmica, nije dobio pravu priliku)
  • Neki tip
    19k
    7 golova u 3 utakmice, neloš početak sezoneDudu

    Krama je igrač za najveće klubove, po svojoj kvaliteti, možda ga ova sezona ako upola ovako nastavi tamo i lansira.

    Priča s Dinamom je poznata pa je Rijeka imala sreće uživati, potom nikakva participacija u Leicesteru, a zatim Hoffenheim, ne baš top klubovi u svojim zemljama.

    Doduše, on je i igrač koji voli da mu se podredi igra, odnosno da ne sudjeluje previše o obveznoj igri, u sustavu, i gdje je najbolji igrač to drži vodu. Itekako, vraća dvostruko.. Ali to u Bayernu, npr., sigurno ne može imati..

    A ak se ne varam, i najplaćeniji je igrač Hoffenheima, 4 ili 4.5 mil EUR. Nema baš puno klubova koji mogu i spremni su platiti više..
  • Crusades1986
    9.5k
    Bilo bi savršeno da se taj potencijal iskoristi i u reprezentaciji. Valjda će izbornik progledat pa skužit da Krama ne igra istu poziciju u repki i u klubu.
  • Neki tip
    19k
    zbilja misliš da to Dalić ne zna?
    Naravno da je toga svjestan i puno puta je to naglasio.

    Ali Hrvatska ne igra kao Hoffenheim.. tko bi donedavno izbacio ikoga od trojca Raketa, Modrić, Broz i stavio Kramarića? I gdje?
    A na krilima mu ne ide.. ili rijetko ide. Napadač špica nije.

    Je li Kramarić dovoljno dobar da mu se prilagodi igra Hrvatske i nađe mjesto? Možda i jest, ali nije čudno da se s time dosad nije pokušavalo. On je u Hoffenheimu apsolutno najveća zvijezda, u repki baš i nije..

    Naravno, karte se sada mijenjaju i o Kraminoj ulogi u repki sigurno treba dobro razmisliti, pokušati iskoristiti sve što zna i može.. A to je, i od ranije se zna, jako puno.
  • Crusades1986
    9.5k
    Mislio sam na razdoblje nakon SP u Rusiji od kad je Raketa počeo "eskivirat"
    Sigurno je bilo prostora u nekim utakmicama da se tako nešto isproba jer je Rakitić odigrao možda 3,4 utakmice u kvalifikacijama za EURO i prošlom izdanju lige nacija.

    Jako me zanima postava u sredini sa Brozom i Modrićem kao zadnjim veznima i Krama na poziciji ispred njih, a u napadu Petković ili netko već. Mislim da bi imali više koristi od njega tako nego kad je on klasična špica.
  • Neki tip
    19k
    slažem se, ali imaj na umu da je više od pola tog vremena Krama bio ozlijeđen.. ;)
  • Eduardo
    17.2k
    Brekalo gol za 1:1 kod Freiburga.
  • Baneki
    713
    Josip Tadić četiri gola za litavskog prvaka. Nisam ni znao da još igra nogomet, sjećam se kako ga u Dinamu nikako nije krenulo. Stigao je bio iz Bayera Leverkusena sa velikim očekivanjima...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.