• Infinity
    19.3k
    Zabavite se malo do pocetka utakmice sutra :grin:

Tri najbolja u drugom krugu :rofl:
    1. Koje pivo zelite da se toci na Maksimiru? (269 votes)
        Ozujsko
        16%
        Staropramen
          4%
        Stella
          5%
        Karlovacko
          3%
        Heineken
        14%
        Lasko
          2%
        Pan
          3%
        Carlsberg
          4%
        Tuborg
          0%
        Nesto od Medvedgrada
        42%
        Nesto drugo domace
          4%
        Nesto drugo uvozno
          2%
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Odlično. Međutim promijenite pivo ili snizite cijenu istog, plaćat ožujsku pišalinu koja ni zube ne može saprat za 4-5 eura je čisto pljačkanje naroda.
  • rioda
    9.6k
    Odlično. Međutim promijenite pivo ili snizite cijenu istog, plaćat ožujsku pišalinu koja ni zube ne može saprat za 4-5 eura je čisto pljačkanje naroda.Navijač Dinama

Nije li cijena 3,5 eura?
  • NKDZ86
    5.2k
    i kaj cu cijelu tekmu morat pazit na tu čašu, zamisli to na krcatom sjeveru :rofl:

edit: nećemo pretjerivati, di imaš točeno za manje od 3e danas? na stadionu ti je s godišnjom 3.15e, a mislim da u ponudi ima i staropramen iz boce i tomislav.

di su vremena kad je točeno bilo 10kn:rofl:
  • NB86
    17k
    Piva je 3.5 eura i s godisnjom imas popust, uz to kakve se pisaline inace po sportskim događanjima toce ova na maksu je skroz korektna
  • Navijač Dinama
    10.3k
    3,5 eura?rioda

Isti vrag. Ožujska pišača jer je maksimir i jer je dinamo(tekma itd) max treba vrijedit 2 eura, sve iznad je pljačkica
  • Papastrumf
    18.1k

Organiziraj nekakav događaj pa prodaji toceno po 2€. Uz to zaposli par ljudi pa onda javi kako si prošao.
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Organiziraj nekakav događaj pa prodaji toceno po 2€. Uz to zaposli par ljudi pa onda javi kako si prošao.Papastrumf

Nemam ja problema sa cijenom, nego kvalitetom.
    Ciganči se ti za euro gore dole, nemam problem sa time, nabij 5 eura cijenu, al stavi bolju kvalitetu, ipak i ljudi koji dolaze i koji su puno redovniji na maksimiru od mene čini im i to bolji ukupni doživljaj.
  • Papastrumf
    18.1k

Majstore, ne da mi se objasnjavati kako funkcionira poslovni svijet, sponzorski ugovori i sl. Naucit ces jednog dana kad odrastes.
  • NitkoBitan
    30.1k
    Papa, ocemo klupsko pivo i frizider u fan shopu!
  • kajsitilud
    896
    meni da das izbor od 100 pivi, opet bi izabro zuju. Nekako mislim da je jako puno ljudi na toj strani :sweat: tak da ovo tvoje proljevanje fakat nema smisla.
  • Noel
    14.5k

Jel prodavanje Ožujske pive po 5 eura vlastitim navijačima poslovni svijet, biznis i sponzorski ugovor ili je to briga o vlastitim navijačima? Ako je briga o vlastitim navijačima onda jako loše brinite o nama a ako je to poslovni svijet, sponzorski ugovor i biznis onda potpuno razumijem :smile:
  • Papastrumf
    18.1k

A piva je 5€? Od kada to?
  • Noel
    14.5k

Ne bitno 5 ili 4 eura, poanta mog upisa je da bi ljudi trebali prestat gledat prešareno na odnos klub - navijači. Je imamo sad odličan odnos ali to ne znači da bi klub trebao prestat gledat na svoje financijske potrebe i interese zbog nekoga kome se ne sviđa žuja na stadionu. Logično je da je poslovni svijet financijska korist i sponzorstvo bitnije od navijača mene ili kolege na forumu koji misle da je žuja loše pivo.

Osobno ću popit neko drugo pivo prije tekme u bircu ili dućanu i na taj način zadovoljit svoju potrebu i nezadovoljstvo žujom.
  • marcio amoroso
    44.5k
    Dinamo igra 25 do 30 domaćih tekmi u godini ili sezoni. Znači u prosjeku si svaki drugi tjedan po dva sata na stadionu ako dolaziš baš na svaku tekmu. Ako piješ 3 piva po tekmi znači da popiješ 6 piva mjesečno.

Ako te ubija tih 6 eura razlike jer bi ljudi očigledno htjeli da se pivo prodaje po 3 eura ili ti ta žuja radi tolike probleme u želudcu jer inače piješ samo najfinije pjenušce onda frende moj imaš jebene probleme u životu.

I riječi pljačka, pljačkanje, krađa navijača su krajnje debilne i smiješne.
  • The Undertaker
    8.5k
    Da klub brine o svojim navijačima uopće ne bi prodavao pivo. Ali im nije ni mama da pazi što odrasli ljudi rade u slobodno vrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.