• Schpatz
    786
    [

Kako si ti naporan lik, daj se vise izlogiraj i nikad vise ulogiraj i komentiraj.

Kako mozes lako dignut zivac to nisu istine.

Po cemu je Petko to tocno bio izigran? Zato jer mu je bilo receno da mora pocet zivjet sportski i pocet normalno trenirat? I kad mu je receno da bi trebao pocet zivjet sportski odjednom, kao kapetan Dinama, treba 7 dana vremena da razmisli zeli li bit igrac Dinama. Kao KAPETAN!
    U 2 sezone je zaradio vise od 2mil € a propustio vise od 60% utakmica i gdje ga je bolio kurac i setkao se po terenu. Busio sve moguce jer je on „veliki Bruno koji je Dinamu dao vise nego itko u povijesti“.

S druge strane imas Misica kojeg se raubalo sezonama na svakoj tekmi po 90min i u Europi u HNL-u, koji je uvijek bio na terenu i do prosle sezone bez ijedne ozbiljne ozlijede, bez velikog i ogromnog ega kao sto ga ima Bruno.

I ne znam, odmah da se ogradim, ali Misic sigurno nije rekao da mu treba vremena da razmisli zeli li ili ne nego je Dinamo tu cekao.
    I Misic zivi sportski sto govori dovoljno o tome koliko je utakmica propustio u 4 god ugovora.

Skini se vise s kurca Petkovicu i senatorima i prestani im pljugat non stop.

Tko je ostao od stare ekipe, ostao je zasluzeno. Tko nije, hvala i do videnja.

Skini se vise i s ove Uprave i s Bobana i cijelom tom negativom i pljuvacinom i nadi si zivot. I pocni konacno bodrit klub kao klub, Dinamo a ne navijat za Brunu, Ristovskog i Ademija.
    Igrace i Uprave prolaze, ostaje samo Dinamo!
  • Izet Hajrović
    6.1k
    činjenica je da se odugovlačilo s potpisom ugovora, uostalom, tu su insajderi pisali da Misićev potpis koči situacija s Perićem. Kako god, činjenica je da se od Petka očekivalo da se sve riješi u sat vremena jednog sastanka, a situacija s Mišićem se rješavala tjednima tako da usporedba poput ove na koju sam prvotno odgovorio nema smisla jer Petko ništa nije odbio kao što se predstavlja prema javnosti i to je činjenica.

I to nije nikakav hejt prema Mišiću, pa on mi je među najdražim igračima i prvi sam ga branio kad su mnogi od vas pljuvali i govorili kako nije pravi kapetan jer se nakon jedne utakmice zaputio u svlačionicu.
  • Crusades
    17.5k
    Možda nije odbio, ali nije ni prihvatio. Za neke dovoljno.
  • Sajla
    11.7k
    točno mogu zamisliti kako je Boban Petku pokazao vrata i onda ga pitao od čega se treba odmoriti. pa nakon što se ovaj izjadao, sarkastično mu rekao - a onda se idi odmoriti pa se vidimo za tjedan dana. nimalo me ne bi iznenadilo da je Petković i skužio sarkazam pa se sad pravi lud.
  • Efes Pilsen
    12.2k
    Olako preskaces preko cinjenice da je Petko rekao da se s Bobanom ragovaralo malo duze...
  • mali M
    8.3k
    Ma daj ljudi ignorirajte ovakve trolove ko Izet... Vidite da nas se 99% slaže, samo preskočite ove Petkove lažne odvjetnike.. tko nije još skužio tko laže u ovoj priči taj ima problema sa razumijevanjem na razini 7 godišnjeg djeteta... Svima je sve jasno momci preskočite samo Izetov upis, ne odgovarajte i pustite ga neka se sam davi u svojim komentarima.. mislim da je dovoljno što 95% javnosti ne vjeruje Bruno kolko je crnog pod noktom i to sve govori..

Uglavnom, tema je Miško i zašto zaslužuje ugovor kakav je potpisao...
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Mozda je razlika u tome sto je kod Misica profesionalizam i spremnost neupitna. Boban je pred Petka stavio ultimatum ne samo u smislu hoces ostati, nego jesi li spreman podic profesionalizam na vecu razinu. A tko o tome treba razmisljat sigurno nije vise za ovaj klub. Ipak je malo blaze samorazmisljat o tome gdje zelis nastavit karijeru negoo tome zelis li se vise uopce davat na profesionalnoj razini za bilokoji klub.
  • vlatkomarkovic
    1.8k
    Radije bi doveo Živkovića nego Matkovica iz Osijeka
  • Jurki
    18.7k
    on ce i za 5 godina trubiti kak se Dinamo tj Boban ponesel kurvinski prema Pjaci i Petkovicu.
    Covjek ocito zivi u 2017.toj kaj se Pjace tice i u 2022. kaj se tice Petkovica.
    Nisam neki nogometni ekspert, ali dam se okladiti da bi s Pjacom i Petkovicem igrali spori penzionerski nogomet od kojega mi se bljuvalo i imal sam proljev cijele prosle sezone.
    O tome kak bi i dalje drmali svlacionicom, busili Kovacevica, i svakog trenera iza njega.
    Nebu me nitko uvjeril da 4 trenera prosle sezone nisu busena od strane igraca jer se njima ne trenira u kaj smo se i vise nego uvjerili.

Stvarno bi bilo vrijeme da se prestane navijati za igrace, a pocne navijati za klub.

Kaj se doticnog dvojca tice (vrijedi za svakog igraca).. koliko oni zapravo vrijede na nogometnom trzistu su njihovi trenutacni poslodavci.
    Pjaca je u klubu free agent, a Petkovic u turskoj vukojebini. I meni je to dovoljno dobar argument da su im se dali papiri.
    Za tolike milijune ti igraci moraju prek kurca izdominirati ligu. Izvedbe ispod toga nisu vrijedne tih novaca.
    Imamo nove igrace kojima treba itekak nasa podrska.
    Tu su Beljo, Villar, Valincic, Lisica itd.. njima treba podrska... koga boli vise kurac za Pjacu i Petkovica.
  • Peškaman
    7.5k
    Bilo bi dobro da neki shvate da Petko ništa nije odbio. Tražio je 7 dana za konačan dogovor, a onda bio izigran od strane jedne osobe. Kako se Mišića moglo čekati 2 mjeseca za konačan dogovor, a Petka nije mogao pričekati 7 dana? Ne drži ti ta priča vodu, nemoj spuštati jednog da bi podigao drugog.Izet Hajrović

Par mjeseci prije kraja sezone dozvoliš menadžeru da u podcastu priča kako ćeš na kraju sezone tražiti novi klub. Krajem sezone na razgovoru pitaš sedam dana da odlučiš hoćeš li prihvatiti ulogu kapetana i ostati u klubu do kraja, razlog je umor.
    Očigledno da si odlučio mjesecima prije jer ne bi dozvolio menadžeru da izjavljuje takve stvari. Sve ostalo je igrokaz.
  • rioda
    9.5k
    Kako mozes lako dignut zivac to nisu istineSchpatz

Kako? Ja odavno imam filter u glavi, čim vidim pojedine autore, samo preskočim post :lol:
  • vlatkomarkovic
    1.8k

Zove se nepopularna mišljenja…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.