• Mr Anderson
    13.3k
    . A sa vremenom će se ljudi sigurno do kraja intergrirati i shvatiti Hrvatsku kao svoju domovinu jer ih je malo i jednostavno matematički mora tako bitiDroljo

Neće nikada, stvarno me čudi da si tako nešto napisao. Vjerojatno iz neznanja, to jest nepoznavanja situacije.
  • SAS1987
    18k
    moje poimanje nogometa je Ljubičić moderni igrač koji igra više pozicija u veznom redu, nigdje nije elitan ali svaku odradi jako dobro. Dakle, veznjak koji donosi ritam i dinamiku, ne guši loptu, igra jednostavno, s jednim ili dva dodira.Tongo Doumbia

Puno bolja verzija Gojaka :grin:
  • Droljo
    20.1k

Bitno da ti znaš. I dobro je da znaš. Da nas ne bude puno koji ne znamo.
    Uglavnom, gasim se iz ove rasprave. Živeli
  • dmil
    848
    kao netko tko je odrastao tamo moram reci da nazalost nece nikad, a to je zato sto ih se dijeli od nas doslovno od jaslica, oni idu u svoju smjenu (jedna zgrada, na lijevo hrvatska djeca, na desno srpska i svatko se igra u svom dvoristu), mi u svoju i tako sve do fakulteta gdje oni vecinom odlaze u Novi Sad, a samo rijetki ostaju u HR. Takva podjela dovodi do toga da oni imaju svoje kafice mi svoje, oni svoje klubove, mi svoje i tako smo konstantno podjeljeni, postoji neko presutno prijateljstvo kad se radi u istim firmama, ali vise od toga ne
  • Droljo
    20.1k
    zato sto ih se dijeli od nas doslovno od jaslicadmil

A stat će i to. Prevladat će razum i pamet. Možda ne kroz mjesec dva ali kužiš šta mislim...
  • Mr Anderson
    13.3k
    Hoće kurac.
  • dmil
    848
    a ono od 98 do sad situacija je svakako bolja. Osim jednog perioda prije 3-4 godine kad su ih nasi Boysi terorizirali svaki vikend.

Probalo se i sa multietnickom skolom koja je neslavno propala, jer je bilo upisano samo 2 ucenika (skolu je gradila Norveska vlada, nikad nije zavrsena i Grad je morao vratiti 2mil eura Norvezanima)

ali moja neka teorija je da ni SDSSu ne odgovara da se oni integriraju jer bi izgubili vjernu glasacku bazu, a HDZu to presutno odgovara jer imaju u njima imagirnarnog "neprijatelja" na kojeg mogu oštriti ljude
  • Dudu 9
    844

Villar, djeluje mi kao da još nije fizički spreman 100%, pa bolje da uđe zadnjih pola sata, A uz to Ljubo ima bolji udarac , a to nam treba za probiti bunker.
  • Dudu 9
    844

Još se mali preziva Nedić.:lol:
    Ovaj ne smije otići ispod 3 komada u mreži sa Maksimira.
  • OsamŠest
    6k

Zanimljivo. Meni je Villar bolji od svih njih. Sviđa se i meni postavka sa Vidovićem na 10 i Stojkovićem lijevo, pa sam zato pitao..
  • Hnlovac
    2.9k
    A jbg, prezime ne biraš, ali itekako biraš kog buš pratil na instagramu

Ali dbr, fokus na igru i trpaj
  • Kumerle
    1k
    Tko ti ispada od trojke Mišić - Villar - Ljubičić?OsamŠest

Ne znam jel netko odradio analizu, a mozda i ne treba nakon velike pobjede, ali ja sam dobio PTSP u par navrata od Miškove povratne "trke".

Možda on vidi nogomet drugačije od nas, al po meni 6ica ne smije šetat u obrambenoj fazi kad je suparnik u tvojoj trećini, i to bez igrača kojeg čuva pogotovo.
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Miško je imao 2-3 kardinalne greške protiv Osijeka, koje sva sreća Omerović i Toure nisu realizirali. Nije mu to prvi put, jer vec pola.godine-godinu je defenzivno nepostojeć, a zna i dosta neodgovorno i kur*evito krenut ka naprijed pa pogriješi kao veznjak žuoanijskog niželigaša i onda se ne vraće nazad.
  • rokikaciga
    4k
    Možda on vidi nogomet drugačije od nas, al po meni 6ica ne smije šetat u obrambenoj fazi kad je suparnik u tvojoj trećini, i to bez igrača kojeg čuva pogotovo.Kumerle

Jebote ja kad sam ovo spomenuo tokom jedne pripremne sam dobio lavinu posprdnih poruka, Miske ispao zlatna krava koju se ne dira a covjek objektivno vise ne moze igrat sesticu sam.
  • mali M
    8.3k
    Zasto bi se mijenjala pobjednicka momcad kad nema niti kartona niti ozljeda, a potrebno je jos vrijeme za uigravanje?NitkoBitan

Zato što prva postava nije 60 minuta uspjela zabiti... Meni je normalno da se malo izrotira...

Imaš za to drugo poluvrijeme kad, nominalno, prva ekipa zabije 3 komada u prvom.Droljo

Imala je prva postava i više od prvog poluvremena prvu tekmu pa nije zabila niti jedan...

Da se razumijemo, nisam ja za totalni mešung, ali ono, slobodno Kova proba malo izmjena za momčad koja mora ovu tekmu napast ko šašava jer je protivnik takav...

Miske ispao zlatna krava koju se ne dira a covjek objektivno vise ne moze igrat sesticu samrokikaciga

Da bi ITKO mogao igrati šesticu sam mora u ostatku veze imati potporu i suradnju... Protiv Osijeka je Miške igrao dok je Villar bio na ispomoć dok se nije ugasio. Ljubo se kasnije upalio tako daje Mišić u tim trenucima izgledao kao prošle sezone kad je ostavljan sam na vjetrometini... Tada je i imao one kardinalne pogreške
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.