. A sa vremenom će se ljudi sigurno do kraja intergrirati i shvatiti Hrvatsku kao svoju domovinu jer ih je malo i jednostavno matematički mora tako biti — Droljo
moje poimanje nogometa je Ljubičić moderni igrač koji igra više pozicija u veznom redu, nigdje nije elitan ali svaku odradi jako dobro. Dakle, veznjak koji donosi ritam i dinamiku, ne guši loptu, igra jednostavno, s jednim ili dva dodira. — Tongo Doumbia
Tko ti ispada od trojke Mišić - Villar - Ljubičić? — OsamŠest
Možda on vidi nogomet drugačije od nas, al po meni 6ica ne smije šetat u obrambenoj fazi kad je suparnik u tvojoj trećini, i to bez igrača kojeg čuva pogotovo. — Kumerle
Zasto bi se mijenjala pobjednicka momcad kad nema niti kartona niti ozljeda, a potrebno je jos vrijeme za uigravanje? — NitkoBitan
Imaš za to drugo poluvrijeme kad, nominalno, prva ekipa zabije 3 komada u prvom. — Droljo
Miske ispao zlatna krava koju se ne dira a covjek objektivno vise ne moze igrat sesticu sam — rokikaciga
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.