• Paggini
    62.9k
    Pa s obzirom da je ovo potpuno nova ekipa, svaka utakmica u istom sastavu je ekstremno bitna za stvaranje kemije, mehanizama, kompatibilnosti i ostalih stvari.

Eventualno bih Stojkovića umjesto Vidovića u prvu, ali sve ostalo mora biti jednako jer Rijeka je za 10 dana
  • Droljo
    20.1k
    Vukovaru gdje skoro trećina stanovnika sigurno neće gledati Vukovar 1991(znamo svi zašto)Hnlovac

A zašto molim te? Vrijeme prolazi, grad nije velik, nemaju 300 klubova. Kolega je danas rekao da mali kaj bude branio protiv nas je zvezdaš tak da i takvi igraju tamo te budu pratili klub. A sa vremenom će se ljudi sigurno do kraja intergrirati i shvatiti Hrvatsku kao svoju domovinu jer ih je malo i jednostavno matematički mora tako biti.
  • cibona
    6k
    Bjelica je 2018. više nego uspješno miksao ekipe od samoga početka, a i tada smo doživjeli ogroman remont. Sada smo imali najduže pripreme ikada, ekipa se uigrala i ne vidim razlog da protiv Vukovara ne započnu neki, ne svi, igrači iz "drugog plana", pogotovo na pozicijama u kojima je veća konkurencija.

Želim vidjeti Varellu na djelu, on je uz hoxhu jedini igrač koji je prirodno lijevo krilo. S druge strane, Vidović je stvoren za ove "male" utakmice u kojima do izražaja dolazi njegova tehnika.
  • cibona
    6k
    matematički mora tako bitiDroljo

Tako je. Matematika nam govori da je srba sve manje kako u cijeloj Hrvatskoj, tako i u Vukovaru i da im konstantno opada broj, stoga sam uvjeren da će s vremenom svi građani toga grada navijati Vukovar 1991 :up: :grin:
  • Paggini
    62.9k

A ja gledam drugačije recimo:

Misic, Villar i Ljubicic zasad nisu do kraja uigrani, a trebaju biti uigrani što prije jer nemamo luksuz kihanja zbog mira u kući.

Obranu smo prosle sezone mijenjali 27 puta, ako je ovo odabrana obrana, ona mora igrati svaku.

Lisica puca od energije i želje, piše se otkad je došao ne samo na Zoni nego i po medijima i podcastima da nije dovoljno dobar, treba mu dati prilike da dobije samopouzdanje, da zabije gol, dva tri. Mučilo ga je kad je promašio protiv Osijeka, muči ga još uvijek, a ako računamo na njega na desnom krilu, treba se to i pokazati jer to igraču znači. A sad ga zamijeniti bi bilo krivo, po meni. Stavi Varelu od 60, 70e minute, mislim da trenutno ni nije fizicki kapacitet za vise od toga.

Beljo u napadu je zicer za ovaj bunker, stvorit će ni iz čega nešto ako bude trebalo, kao što je i protiv Osijeka na kraju krajeva precku niotkuda i onaj asist umalo za Valincica.

Jedino što ti ostaje u toj konstelaciji je lijevo krilo, gdje možeš stavit Stojketa, pa neka igra kao leteća desetka.

Jedini validan argument mi je umor, ali on u ovom stadiju prvenstva, kad ne igramo europu, ne postoji. Tjedan dana odmora je itekako dovoljno za rekuperaciju
  • cibona
    6k
    Obranu smo prosle sezone mijenjali 27 puta, ako je ovo odabrana obrana, ona mora igrati svaku.Paggini

Ovo definitivno. Najviše sam mislio na dio vezan uz vezni red i krilo s obzirom da mislim da postoji jača/bolja solucija od trenutne. A s obzirom da se ide u tezu da se najjača ekipa mora uigrati, onda stojković jednostavno mora započeti utakmicu.

Vidjet ćemo. U svakom slučaju ako se i krene s identičnom postavom i natankamo ih već u prvom poluvremenu, nadam se da ćemo u ostatku utakmice u igru gurnuti mlade snage.
  • Hnlovac
    2.9k
    nisam od tamo i stvarno nisam upućen u to, tona vukovarci buju bolje znali

I dalje, i da svi prihvate klub to je 10% tradicije Cibalije i Marse. Nema šanse da prosjek (bez nas i tovara) bude preko 1500-2000
  • hardek
    5.6k
    Želim vidjeti Varellu na djelucibona

Ramljak je od četvrtka do nedjelje tako da ne vjerujem da ćemo vidjeti Varelu u petak
  • Infinity
    19.3k
    Ne postoji paralelni svemir u kojem bi Vukovar dugorocno bio gledaniji od Varazdina ili Istre. Vise su na razini Sibenika i Gorice, a ta dva kluba ne mogu dobaciti 2000 gledatelja u prosjeku. Dodas igranje u drugom gradu i posjeta ce se prepoloviti. Budu li imali 1000 gledatelja u prosjeku mogu otvoriti sampanjac u to ime.
  • Droljo
    20.1k

Eto vidiš. Sve znaš. :up:
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Vidović je igrač koji može nešto iznuditi na malom prostoru i posjeduje vic i potez.

Ako se sutra ne nametne od prve minute protiv Vukovara kao čovjek koji je prvo rješenje na krilu, odnosno ako opet isporuči ispodprosječnu partiju, očekujem lagano micanje iz prvih 11 jer Dinamo ne trpi. Nadam se da se makne i to uklesavanje u kamenu o 4-3-3 i unaprijed zamišljenim postulatima.

I glup čovjek je uvidio što donosi Stojković ovom sastavu, svim njegovim mušicama i nedostatcima unatoč.
  • dmil
    848
    dosta Srba iz Vukovara prati klub, rekao bi da je na tribinama 70/30 omjer za nase
  • Dudu 9
    844
    Meni bi Stojković i Vidović igrali zajedno u prvih 11, Stojke ljevo krilo, Vidović polušpica.
  • OsamŠest
    6k

Tko ti ispada od trojke Mišić - Villar - Ljubičić?
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Kad se već potegla tema, za mene i moje poimanje nogometa je Ljubičić moderni igrač koji igra više pozicija u veznom redu, nigdje nije elitan ali svaku odradi jako dobro. Dakle, veznjak koji donosi ritam i dinamiku, ne guši loptu, igra jednostavno, s jednim ili dva dodira. Zna se podići visoko, ima brutalan udarac (to je kronično nedostajalo sve ove godine) i defanzivno je odgovoran.

Budući da ovisimo o Mišiću i da će on i dalje igrati sve utakmice, meni je ideja da Villar igra zajedno s njim suluda. To je jednostavno pretromo a obojica traže loptu u nogama u svojoj filozofiji nogometa. Uzmite u obzir da nam je, uz sve to navedeno, na lijevom krilu Vidović, bit će vam jasno da to nije dovoljno za nogomet koji obećavamo igrati u ovoj sezoni.

Vidjelo se i protiv Osijeka da smo preranjivi u tranziciji i da je svaki protivnički prelazak centra teška opasnost. Tek smo ulaskom Stojkovića dobili na stabilizaciji u oba smjera i prodisali, što znači da nam kronično fali takvih igrača.

Da skratim, Villar i Mišić mi na prvi dojam nisu baš savršen duo. Možda je i subjektivno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.