• NKDZ86
    5k
    Sretno, il će se viti il nas neće biti!!
  • vjeko1701
    17.1k
    Proslavite dan koji nam je označio konačnu pobjedu nad velikosrpskom agresijom. Stavite zastavu, budite ponosni.

Zonaši, sretan vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.

Velika zahvala svima koji su svoj život položili za našu slobodu.
  • Crusades
    17.5k
    Da ne nabrajam opet kaj se sve danas slavi, sretno svima koji slave ovu veličanstvenu obljetnicu!
  • KtcGoat
    810
    Sretan svima Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!
  • Droljo
    20k
    Sretno nam!
  • Noel
    14.4k
    30 godina pobjede i slobode! Sretno svima. Da se nikad više ne ponovi da Hrvat ne bude slobodan.
  • ZgDLions
    1.3k
    Stavite zastavu, budite ponosni.

Pita žena zakaj mi nemamo zastavu za stavit, pa svi su bili u ratu, njen buraz, kum, frendovi, ja.
    Nemam logično objašnjenje, imamo samo Dinamovu, ali bude se nabavila.
    Sretno svima.
  • NitkoBitan
    30k
    Ima gdje za pojest dobru janjetinu u Kninu i okolici a da danas radi?
  • Crusades
    17.5k
    20250805-115900.jpg

Živjeli!
  • Toni90d
    2k
    Sretan dan pobjede!

Buffet Kod Pere, D59, 22300, Ervenik

Odlična janjetina, samo ne znam je li rade danas i ako rade, kakvo je stanje jer nisam u blizini Knina danas.

U samom gradu, Tri lovca, prije su bili dobri, ali tamo nisam godinama već uzimao, tako da ne neznam kako je sad.

Daljnjega izbora nema, osim ako netko nije uspio dobiti neku dozvolu radi Oluje za peći ili negdje na divlje, što nisam viđao zadnjih godina.
  • mali M
    8.3k
    Hvala vam tateki i dedeki naši! :strong:
  • Marktwain
    688
    Sretan Dan pobjede svim braniteljima koji su sudjelovali u Oluji.
  • Keyser Soze
    15.2k
    Sretan Dan pobjede, meni jučer u Sinju dosta bolji koncert nego u Zagrebu, bile su bolje pjesme. Organizacija nažalost katastrofa.
  • Masto
    11
    moro je marko za svoje zemljake pripremit bolju playlistu a to što je naš bilo 500 iljada olako shvaceno ipak se to podrazumijeva za vrlog umjetnika
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.