• Dinamosaur
    2.4k
    puno vrhunskih obiteljskih vinarija koje se isplati posjetiti, Šoškić, Tomac, Režek, Ivančić, Jagunić, Kurtalj itd...Dinamosaur

Izgleda da i Axl Rose cita Zonu :razz:
    Nadrealno da je bil u Jaski kod Tomca

https://www.vecernji.hr/showbiz/foto-wow-axl-rose-iz-guns-n-rosesa-posjetio-hrvatsku-evo-sto-je-sve-radio-i-koja-je-mjesta-posjetio-1881946
  • Doktor Kunić
    5.2k
    Nebi sad htio potpaljivati vatru ali slušati ove gluposti sjever jug je strašno. Za razliku od ljudi iz zagreba koji su naplaćivali svaki centimetar parkinga(čast izuzecima), ljudi u sinju su po poljima trpali auta i nisu uzimali ni eura za to, barem ja to nisam vidio. Neki su uzimali dobrovoljno u humanitarne svrhe, nudili pića hranu ljudima. Ne treba na ovakvim stvarima i u ovakvim situacijama raditi podjele. Svi smo Hrvati i slavimo pobjedu! Moje osobni dojam da je koncert jednako dobar bio. Čak atmosfera u zg bolja. Otpjeva je malo jače pjesme u sinju ali vjerujem da je tu politika odradila svoje u zagrebu. U svakom slučaju, ZDS! Živjeli!
  • Paggini
    62.5k

https://streamable.com/oy5cgf

Izletio mi video ove apsolutne ikone, lik dao slobodno da se narod na njegovoj njivi parkira
  • Marley
    4.6k
    Dolje vam je narod bas karakteristican. Jesu dijelom sirovi, u nekim stavovima cak i primitivni, temperamentni, glasni za popizdit :lol: ali su otvoreni, jednostavni, friendly, primit ce te lijepo i dati sve. Moj muz se iznenadio kad je prvi put dosao dolje, a isto je Dalmatinac. Jer kod njega su ljudi sasvim drugaciji, bas iskvareni jako. Mozda je do turizma, ne znam.

Sto se tice glasnoce, ja se i dan danas derem dok pricam, gdje god. Ne daj Boze vozit se sa mnom u tramvaju od sramote :lol:
    (Sorry @mlinchica trudim se ja, ali geni su to kameni, krkanski :heart: :blush:)
  • Droljo
    20k

Šta se ti i @mlinchica družite?
  • mlinchica
    3.5k
    na zapadu da, po tramvajima ne :lol:

Sorry mlinchica trudim se ja, ali geni su to kameni, krkanski :heart: :blush:)Marley

Samo ti budi svoja. Jesi nabavila Purgericu? :joke:
  • Droljo
    20k
    na zapadu da, po tramvajima nemlinchica

Kul. To sa foruma ili od prije?
  • mlinchica
    3.5k
    Zona je ključ. :grin:
  • znajdatevolimja
    1.5k
    Bok dečki,

Djevojka i ja ćemo sljedeća 3 tjedna provesti na ljetovanju na Pagu, u Novalji. Nije nam prvi put ovdje, dapače, ali uvijek smo bili oni jedni od onih koji idu na istu plažu i ne istražuju mjesto gdje ljetuju dovoljno. Zbog toga nam je nekoliko puta već bilo žao te sada to želimo promijeniti i iskoristiti vrijeme što bolje.

Znam da bih vjerojatno sve mogao naći na internetu, ali ne vjerujem tripadvisor stranicama jer su mnoge od njih tipični catfish i reklame.

Stoga, molim vas da podijelite sve svoje prijedloge i pozitivna iskustva oko ljetovanja ovdje (Pag i okolica)

Unaprijed hvala i plavi pozdrav svima!

Živjeli!
  • marcio amoroso
    44.2k

Ja sam već godinama tamo. Plaža Babe u Novalji je meni najdraža, plaža Planjka na ulazu u staru Novalju je ok ako voliš pijesak. Što se tiče hrane Starac i More ako voliš morske plodove. Skupo je, ali je hrana baš top. Konoba Prtorić u Kolanu je odlična za domaću janjetinu.

Inače je Novalja meni top jer ima brdo plaža i brdo mogućnosti. Mi smo zadnjih par godina bili u kampu Straško koji je meni bolesno dobar.
  • znajdatevolimja
    1.5k

Osobno, od plaža mi je najljepša Jadra, stvarno kristalno čisto i duboko more.

Imaš li što za predložiti od "vanmorskih" aktivnosti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.