• Zagi
    11.1k
    Namjere vlasnika na stranuvjeko1701

A ne znam koliko to može na stranu. Probaj si zamisliti da smo mi u toj situaciji...
  • Ritam Ulice
    1.3k
    Jedna stvari samo koja me baš kopka i živcira na navijačkoj tribini, a to je i na Maksimiru dosta "učestala praksa" postala, a to kad se postigne gol ili si u teškoj žiži navijanja, nemojte bacat jebeno pivo-vodu ili što već pijete po ljudima ispred i ispod sebe.Navijač Dinama

To me pocelo opasno nervirat na sjeveru. Svaki put dodem doma usran od pive ko neki klinac koji se prvi put napio pa isproljevao po sebi. Znalo je bit i gadnih trzavica na tribini zbog toga. Ekipa nikako da nauci
  • Jaro
    10.6k
    To s proljevanjem je neka "nova" fora. Pocelo se redovno i po koncertima desavat. Ocito danasnja deca imaju prevec love. Meni nije padalo na pamet kap pive prolit...
  • don
    15k
    ako postoji link cile utakmice pošaljite, hvala
  • Tranzicijski Napad
    655
    Pogledao tekmu opet u miru, dobro to izgleda. Najvise mi se svida kontra presing kod izgubljenih lopti i izgradnja napada koji su raznovrsni s obzirom na 4-2 u pocetku izgradnje napada.

Evo jedna situacija izgradnje napada. Vecina drugih stvari ce bit za koji dan.

• marcio amoroso
    44.2k
    Omerović i Bukvić dueli 2/17
    Valinčić i Lisica dueli 14/15

Jebote kako su ih pojeli :scream:
  • Efes Pilsen
    12.2k
    Jel ovo najlosija partija Bukvica ikad protiv Dinama? Niti jedan upis da ga treba dovest :rofl:
  • marcio amoroso
    44.2k

Igrao je na krivoj poziciji pa mu to ide u obranu :grin:
  • veselko tenžera
    5.1k
    Odavno se jedna utakmica nije ovako čekala. Dugo nisam bio nervozniji tokom utakmice iako je tek 1. kolo, sve od silne želje da prođe kako treba.

Ovom utakmicom smo dobili strašno puno. 3 boda u gradu gdje nismo lako prolazili ni kad su se Osječani borili za ostanak. Po sjećanju, 2-0 smo pobijedili kad smo bili jaki k'o beton, Olmo zabio drugi pred kraj u onoj magli.

Ima tu još dosta za raditi. Vidim 2 ključna problema koja me pomalo muče:
    1. Malo smo premekani, najviše u vezi. Svi idu na neko čitanje i postavljanje, fali još koji tip kao McKenna koji će raznijeti i loptu i protivnika kad se ukaže blizu.
    2. Vidović na lijevom krilu. Bio je kod nas godinu dana i znamo što možemo očekivati. Igrač malog prostora, odlične kombinatorike i realizacije, samo problem je što na krilu najčešće treba biti dobar na širokom prostoru.
    Ovo nam neće biti problem protiv slabijih ekipa, pogotovo na Maksimiru, ali s jačima bi moglo biti. Ili ćemo presing uigrati i podići 2 razine više ili ćemo morati mijenjati igrače. Imam vjeru da će biti kako treba.

Par sličica s utakmice:

- Nevistić me 2 puta baš naljutio kad nije istrčao po loptu koju su mu stoperi uredno zagradili. To mora popraviti, umjesto 2 čista napada imamo 2 bezvezne gužve kod našeg gola.

- McKenna je stijena! Vidi se da još nije spreman (kao ni Beljo), ali je baš ono što je ovoj ekipi nedostajalo u smislu čvrstine. Kad je povukao jedan sprint unazad pokazalo se da nije tako trom. Rano je za oduševljenje, ali početak je dobar.

- 2 od 3 šanse nam je Osijek skuhao nakon petljanja naših playmakera na centru.

- Drago mi je da je Villar dobio par šamara. Malo je podcijenio ligu s ovim svojim driblinzima. Nije nas ranilo, a on je dobio lekciju.

- Ljubo nekako ostane na desetci, a ne snalazi se. Vidjelo se kad Stojke uđe koliko znači tih pola sekunde u kojima on brže iskontrolira loptu od Ljube.

- Beljo je malo radio na masi otkad je otišao. Vjerujem da ima još dosta prostora za podići fizičku pripremu. Ne podigne li se on, nećemo se naigrati presinga s njim i Vidovićem.

- 4 obrambena se bore do iznemoglosti. Samo 1 od njih je tu od početka priprema, logično da nisu uigrani, ali ginu, bacaju se, uklizavaju… Ne bi škodilo malo veće pomoći od veznjaka.

- Dobili smo 2 tjedna pripreme za Rijeku u kojima oni imaju 2 europske i gostovanje u Osijeku. Pobjeda tamo trasira put za 3 nove i dolazak sa svim pobjedama na Poljud.

- Borbenost ove ekipe je možda i najveće osvježenje i to je super za vidjeti.

- Lani smo u drugom kolu dobili na Opusu 2-1, stvorili smo 2 i pol šanse. U subotu 6 odličnih i 2 dobra udarca Ljube i Stojkovića.

- Skokovi cijele tribine na naše golove su highlighti utakmice.

Ne treba zaboraviti da je Osijek igrao bez prvog napadača (iako je onaj tamnoputi bio dobar dok je mogao trčati), prvog lijevog beka i stopera. 2 dobra pojačanja im nisu spremna za igru. Mi smo bili u full sastavu i prelomili smo ih kad su im ušli juniori.
    Rano je za euforiju, a navijačke oči nesvjesno uvećavaju pozitivno i to nam je najveća opasnost prije Rijeke. Tamo opet strpljivo i, nadam se, čvršće u duel igri. Ta pobjeda usmjerava cijelu sezonu u najboljem mogućem smjeru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.