• Hnlovac
    2.8k
    ja iskreno fakat ne vidim kak je naših bilo više

Sjever 90% za nas, na Istoku možda 15ak%, Jug jako malo ljudi, Zapad prema sjeveru većinom naš ali opet prema jugu većinom njihov

Neka me netko razuvjeri ali nije nas bilo više od 3000-3500 kaj je opet fantastična brojka
  • NVKOD
    6.3k

Ma bilo je garant dosta naših prekrivenih ljudi na drugim tribinama koji nisu htjeli slaviti golove iz nekog respecta, a i da ne izazovu neke probleme jer su ipak na tuđim tribinama. Baš pogledao i ovaj vlog i sam Brane nije htio slaviti golove jer se ipak nalazi među Osijekovim navijačima. Čisto neka moja perspektia.
  • Paggini
    62.5k
    Good job BRANEEduardo

Znači gledam ove intervjue ispred Opusa, kad lovi klince. Svi redom klinci iz Našica, Vukovara, Broda, Orašja, Vrbanje, Županje, pa ovaj mali car s gipsom i grbom Dinama na njemu, lako za nas matore papane, ali kad vidim tu hrpetinu klinaca koja ide na tekmu u Osijek, cure, žene u Dinamovim majicama i dresovima, puno mi je srce.

Dobro se radi po tom pitanju, dobro se radi, probudili smo se i mi nakon dugo dugo vremena.

Neka me netko razuvjeri ali nije nas bilo više od 3000-3500 kaj je opet fantastična brojkaHnlovac

Sjever je cijeli naš, Istok je više manje njihov, ali bio je rekao bih četvrtina naša, zapad bih rekao više naš nego njihov. Mislim, nije ni bitno sad koliko je bilo, šta je bilo, točna brojka, ali ako nema dres osijeka, poprilično sam siguran da je dinamovac, a gledajući ovaj Branetov vlog, to i ispada pravilo.
  • Mr Anderson
    13.3k
    Ja sam bio na zapadu s ekipom Vukovarcima Dinamovcima koji su i nabavili karte, bilo je dosta naših navijača, neke sam odmah skužio, ali kad je pao gol onda su se odali i oni koji su se do tad suzdržavali. Ne znam baš da je bilo pola-pola, ali sigurno trećina je bila za Dinamo. Istok je njihov, tamo je starija ekipa Kohorte i navodno je bilo koškanja i izbacivanja s tribine.
  • ElDorado
    5.2k
    U svakom slucaju motivacija dolaska na stadion sve vise raste ne samo u Zg
  • Georginho
    317
    Ma dio naših na zapadu, a gotovo nitko na istoku, nije slavio golove Dinama jer ti je dovoljna jedna pijana budala ili samo budala da ispadne cirkus na tribini
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.