• by-tor
    394
    Screenshot-2025-08-04-115143.png
    Za postotak koji Ulaznice.hr uzimaju ovo je kriminalno. QR kod se vidi, ali ispisujem si i čuvam karte s većine tekmi, pa je ovo baš bezveze.
  • Hnlovac
    2.8k
    Jel pratio itko ritam prodaje? Kak sad stojimo? Liks opet na godišnjem izgleda
  • Bosskovitz
    18.4k

Teško mi je zamisliti utakmicu za koju među članovima nije dovoljan interes da se rasproda SD, ali bi na njega dolazili oni koji nisu članovi.

Ovo kaj je papastrumf rekao, neka SD ove sezone plavom puku praktično bude mentalni trening za Kranjču jer tamo za one koji nisu članovi kluba, realno, gotovo da neće biti šanse da dođu do ulaznica čak ni za “najneatraktivnije” tekme. To je samo 11.163 mjesta kad nema gostujućih navijača, brojka koju ćemu vjerojatno prebaciti sada protiv Vukovara - usred ljeta, u vikendu između dva tjedna s dva praznika koje skoro svi spajaju, na ovom poluraspadnutom stadionu.
  • crophantom
    1.3k
    Ma 8.8. je, puno ljudi nema u gradu, najmanje atraktivan protivnik i otvoren je ZG.
    Sjever možda, ali ZD ce se stvarno jako jako tesko rasprodati za ovo po meni.
    Evo gledam ja sam uzeo na necaka odmah u 11 sa je sto bliže mojoj godisnjoj na ZD i u tom sektoru se od tad prodalo mozda 50tak ulaznica.

Po pitanju posjete je šteta da ovaj prvi krug dok vi vrijeme trebalo biti lijepo su svi derbiji + VŽ u gostima.
  • Papastrumf
    18k

Rjesava se problem.
  • cron1ck
    1.9k

Ja sam isto prvo preko stranice dobio takvu ulaznicu, a onda sam na mail dobio ulaznicu koja dobro izgleda
  • BPAM
    310
    Dečki i cure, dijete od 5god može besplatno na Zapad gore bez potrebe da ima svoju ulaznicu?
  • by-tor
    394
    Je, istina, na mailu je dobro poravnanje, nisam se sjetio provjeriti. Fala!
  • Božo
    25
    Meni sjevera uopce nema u ponudi za kupit, zar se rasprodao?, registriran sam i clan sam kluba tako da nije da mi radi toga ne pokazuje
  • Mihael2305
    233
    odi na stranicu za ulaznice i imat ćeš 2 opcije za karte, prve za članove i prijatelje kluba a druga za zapad samo
  • Božo
    25
    E to mi je promaklo, hvala
  • Ludovic IX
    9.4k
    mora bit član i ima 20 besplatnih ali ne moze bez ulaznice
  • deda
    39.4k
    Alo učenici, di ste, nitko da javi izvještaj. :scream:
  • criticus
    4.5k
    SD6 ostalo 705
    SD5 ostalo 700

Na zapadu samo značajnije otišli ZG3 (danas bi mogao otići, oko 800 ulaznica) i ZD3 s tim da na ZD malo i ostalih ide, ali u ispod 50 po sektoru bi reka na prvi pogled.
  • deda
    39.4k
    Zapad dolje otišlo 690, sad sam prebrojio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.