• sanjinlego
    4.1k
    Možda nisam ispratio, zašto piše da je utakmica 9.8. u 18 sati? Prilikom kupovine?
  • deda
    39.4k
    Sjever dolje će cijelu godinu biti isključivo za kupnju članovima.
  • Papastrumf
    18k
    Navijacka tribina ce od sad pa zauvijek biti rezervirana iskljucivo za clanove.
    Na Kranjcevicevoj ce takodjer i na ostalim tribanama biti samo clanovi, ali ne zbog odluke kluba nego zbog potraznje. Jednostavno oni koji nisu clanovi nece uspjeti doci do ulaznice.
  • Mathiasovi Chageri
    5.9k
    Odlična odluka kluba i grupe. Dosta padobranaca je dolazilo na Sjever zadnje dvije-tri godine zato što je najjeftinija tribina, svakakvih scena sam se nagledao.
  • deda
    39.4k
    I zato će se cijelu sezonu u ponudu davati i tribina zapad gore.
  • crophantom
    1.3k
    Kaj se dogodilo s ovim ispisom ulaznice?
    Uzeo sam za malog od sestre, sve se nesto preklapa.
    Mislim nije bitno, QR kod se vidi ali ako si ju oce isprintat za uspomenu nebu mu baš nekaj :D
  • mlinchica
    3.5k
    Da, malo se zmrdal memo ulaznice.
    Isto sam išla čitat pažljivo samo da sam ziher da su sve bitne informacije gore. Ima QR i sve upute kako scanirati i ući na stadion tak da nema više nejasnoća, valjda. :grin:
  • rupke
    226
    nažalost, dr. Pavlović nije s nama da izvede centriranje
  • crophantom
    1.3k
    I zato će se cijelu sezonu u ponudu davati i tribina zapad gore.deda

Kolko to ima smisla za ove manje tekme na jesen kad krene ružno vrijeme? Nekak mi sve puno bolje izgleda kad je ZD skoro pun nego da se razbije pola gore pola dole, a i atmosfera bude bolja + klub nema troškove otvaranje te tribine.
  • deda
    39.4k
    Polazi se od pretpostavke da će potražnja biti tolika. Ukoliko ne bude vjerojatno se neće otvarati.
  • Niko1986
    2.5k
    Jednostavno oni koji nisu clanovi nece uspjeti doci do ulaznice.Papastrumf

Po meni bi uvijek trebalo ostaviti zadnji dan prodaje svima. Za jače tekme nikada neće doći do toga, ali ako bude neki Rudeš u 11. mjesecu i ne rasproda se, neka kupe kartu i nečlanovi.
  • crophantom
    1.3k
    Ok, ako ce se prilagođavati potražnji to je vec druga stvar.
  • Ludovic IX
    9.4k
    Ja sam valjda preveliki optimist pa sam ocekivao da ce bit sjever bit rasprodan a i zapad dolje u prvih sat-dva.
  • deda
    39.4k
    Uf, pa to nije ni za LIgu prvaka.
  • Turopolec
    0
    Razmišlja li se o pravu prvokupa za godišnjake za dodatnu kartu na Kranjči? Pitam jer na pojedine tekme dođem s klincem na sjever koji ima 4 godine. Za sad ne treba karta, što će se vjerujem promijeniti kad se preselimo. Mali ide tu i tam pa mi nema smisla uzimati godišnju za njega još...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.