• Niko1986
    2.5k
    Nakon što su neki poslije 36. kola na Maksimiru pjevali “bit će Hajduk kurac šampion”, više ne osuđujem nikoga.
  • NitkoBitan
    30k
    Onu pljuscinu sam izbjegao za par minuta, al kakav im je "krov" svejedno sam pokisnuo.
  • Bosskovitz
    18.4k
    Ne vidim na portalima anketu "Je li bio penal za Hajduk?", sviđa mi se novi medijski trend ove sezone u kojem se neće jahati po sudačkim greškama i toksičnom clickbaitu nego će se u prvi plan gurati nogomet i pozitiva.
  • Hectorharatti
    320
    Ma dobra je ova Istra.. imaju potencijala.. ozbiljnog.
  • mensi
    22
    medijski trend ove sezone u kojem se neće jahati po sudačkim greškama i toksičnom clickbaituBosskovitz

Prijatelju 1.kolo je, čekaj da se zalaufa. Bit će svega.
  • jp23
    3.2k
    Mislim da je sarkazam u pitanju
  • Lihtmašinac
    554
    Trebalo bi već svima bit znano da je zadnjih par godina (pogotovo) na početku sezone u HNL-u oko Ajduka u tekmama protiv "manjih protivnika" uvijek isti muški spolni organ: Više-manje suptilno navlačenje sudaca za njih i uglavnom poveći (namjerni?) pokloni protivnika, uz finu podršku loših televizijskih komentatora...

Ponekad se to s vremenom malo razvodni, ponekad traje istim intenzitetom dulje (prema potrebi), ali uvijek je situacija da komplet "sramežljivi suci plus očito vidljivi pokloni protivnika plus krikovi nedoraslih reportera - sve istovremeno" imamo baš u osmom i devetom mjesecu. Imaju MaxSport, HT i Tommy svoju računicu, nisu oni od jučer.
  • Felip
    632
    Tovarić-Tek je počelo :lol:

• njurci10
    122
    Bas dugo nisam gledao losiju utakmicu, Häjduk odron istra jos veci.
    Na kraju su Tovarceki zasluzeno pobjedili ali to je nikakav nogomet.
    Rijeku sam isto gledao, to je pucanje od svuda, i ako sta ude ude.

iskreno gledäjuci potencijala za drugu ligu.
    ako nastave ko sto su danas igrali.
  • rioda
    9.5k
    Bas dugo nisam gledao losiju utakmicunjurci10

Ja od četvrtka.
  • Zagreb1992
    2.5k
    Sad sam vidio drugi gol tovara.

Kakva je to reakcija golmana Istre ?
  • njurci10
    122
    dio transfera Maretica u hajduk :rofl:
    tu muku nisam gledao
  • Klenx
    8.1k
    Tovari će sigurno imati više bodova nego prošle sezone, tu se vidi neka Garcijina ideja i pokušaj stila igre, ali dosta je tu nekvalitete koja sve to koči.
    Recimo kada idu na lijevu stranu i kombiniraju Pajaziti - Krovinović - Hrgović to izlaženje stvarno fino izgleda, međutim kasnije lopta dođe do Brajkovića i kraj napada.
    Na desnoj strani su baš bili loši, Durdov je odigrao masu krivih dodavanja, a Karačić mi se ipak čini tehnička taraba.
    Danas su stvarno bili zreli za kiks.
    Unatoč prodajama njihova jedanaestorka danas nije bila ništa lošija od tovarske po imenima.
    Tomić mi je uvijek bio seljački trener, sa nekim svojim divljim nogometom gdje nikad nije znao zakuhat jačima od sebe, obrana mu redovno curi, ali će zato nabiti neki Vukovar u hendikepu.
    Hajduk je danas bio podređen preko pola utakmice i bezopasan, i Istra primi 2 gola praktički iz ničeg. Na svojoj lijevoj strani su ostavljali toliko prostora da je Bamba u svojih 20 minuta izgledao kao Messi.

Zanimljivo je da očito Garcia ne šmeka ni Pukstasa ni Sigura. Morat će tu biti nova runda kamatarske love jer ja ne vidim kako i gdje oni njih sa klupe mogu peodati za cifru veću od kojeg milijuna.
  • Felip
    632
    Gledam proslavu nakon Karinog gola, svi potrčali u zagrljaj asistentu Bambi, a Kara sam nekako u prazno trči prema klupi. Malo cringe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.