• Dadox
    626
    Jučer odigrali fantastičnu tekmu,a danas čitam,ne boje se nikoga u KL,ali bilo bi dobro izbjeći Fiorentinu i sa svima drugima kao mogu….
  • db-izbjeglica
    18k
    Pamćenje kao zlatna ribica.

Produkt njezine defekacije pliva u vodi, proguta ga, skuži što je, ispljune.

nakon 3 sekunde opet vidi isti produkt defekacije, proguta ga, skuži što je, ispljune.

... i tako u krug.

Zanimljivo je da zlatna ribica nakon 5-6 puta ipak prestane, ovi jednostavno ne prestaju.
  • Mr Anderson
    13.2k
    Ja ne znam jesu li svima kriteriji toliko sniženi ili stvarno žive u nekoj paralelnoj stvarnosti. Garcia izjavljuje da su odigrali vrhunsku utakmicu, navijači u euforiji jer su jedva iz nategnutog penala i golmanskog poklona dobili jednu bojažljivu i nesigurnu Istru. Ne znam onda koje utakmice sam gledao jučer i u četvrtak. Proći će nekako ove Albance, a onda dalje teško.
    Uopće, gledajući Rijeku i njih jučer, uvjeren sam da u prvenstvenom maratonu nemaju šansi protiv nas. Ne trebamo ni mi upadati u neku euforiju, ali mi smo kadar definirali, a kod njih će još biti promjena i nikad neće moći imati širinu klupe ko mi.
  • wolfgang14
    2.8k
    Evo tko prijeti Hajduku i Rijeci u Europi. Stigao je skraćeni popis

Potencijalni protivnici Hajduka

Splićani nisu nositelji i smješteni su u skupinu broj 2. Protivnik će im biti netko od pobjednika sljedećih parova, ili Fiorentina koja ne igra 3. pretkolo:

ACF Fiorentina (ITA)
    Viking FK (NOR) - İstanbul Başakşehir FK (TUR)
    Raków Częstochowa (POLJ) - Maccabi Haifa FC (IZR)
    St. Patrick's Athletic (IRS) - Beşiktaş JK (TUR)
    IF (DAN) - Jagiellonia Białystok (POLJ)

Hajduk je tako sigurno izbjegao AZ Alkmaar, Anderlecht, Rayo Vallecano, Partizan, Panathinaikos, Šahtar.

Potencijalni protivnici Rijeke

Ždrijeb Europske lige počinje u 14 sati, a protivnik Rijeke bit će netko od pobjednika sljedećih parova:

CFR 1907 Cluj (ROU) vs SC Braga (POR)
    PAOK FC (GRE) vs Wolfsberger AC (AUT)
    AEK Larnaca FC (CYP) vs Legia Warszawa (POL)
    Servette FC (SUI) vs FC Utrecht (NED)

Što ako Rijeka ispadne?
    U ždrijebu doigravanja Konferencijske lige Rijeka se nalazi u putu prvaka te opet nije nositelj. Ždrijeb KL počinje u 14 sati, a mogući protivnici su:

pobjednik para NK Olimpija Ljubljana (SLO) - KF Egnatia (ALB)
    gubitnik para FC RFS (LAT) vs KuPS Kuopio (FIN)
    gubitnik para Fotbal Club FCSB (RUM) - FC Drita (KOS)
    gubitnik para HŠK Zrinjski Mostar (BIH) - Breiðablik (ISL)
    pobjednik para Víkingur (FO) - Linfield FC (SI)
  • Mr Anderson
    13.2k
    Ma Rijeka će ući barem u kornfleks ligu, proći će Irce, ali tamo ako play offu EL izvuku Bragu ili PAOK nemjau šansi, s ova druga dva para bi se mogli pofajtati. Tovari imaju šansi jedino ako izvuku par Silkeborg-Jaiellonia.
  • vjeko1701
    17.1k
    Proći će nekako ove Albance, a onda dalje teško.Mr Anderson

Samo neka prođu. To su još 4 utakmice u europi i mjesec dana duplog ritma.

Ako slučajno ispadnu od Iraca predviđam revanš s Olimpijom.
  • Georginho
    295
    Ako je Hajduku ovo vrhunski odigrana utakmica, onda su bome nisko pali. No to i nije ništa novo.
  • NORTE
    18k
    Ako je Hajduku ovo vrhunski odigrana utakmica, onda su bome nisko pali. No to i nije ništa novo.Georginho

Gledam i ne vjerujem što se piše po medijima.
  • Peškaman
    7.5k
    Ništa nisu manje/više pokazali od nas, i mi smo se mučili i bili u podređenom položaju protiv Osijeka dobrim dijelom drugog poluvremena. I poslije naše utakmice su mediji pisali o vrhunskoj priredbi. Mediji ko' mediji, žele klikove.
  • Paggini
    62.3k
    Ništa nisu manje/više pokazali od nas, i mi smo se mučili i bili u podređenom položaju protiv Osijeka dobrim dijelom drugogPeškaman

Ja ne znam jesi ti gledao i Dinamo i Hajdug, ali pricati iz nogometne perspektive - te dvije utakmice su nebo i zemlja.

Nasa protiv Osijeka je bila jedna od najboljih HNL utakmica što se tiče kvalitete nogometa u dugo vremena, obje ekipa otvorene, motorične, okomite i igraju na gol, a obrane kompaktne i pokretljive, a s druge strane, ova utakmica Hajduga je teško hnl krljanje i katastrofa, svi golovi su pali iz kretenizama obrane i pojedinaca.

Kao, da, i mi smo bili s Osijekom u egalu, ali kvaliteta koju smo mi i Osijek prikazali je space shuttle u odnosu na ovo smeće od nogometa Istre i tovara
  • Omake
    10.8k
    Osijek Rijeka u subotu će biti jako zanimljivo pogledati.
  • NORTE
    18k
    Osijek Rijeka u subotu će biti jako zanimljivo pogledati.Omake

Navijat ću za Osijek da si dignu atmosferu pred Hajdug, a Rijeka splasne pred dinamo.
  • Omake
    10.8k
    također. Mislim da Osijek ako bude na razini na kojoj je bio protiv nas to pobjeđuje bez previše komplikacija.
  • hardek
    5.5k
    Realno, bili su bolja ekipa od Istre bez Livaje, Rebića itd. Jučer su bili bolji nego protiv Zire npr. Iako isto tako mislim da je Istra odigrala groznu utakmicu i da Tomić tokom cijele utakmice nije radio korekcije da promjeni tijek utakmice za šta je definitivno bilo mogućnosti.

Moji zaključci nakon ove tekme su da će tovari biti bolji nego prošle godine, a da će Istra biti daleko od one Istre iz prošle godine. Nebi se čudio da Tomić ne dočeka 11 mjesec na klupi Istre. Naravno sve je ovo na uzorku od jedne utakmice al eto
  • gio
    228
    ↪Mali Zeus
    Krumpira
    duksy

Imali su očajno lošu igru cijelu sezonu.NORTE

Justas LasickasIvdzo11
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.