• MateG
    51
    valja napomenut da su imali štand na Adventu u ZD, treba saznat hoće sad na zimu bit pa posjetit, podržavamo domaće :lol:
  • Dubbbrava
    1k
    Di smo stali s recenzijama?
    Meni je Google opet maknuo
  • Pacho
    3.4k
    Jos uvijek micu, ali morat ce kad tad opet pustiti. Tad opet treba krenuti, ali samo par dnevno.
  • rokikaciga
    3.8k
    Moja je danas odobrena
  • Hrc-Vg
    913
    Izbrisane su naše ocjene i vratili su ih na 4.6…
  • Paggini
    62.3k
    Kao što su dečki pisali, izbjegavate meme recenzije o titu, jugoslaviji, srbima, partizanima jer to ide dolje. Napravit recenziju kao za normalan restoran, hrana je bila mljecava, posluga je bila neusluzna, lokacija je promašena i taj đir. To i ostaje, a i ljudi stranci to kad citaju nece sigurno otici tamo.

Takvih 50, 100 recenzija je JEBACKI problem za restoran koji od tih recenzija zivi
  • marcio amoroso
    44.1k
    Ili jednostavno uložite to vrijeme u širenje ljubavi prema našem klubu. Nagovorite frenda da se učlani, podijelite video navijanja ili golova, nagovorite nekoga da dođe na Vukovar itd. Da izvinete jebo vas nebitni tovarski fast Food.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Mislim da je shvatio..

Ako vec zelite biti face i konstruktivno, odite tamo tko je blizu u dinamo majici pa ako bude neugodnosti imate legitimni razlog za losu reklamu
  • Felip
    632
    Da izvinete jebo vas nebitni tovarski fast Food.marcio amoroso

Strašno na kaj se ekipa pali. Čitam i ne vjerujem.
  • Pacho
    3.4k
    Treba znati uzivati u malim stvarima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.