• ksapi
    5.4k
    Decki trebam preporuku za neki dobar restoran u Cakovcu i okolici za danas
  • shameless86
    533
    cuo sam da je međumurska hiža dobra..al nek se javi netko od tamo sa pouzdanijom informacijom :rofl:
  • Georg Koch
    6.4k
    Sa čime to radiš gemišt sunce ti tvoje :nerd:Droljo

Gemist radim sa bevandom :rofl:
    Bevandu pijem ima vec 6+ godina, poceo iz zdravstvenih razloga, sada ne bi popio gemist za sve na svijetu :lol:
    Bevanda :heart: jer znaju Grdovic i Koch :cool:
  • Georginho
    274
    cuo sam da je međumurska hiža dobra..shameless86

Meni je Međimurska hiža bila razočaranje. Terbotz je :ok:
  • prefontaine
    3.1k
    Žena kuka kako je umorna, ne zna šta će ručku... Rekoh:" ženo, Dinamo je dobio u gostima Osijeka u hendikepu, bez primljenog gola. Sasvim dovoljno da danas ja častim!"

Živili mi!

20250803-140030.avif
  • Marley
    4.6k
    cekaj postoje neki zdravstveni razlozi za to? Vidis ja sam onda valjda intuitivna :lol:
    Gemist mi je onako, bas kvarenje vina. Fino bijela bevandica, od dobrog vina...
    A moze i bez icega, posto najvise volim dobar Rose.

Jel pijete vi muski uopce Rose? Ili je to prepi*kasto vino :chin:
  • rokikaciga
    3.8k
    Jel pijete vi muski uopce Rose? Ili je to prepi*kasto vino :chin:Marley

Ovisi kakve je zena volje :lol:

A i s obzirom da nemam problema sa svojom muskosti, ne postoje prepickasta pica za mene. Ak mi je nekaj fino ja cu to pit, pa makar bilo roze boje i sa kisobrancicem
  • Mr Anderson
    13.2k
    Gemist mi je onako, bas kvarenje vina.Marley

Apsolutno se slažem, gemišt pijem uglavnom samo na svadbama ili sličnim feštama gdje nemreš utjecat na kvalitetu vina. Prefereiram čisto kvalitetno bijelo vino, eventualno s kockom leda. Nekad može i crno. Ako ssm već na vinu, a ne na pivi.
  • rokikaciga
    3.8k
    Tak nekak :lol:
    Znalo se dogodit da zena naruci pivu a ja tak nekaj kaj hocu isprobat
  • Dinamosaur
    2.4k
    A moze i bez icega, posto najvise volim dobar Rose.Marley

Nije rose, al moja zena ti porucuje da probas od obitelji Korak -Syrah. Fino pitko i bilo bi šteta ga uopce mijesati vodom.
    A nije ti ni daleko od Zg pa mozes i do njihove vinarije na mali izlet i degustaciju.
    Inace, da ne bi ispalo da samo njega reklamiram, na Plešivičkoj vinskoj cesti ima sad stvarno puno vrhunskih obiteljskih vinarija koje se isplati posjetiti, Šoškić, Tomac, Režek, Ivančić, Jagunić, Kurtalj itd...
  • Georginho
    274
    najvise volim dobar Rose.Marley

Onda probaj kad budeš u prilici rose iz baranjske vinarije Josić.
  • Kujtim Shalla
    5.8k
    ja ljeti pijem rose , bijelo vino ne volim ,a leden rose je top . A rose sa suprugom pijem uglavnom ,ako ja biram uvijek vopi ljeti a zimi crveno vino i whiskey,rum . Kad Sam u hr navucem se na pelin antique,pa njega guštam kad se vratim dok ga ima . Poslije se snalazim haha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.