• ksapi
    9.1k
    Decki trebam preporuku za neki dobar restoran u Cakovcu i okolici za danas
  • shameless86
    2.3k
    cuo sam da je međumurska hiža dobra..al nek se javi netko od tamo sa pouzdanijom informacijom :rofl:
  • Georg Koch
    8.3k
    Sa čime to radiš gemišt sunce ti tvoje :nerd: — Droljo

Gemist radim sa bevandom :rofl:
    Bevandu pijem ima vec 6+ godina, poceo iz zdravstvenih razloga, sada ne bi popio gemist za sve na svijetu :lol:
    Bevanda :heart: jer znaju Grdovic i Koch :cool:
  • Georginho
    973
    cuo sam da je međumurska hiža dobra.. — shameless86

Meni je Međimurska hiža bila razočaranje. Terbotz je :ok:
  • prefontaine
    11.4k
    Žena kuka kako je umorna, ne zna šta će ručku... Rekoh:" ženo, Dinamo je dobio u gostima Osijeka u hendikepu, bez primljenog gola. Sasvim dovoljno da danas ja častim!"

Živili mi!

20250803-140030.avif
  • Marley
    5.9k
    cekaj postoje neki zdravstveni razlozi za to? Vidis ja sam onda valjda intuitivna :lol:
    Gemist mi je onako, bas kvarenje vina. Fino bijela bevandica, od dobrog vina...
    A moze i bez icega, posto najvise volim dobar Rose.

Jel pijete vi muski uopce Rose? Ili je to prepi*kasto vino :chin:
  • rokikaciga
    18.7k
    Jel pijete vi muski uopce Rose? Ili je to prepi*kasto vino :chin: — Marley

Ovisi kakve je zena volje :lol:

A i s obzirom da nemam problema sa svojom muskosti, ne postoje prepickasta pica za mene. Ak mi je nekaj fino ja cu to pit, pa makar bilo roze boje i sa kisobrancicem
  • Mr Anderson
    22.5k
    Gemist mi je onako, bas kvarenje vina. — Marley

Apsolutno se slažem, gemišt pijem uglavnom samo na svadbama ili sličnim feštama gdje nemreš utjecat na kvalitetu vina. Prefereiram čisto kvalitetno bijelo vino, eventualno s kockom leda. Nekad može i crno. Ako ssm već na vinu, a ne na pivi.
  • rokikaciga
    18.7k
    Tak nekak :lol:
    Znalo se dogodit da zena naruci pivu a ja tak nekaj kaj hocu isprobat
  • Dinamosaur
    3.6k
    A moze i bez icega, posto najvise volim dobar Rose. — Marley

Nije rose, al moja zena ti porucuje da probas od obitelji Korak -Syrah. Fino pitko i bilo bi šteta ga uopce mijesati vodom.
    A nije ti ni daleko od Zg pa mozes i do njihove vinarije na mali izlet i degustaciju.
    Inace, da ne bi ispalo da samo njega reklamiram, na Plešivičkoj vinskoj cesti ima sad stvarno puno vrhunskih obiteljskih vinarija koje se isplati posjetiti, Šoškić, Tomac, Režek, Ivančić, Jagunić, Kurtalj itd...
  • Georginho
    973
    najvise volim dobar Rose. — Marley

Onda probaj kad budeš u prilici rose iz baranjske vinarije Josić.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    ja ljeti pijem rose , bijelo vino ne volim ,a leden rose je top . A rose sa suprugom pijem uglavnom ,ako ja biram uvijek vopi ljeti a zimi crveno vino i whiskey,rum . Kad Sam u hr navucem se na pelin antique,pa njega guštam kad se vratim dok ga ima . Poslije se snalazim haha
  • Droljo
    32.4k
    Gemišt je kralj svih pića!
    Živeli
    IMG-20250803-195638.jpg
  • mali M
    10.9k
    gemišt pijem uglavnom samo na svadbama ili sličnim feštama gdje nemreš utjecat na kvalitetu vina. Prefereiram čisto kvalitetno bijelo vino — Mr Anderson

Moj čovjek.. identično.. mada mo nije potrebna kocka leda ako je rashlađeno vino... Trenutno sam u isprobavanju Malvazija... Za sad top 3 ide Bastian, Kabola i u treći koš mi padnu Kozlović i Fakin. Od Muškata Kozlović, pa iznenađujuće Šoškić i onda Kabola. Sada mi slijedi period isporbavanja Sauvignona. Za sada mi je najbolji Puhelekov Sauvignon.. al tek se bacam u te vode. Po izboru možete skužiti da nisam ljubitelj presuhih vina... Mada su recimo i sve Malvazije skoro "suhe" ali mi Bastian i Kabola baš imaju puninu okusa...

Jel pijete vi muski uopce Rose? Ili je to prepi*kasto vino :chin: — Marley

Ma probao sam, ali mi nikako ne sjeda.. rađe onda jedan od predloženih muškata uzmem... Ova tri muškata baš imaju odlično izbalansiranu kiselinu i slatkoću.. nije ono čisti šećer
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.