• rioda
    9.5k
    Čitam malo njihov forum, bome su teško iskompleksirani nama. Više raspravljaju koliko je naših bilo na kojoj tribini, nego o utakmici i igri. Baš mi je drago da smo ih dobili, prošle sezone su imali nezasluženo dobar skor s nama.

Nadam se lakoj pobjedi protov Vukovara, uz priliku za neke koji ju jučer nisu dobili. Vidimo se na Maksimiru :cool:
  • Filip85
    412
    CitamSlavonac86

Gdje ? Daj link ako imaš :)
  • Paggini
    62.1k
    Čitam malo njihov forum, bome su teško iskompleksirani nama. Više raspravljaju koliko je naših bilo na kojoj tribini, nego o utakmici i igri. Baš mi je drago da smo ih dobili, prošle sezone su imali nezasluženo dobar skor s nama.rioda

Nevjerojatno nešto. Mislim, ja razumijem njihov mindset i da sam navijač Osijeka, istinski bi mi se gadilo gledati i tovare i purgere kako orgijaju po Osijeku i Opusu, a njihov kop je napola prazan i na najvećim derbijima, stvarno te slomi to. I onda dođe ogorčenost, dođe ljubomora i onda dođe "na prijenosu se čuje glasnije", a to što ti kreteni na jugu ne znaju jebenu poruku okrenuti kako spada je tragedija sama po sebi.

Umjesto da rade na akcijama uclanjivanja, otvaranja kluba, privlacenja ovih kežualaca i stvaranja navijača od njih, oni laju koliko je nas bilo, da se stvara mitologija oko tih boysa, da su oni "jaki na ulici" jer njih 5 """"ultrasa"""" lovi ove kežual dinamovce iz okolnih sela i gradova koji nisu u priči i koji dođu vidjeti Dinamo jer nemaju priliku ići često na Maksimir.

Šta ne lovite Boyse moji kohortaši? I oni hodaju okolo, sta se njima ne uskurčite? A da, problem je što njih ima 2-3, pa je malo teško kad vas ima samo 5 ili 10.

Jadnici jebeni mali bijedni malograđanski, u vašem jebenom gradu 70 posto grada ne navija za vaš klub, a za slavoniju da ne pričam. Najbolje da se svi skupa ubijete jer za drugo i niste.

"Jaki su na ulici" o krv ti milu, sta necu jos cuti
  • Hnlovac
    2.8k
    A realno kaj Osječani više mogu i napraviti? Stadion je tu i povećao im posjetu, do trofeja ne znam kad će i hoće li uopće, grupe europe isto teško, a veliki core navijača je samo iskompleksiran. Nije neka sredina za rast iskreno

Da i nekim čudom u Osijeku 80% grada krene navijati za njih, bijelo plavo prestaje kod Antunovca jer teško ti kao klub nazvan po gradu možeš izaći iz lokalnih okvira

Rijeka kao gro veći i uspješniji klub prestaje s navijačkom prevlašću već na Lošinju, Delnicama, Crikvi i Labinu, a kaj bi ovi onda
  • emilperska
    11.2k
    Villar je bio malo rezerviran, ali bome su ga od pocetka fino tukli. Za njega se ne bojim, on ce sigurno biti pravo pojacanje.

Sto se tice Vidovica, tu vidim najveci problem.
    Papastrumf

Da ne bi bilo.. mislim da nista od toga nece biti problem u kontekstu HNLa ako obrana bude kao jucer a mislim da ce bit.
    Cak i s Villarom kao jucer i tromim Vidovicem mi smo utrpali 2 gola u nastavku te utakmice na 2. ili 3.najzajebanijem gostovanju. Prosle godine bi isto utrpali vjv 2 ili 3, ali bi primili 2-4 gola.
    Sada nam se to djelomicno vratilo, a djelomično je stvarno super poslozeno iza (bez srece ne mozeš nista).

Ali u kontekstu Europe, mislim da opcija Villar naprijed i Vidović nece bit najsretnija za neke rezultate osim ako se nesto drasticno ne promjeni. Ali slicne obrasce smo gledali i na pripremama pa ono mislim da ce tu sigurno biti promjena..
  • Zagi
    11k
    Je sredina za rast ali ne ovako.

Mržnja ne stvara ništa. Napravili su taj stadion, dobili taj val novih posjetitelja i kaj naprave?
    Cijelu sezonu glavno skandiranje je "uprava odlazi" .
    Novog gledatelja, (kojeg ti hoćeš zadržati ako želiš rast ) boli ona stvar za upravu.

Ekipa želi pogledat tekmu i malo se izderat za svoj klub. Tko želi platiti lovu za negativu i depresiju?
  • vjeko1701
    17k
    Da su se malo manje ugledali u prijatelje s juga a malo vise gradili svoju pricu, mozda bi bilo i bolje. Pa nek me netko ispravi, al nije jedna od glavnih navijackih pjesma nekad bila "neka znaju sve tribine, sudac nas je ostetio".

A klub ko klub tesko moze dalje dok god im se oko njega mota creme de la creme lokalnog mafijaskog miljea. Prosla ekipa isla to malo promjenit pa su letjeli metci. Mađari utjecaj i pranje love mogu raditi bili ovi 1. Ili 7. tako da ih ocigledno nije previse briga.

Jedino kaj bi mogli podici je da dohvate koji kup ili koju skupinu UEFA natjecanja. Al to je opet gotovo nemoguce dok ti vlasnike nije briga a "lokalni poduzetnici" utjecu na slaganje ekipe i mlade kojima se daje sansa.
  • Peškaman
    7.5k
    Kakav Osijek ljudi dragi, to je klub koji se konstantno gura u "top 4" kluba Hrvatske a nikad nije pripadao niti imao kvalitet da bude poređen s trojkom. O njima i njihovom identitetu i mentalitetu pričati je smiješno, dopustili su da ih kupi/upravlja njima mađarski kapital + lokalni kriminalci.

Njihova brojnost govori sve, grad od 100k (s okolicom) ne može napuniti svoj sektor od par stotina mjesta, o gostovanjima da se ne priča. Demoni koji dolaze iz duplo manjeg grada su misaona imenica za njih.

Ljudi imaju kompleks prema Dinamu i to je jedina istina.

Što se tiče utakmice nije to bilo tako perfektno ali razumljivo s tim da je prva natjecateljska utakmica,dobili smo na mišiće i klupu (zamjene). Dio drugog poluvremena nismo mogli otić' na njihovu polovicu. Glavu gore i nastaviti radit.
  • Zagreb1992
    2.5k

Najbolje je smiriti se sa ovakvim upisima ..Prošle sezone smo već nakon Istre i Šibenika govorili da ćemo lagano do naslova pa znamo kaj je bilo ..Treba biti oprezan uvijek
  • Nemrem igra Dinamo
    3.6k
    Mogu razumijeti kritičare, zbog svih šokova i stresova koje nam je ekipa prošle godine pružila.
    Ali dajte malo realnosti pa i sam Kova je naglasio da smo jučer 9/11 novih igrača u momčadi imali, a uz to je sigurno bila prisutna i ona pozitivna trema i želja da pokažu kaj znaju i mogu.

Onaj nepopravljivi optimist u meni je jučer dobio krila, jer ovo kaj su dečki sinoć pokazali, ta energija i borbenost mi daju neku mirnoću da će naš dinamo kad se ekipa uigra, ponovo biti jedna moćna mašina.

Na nama je da, sada više nego ikada dajemo podršku, ujedinimo se i prestanemo s podjelama!
    Da, trebat će malo vremena, ne bu to preko noći, ali svijetla budućnost je pred nama, novi statut, novi prvi pravi izbori, stadion(i), europske tekme...
    Ma bili bumo opet nadmoćniji suparnik! :strong: :heart:
  • don
    14.9k
    čitan malo ovaj Dinamov sportnet i mogu reć samo da san na granici da mrzin Dinamove navijače. Nevjerovatno kakvih sve ljudi ima kojima negativa služi poput respiratora.

realnost je da su tovari na internetu puno normalniji i realniji navijači za razliku od nas.
  • Hnlovac
    2.8k
    dinamovom snetu je žešće ispran mozak i likovi iz dana u dan puštaju da snet tovari uriniraju po njima
  • don
    14.9k
    osim šta uriniraju, oni uriniraju sami po sebi. Kad čovik čita to smeće reka bi da nismo centra prišli i zabili iz penala u 98.
  • Filip85
    412
    Ima li onaj Zorko kakvih postova na svom FB akauntu ili čeka prvo posrtanje ?
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Ne znam jel sam u zadnje 2-3 godine strožiji pregled vidio i osjetio nego sinoć u Osijeku za ulaz u kavez. Prvo snimanje kamerom koda si optuženi, pa tetak koji te ispipa ko mladoženja- mladu na prvoj noći i onda naravno standardna praksa izuvanja.

Što se utakmice tiče, onaj McKenna mi je nedorečen fizički i kondicijski. Bekovi i Dominguez odlični, Beljo solidan. Vidović sinoć nažalost ništa.

Drugi gol se što god proslavilo, ali ludnica i "delirijum" cijele opus arene nakon onog prvog, nešto neopisivo.

Jedna stvari samo koja me baš kopka i živcira na navijačkoj tribini, a to je i na Maksimiru dosta "učestala praksa" postala, a to kad se postigne gol ili si u teškoj žiži navijanja, nemojte bacat jebeno pivo-vodu ili što već pijete po ljudima ispred i ispod sebe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.