• mensi
    20
    Hahaha ma samo mala opaska na AI

BILO KAD I BILO GDJE
  • Pacho
    3.4k

Izgleda kao najava za seriju u kojoj 2 brata kradu aute pa ih svercaju u Bjelorusiju.
  • wolfgang14
    2.8k
    hahahaha e znate kaj, stvarno ste nemogući
  • Crni86
    13.7k
    Nitko nije spomeuo Kelavu, dotrcao proslavit s deckima gol. Kad se navijalo s boysima, stajao je iza igraca isto skakao i pjevao.

Dobri nas Sv. ivan Kelava.
  • NitkoBitan
    29.9k
    I proslu sezonu smo usli "atomski" pa je bio pusing na kraju. Kako prvenstvo odmice bit ce i ozljeda, igranja na dva fronta, losih terena, antinogometnih bunkera i zato treba odmah u pocetku skupit zalihu bodova. Dobro da su prije Europe 3 najgora gostovanja u prvenstvu (Osijek, Rijeka i Split).

Prosle godine je momcad bila nedvojbeno na papiru jedna od najjacih u ovom stoljecu i vidjeli smo kakvo je to bilo mucenje na terenu. Otpadnu 2-3 nositelja i odmah kolaps sustava i panika. Gledajuci ekipu jucer imam dojam da nema "nositelja" i kljucnih igraca, igraci sa klupe podjednako dobri. Vidovica zamjeni prodorniji Hoxha, Vinlofa solidan i iskusan (u najboljim godinama) HNL bek Goda, Villara zamjeni korisni divljak, Lisicu Mudri koji je uvijek napast u 16m i Belju Kule koji je roden za biti back up opcija. Da se ne daj Boze ozljedi neki stoper tu je Galesic i da ne nabrajam dalje kakvu klupu imamo.

Nadrealna cinjenica je da Dinamo trenutno ne vrijedi ni 60 milijuna eura na TM, nema igraca skupljeg od 4 milijuna, a opet to na terenu djeluje (za sada) ocima ugodnije od proslih sezona. Nema vise zvjezdica koje biraju utakmice i senatora koji su odabirom novih klubova pokazali koja su zapravo nogometna razina. Da su jucer bili na terenu Ristovski i Ademi pisi kuci propalo. Uglavnom ova ekipa pokazuje potencijal i uz dobru sezonu Dinamo se moze vec iduce vratit u Ligu prvaka, vrijednosno podic i sve ostalo sta ide uz dobar kadar i igru. A kaj se tice ove sezone u EL pustam masti na volju :snicker:
  • Jos-Optimus
    6.8k
    teoretski, pobijedili smo slabe HNL protivnike (prosle sezone na pocetku), dopustali im i prilike, ali nas je posralo pa smo svi žmirili.

Ovo je naočigled druga priča, nabrijan i kvalitetan domaćin (po ovome što sam vidio će se boriti za vrh), a mi, unatoč nekim lošijim pojedinačnim nastupima, smo rasli kako je vrijeme odmicalo. Trčali smo, borili se, nabijali tempo, a vidno je bilo da nam je to prva prava tekma u ovom sastavu...Villar će donojeti ogromnu kvalitetu kad nadođe, Vidović sigurno neće biti nevidljiv, Beljo je već sada bio dobar...jako, jako dobro ovo izgleda
  • E46
    1.7k
    posebno ovo nabijali smo tempo, rekao bi da smo jace stiskali i igrali drugo poluvrijeme nego prvo, ali mislim da Osijek jako kvalitetna ekipa te da ce oni pobjedit i Rijeku i jogurt, mislim da u ovom trenutku za ovu našu ekipu nije bilo težeg protivnika ali vidit cemo na Rujevici dal ce to bit teze i lakse od Opusa, osobno mislim da ne mozes bit vise napaljen od osijeka kad igra protiv Dinama, oni se napale protiv nas kao mi protiv nekog jačeg u LP.
  • Jos-Optimus
    6.8k
    baš tako, potpisujem
  • marcio amoroso
    44.1k
    Nama je ova tekma kao prvo donijela vrijeme koje je ovoj momčadi nasušno potrebno. Dobili smo još dva tjedna jer je realno Vukovar smiješan.

Do Rijeke ćemo biti još posloženiji i ova pobjeda doista puno znači i na psihološkom planu dečkima, ali i svima nama.
  • ZgDLions
    1.3k
    Kaj je i napisano, da su igrali senatori mi bi ovo ili izgubili ili bod upisali.
    I Fabio je prošle godine htio puno veći intezitet i borbu do kraja, ali to se možda samo prva baš na Opusu odigrala, nije bilo sreće, pa znamo kako je završila.
    Ovu tekmu Osijek je bio dobar prvih sat vremena i nismo ih mogli slomiti, trebalo je strpljenja, velike pozrtvovnosti i koncetracije u obrani da se opet ne prime olako golovi.
    Kad igraš sa ovoliko žara i odgovornosti, jednostavno kvaliteta i duža klupa moraju napraviti prevagu.
    Prošle godine prva kola jesmo natamburali slabije, ali ko je bio na tekmama zna da nije to bilo tako bajno, mogli smo i primiti koji, a i protivnici su tek sklepali momčad pa su se trazili.
    Ove godine nema Rileta da baca stvari kad mu nije po volji, pušačke sobe i biranja tekmi.
    Širok roster, svi napaljeni i spremni odradit kaj im se kaže, a ne birati tekme.
    Po nekim imenima slabija, ali daleko izbalansiranija momčad.
  • kadsemasazatalasa
    107

Što se Fabija tiče, riječima bivšeg nam kaptana, bio je previše profesionalan.

Već na onoj proslavi je Brunček izgubio sav kredibilitet kojeg je imao, a nakon ovoga je samo pokazao kako je svlačionica (ili bar tih par senatora) funkcionirala.

Samo mala digresijica.
  • ZgDLions
    1.3k

Ovi prošli, zajedno sa Marićem su jednostavno skrenuli u krivu ulicu i nikako se sa time nisu mogli pomiriti, ni shvatiti.
    Kad se sjetim onih okretanja guzice kad protivnik puca po golu od prošle godine i bloka i proslave Domingueza jučer, to nije ni ista energija ni momčad.
  • rokikaciga
    3.8k
    Sandro Perkovic je ispao trenerski mag nakon Cannavara. Ne seri previse. Ovo ti je vec drugi ili treci trovacki komentar u roku 5 minuta.
  • kadsemasazatalasa
    107

Molim? Trovački?

Ak je reći da, po mom misljenju, netko nije zadovoljio u utakmici, trovačina, onda jebeno.

Zivjelo jednoumlje.

Uzivaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.