• Kujtim Shalla
    5.8k
    Napisao Sam na drugoj temi, i veci macani od njega su obecavali promjene , napadacke igre , i sve te floskule. Ali kad krene tekma sve isto. Danas je prva tekma pod Kovacevicem. I ja Sam vidio ideju, napadacki nogomet, zelju ,agresivu. Da momcad igra svi za jednog. Da je napravio promjene kad je trebalo. Svaka cast gospodine . Svaka cast . Pa ljudi znam da je rano ,ali priznajmo ,ovak uklopit toliko novih igraca ,dobiti osijeka u gostima. Ponosan i odusevljen. Idemo dalje i sretno treneru i momcadi
  • Zg123
    2.2k
    Evo rekao je Kova i da ce se sigurno igrati i s 2 spice a bitno da su novinari kenjali da Boban inzistira striktno na 4-3-3 ili 4-2-3-1
  • Dadox
    623
    Kaže Kova i stajling je takav jer Dinamo to zaslužuje.
    Velik si treneru!
  • Orc123
    12.9k
    Koliko iz Kove izbije dobrota....kupio si me Kova jer si ljudina! Nije kurceviti lik, prizemljen, normalan....obican covjek! Rijetkost za bilo kojeg trenera ili igraca .... Svaka cast majstore!
  • BBB Mataa998
    2.7k
    Kakav ritam je nametnuo Kovacevic. Veceras po povratku spavanje na stadionu i sutra odmah trening haha
  • Crle
    1.2k
    Jel zna engleski?
  • Kujtim Shalla
    5.8k
    a postavit mocad ko Guardiola covjek. Jednostavno zna , i sad kad ima ovakvih momcad tek sad ce izac na vidjelo kakav je majstor. Bog nek mu podari zdravlja i srece . Zasluzio je sve , a mi smo docekali da uzivamo u nasoj igri. Pa i da nismo dobili kod mene se nista nebi promjenilo. Ja vidio dovoljno
  • ŽacZgb
    305
    Bravo treneru za tekmu!

“Hvala našim navijačima,od prve minute kako su nas bodrili,ovo je pobjeda za njih” - Mario Kovačević
  • CastAway1986
    3.7k
    Čestitke Maestro!
  • Fan
    1.3k
    Glupo je već pisat neke hvalospjeve o njemu, kao i kenjat po njemu, kad još ništa nismo vidjeli.
    Presing kada je Osijek imao posjed na njihovoj polovici danas nije postojao, al ne toliko njegovom krivicom, nego je to više do neuštimanosti.
    S druge strane, ono što jest vidljivo je napad na izgubljenu loptu. Mi smo danas valjda 100 lopti izgubili ali nijednom nismo odustali i dali Osijeku lagane akcije.
    Zamjene također veliki pogodak, to nam je donijelo svježinu, a na kraju i pobjedu.
    Položio je prijemni, smije na fakultet.
  • Hnlovac
    2.8k
    Kak mi je dobar i stajling kovacevica, umjesto trenirki da izgleda ko profesor tjelesnog lagano košulja i kravata ko izbornik repke koja na mundijalu ide u finale
    Screenshot-20250803-002503-You-Tube.jpg
    :ok:
  • Pacho
    3.4k

Preporucam i sako koji se strateski skida kada treba dignuti ekipu ili pritisnuti suce.

allegri.gif
  • Crni86
    13.7k
    kad ga vidis dode ti da ga zagrlis

naglasili su nesto oko stajlinga i u studiju pa je reko da dinamo to zasluzuje ili nosi, nije se bas najbolje culo. Ali cini mi se ds je i bosnir opet bio u odijelu tako da je stvarno dress code nastupio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.