• dzg7
    415
    Valincic i dominguez top dns
    Poslije njih Scott
  • nwankwo646
    665
    Da je bar bilo još golova da mogu stalno gledati kako svi s klupe trče slaviti!
  • NB86
    17k
    Meni je Ljubo dobro odigrao. Puno prljavog posla je tu bilo, covjek je valjda 13km pretrcao. Jedva cekam informaciju za kilometrerokikaciga

Zadnjih 15 min ga je bio pun teren, bas je manijakalno trcao i pun ga teren bio, imam osjecaj da je dizelas i da mu treba da uđe u utakmicu
  • Mathiasovi Chageri
    5.9k
    Na stranu sad ove očite pohvale Valinčiću, ali Perez Vinlof i Dominguez odlični igrači. Napokon imamo lijevog beka, čudo. Po meni Villar iako je bilo kritika tu na Zoni jako dobar igrač, ima odličan pregled, zna u svakoj sekundi što napraviti s loptom, danas su ga dobro istukli.

Idemo dalje, doma sad napuniti Maksimir i samo jako nastavljamo.
  • Fan
    1.3k
    Ogromna, ali OGROMNA pobjeda za nas, ne samo zbog 3 boda koliko zbog psihe, pobjedit na ovakvom teškom gostovanju i to bez primljenog gola.
    Lagat se nećemo, 3 smo mogli popit bez problema, ali to nije do individualne kvalitete, koja, stvarno se čini, nema limita (sva čestvorica iza imaju svoje jako velike snage), nego do neuigranosti i na tome ćemo sigurno raditi u sljedećim utakmicama.
    Ono što me veseli je reakcija na izgubljenu loptu - izgubili smo ih 100, ali bome mislim da nijednom nismo odustali od nje i uvijek je bila borba za ponovno preuzimanje posjeda.
    Pritisak je bio prilično loš, to me razočaralo jer sam barem u tom segmentu očekivao da ćemo ih pojest, ali eto, valjda će se i to popraviti.
    Vezni red veći dio utakmice prilično spor i neefikasan, što u napadu, što u obrani i istaknuo bih groznu utakmicu Mišića.
    Lisica korektan, Vidović nevidljiv, za Belju očekujem da će se pričat kako je lavovski gradio i osvajao lopte, ali realno, slabo je odigrao, Kule mu je pokazao kako se fantastično otvorit za gol.
    Sve u svemu, očekivano neuigrana utakmica, ali sa puno potencijala i na kraju, ogromnom pobjedom.
  • Pacho
    3.3k
    Mckenna je stijena. Odbijali su se od njega. Umro sam kad ga je napucalo u glavu s par metara i samo je malo trznuo pa nastavio dalje.
  • rokikaciga
    3.8k
    mislim da cak nije niti to vec je decko toliko mocan fizicki da ne staje kad svi drugi padnu pa izgleda kao da je stavio u brzinu vise a on zapeavo dere po svom
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Jesam se tresao na pocetku ali savrsen rezultat na kraju :lol:

Hendikep i clean sheet na Opusu. Mislim da je ovo uzasno vazna pobjeda i za mir i za samopouzdanje. Igra naravno jos ima prostora za napredak.

Meni su danas i svi bili dobri izuzev Vidovica i Villara. Vidovic bas nista nije pridonio. I dalje mi je zato nejasno zasto igra ispred Stojketa koji je i danas opet bio kljucan. Papogotovo u derbijima mi se Stojke cini puno korisninim na krilu. Vidovic mi je jedini bolji na malom prostoru.

Vidjelo se da i Lisica kao klasicno brzo krilo izgleda puno bolje od Vidovica makar ga ne smatram boljim igracem.

Obrana dobra. Svi su dobri ali danas Valincic mvp. Doktorska partija.

I na kraju eto Kule da ne bude da samo zabija Sibeniku :lol:
  • Fabercaster
    404
    2 promjene - 2 strijelca. Bravo treneru!
  • Time
    1.4k
    Dobra tekma,dobar Dinamo,dobar Osijek,dobar stadion,dobri navijaci,dobra piva,dobra konobarica,DOBAR DAN
  • immerwieder
    1.5k
    nitko se ne šeta, ne pada nakon svakog duela, ne maše rukama,
    konačno nogomet, hvala
  • hardek
    5.5k
    Ja i dalje ne kužim šta ekipa očekuje od njega. Odličan dynamo u sredini, tek da njega nema vidio bi se ogroman pad što se agresije veznog reda tiče
  • Simba
    66
    Konačno trka nakon više od godinu dana
  • rokikaciga
    3.8k
    Ljubo je stroj, nece te tehnicki oduseviti ali je decko neophodan u modernom nogometu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.