• San Lorenzo
    20.6k
    McKenna jak ko bizon, Dominguez je ono što smo očekivali od Mmaeea...u vezi fali kreacije, ali mora se priznati da je Osijek jako agresivan i stalno su nam za vratom.
    Nadam se da se Valinčić nije ozljedio.
  • Ritam Ulice
    1.3k
    Ono se trebalo zabit jebiga
  • Neznam
    32
    Očekivano loše, bit će to puno bolje dok se malo uigraju.
    Barem obrana funkcionira napokon..
  • Crni86
    13.7k
    Ljubičić opet nevidljiv.Borovljanin

2/3 opasne nase situacije prek ljube…. Brate sta gledate vi?
  • Efes Pilsen
    12.2k
    Dominguez kad se zagrije bit ce top, Vinlof je stigao i na blok kod sanse Omerovica, mali se bas trga. Energija, pristup na razini. Dosta manjih gresaka u dodavanjima, ali to je se dalo ocekivat.
    Fali nam igrac u meduprostoru, mozda Mudri ili Stojke. Vidovica su dobro zatvorili, Lisica svoj prostor koristi, ali onako Spikicevski zavrsit :zip:
  • Jay
    2.4k
    Hejt za Lisicu će očito postati must-have i kad je dobar i kad je osrednji i kad je loš. Mišić je ispod razine danas pa ga ne pljujemo. I ne trebamo.
    U par navrata nas je čisto međusobno nepoznavanje koštalo
  • Crni86
    13.7k
    Energija, pristup na razini.Efes Pilsen

A proslava nakon bloka? Kao da je gol zabio :cool:
  • Fan
    1.3k
    Pa dečki dragi, znate li išta o jbn nogometu? Da, imali smo duge pripreme, ali kompletno nova momčad, nabrijani protivnik, prva službena tekma...pressing, nesigurnost, sve je to normalno, nova je situacija...treba tek sve sjesti, ali se vidi da imamo puno rezerve i dinamitaJos-Optimus

Zašto si prognozirao 1-6? Pretpostavljam da zato što si očekivao odličnu igru, rapsodiju. Pretpostavljam, kao i svi mi.
    A što trenutno imamo?
    Uopće me ne brinu greške, to će se događat sve dok se ekipa ne igra. Brine me što opet ne vidim konture... ičega. I uopće me ne zanima što je ovo prva utakmica (kao ni tebe, jer si prognozirao 1-6) jer smo imali pripreme da barem kreiramo taktiku koje, jbg, nema.
  • miro
    7.1k
    Više bi donio Stojković i umjesto Vidovića i umjesto Ljube u ovoj utakmuci
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Tresem se doslovno koliko smo grozni. Ovo je bas malo gore od onih Jakirovih derbija 23/24 samo ovaj out imamo vise srece.

Ali Dominguez mi se cini igracina.
  • NKDZ86
    5k
    Mudri, Stojke, Varela unutra
  • Zg123
    2.2k
    izgleda se aktivirao neki Stojke fan club, fino je Petko bacio kost...
  • Pacho
    3.4k
    Imamo jos vremena kupiti lijevo krilo ako Varela nije spreman za vecu minutazu.
  • Carmichael
    183
    Lisica odlično napada dubinu, puno šansi tako stvaramo, ali u izgradnji napada ne doprinosi dovoljno.
    Vidović nažalost potpuno nevidljiv..
    Dominguez će se nametnut u prvog stopera, a Vinlofa je prekrasno gledat.
    Ljubičić klasika, dobar i loš istovremeno, a Beljo s onim skokom u prečku je pokazao da će bit veliko pojačanje unutar 16m
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.