• rokikaciga
    3.6k
    Boban da dozivi potpunu amneziju bi znao vise o nogometu, moralu i casti nego potpuno svjesna cijela familija glave.
  • scooniepenn
    5.3k

Dobar dio navijača i "navijača" Dinama ili živi u vremenu propagande ili nije nikad čuo za pojmove poput imidža i reputacije, brendinga, marketinškog potencijala pojedinog brenda, eksploatacije sponzorstva i sl. Što od takvih ljudi očekivati nego da se boje ili da preziru ono o čemu nemaju blagog pojma. To je nažalost standard u Hrvatskoj, tako da se ovome niit najmanje ne čudim. Takvoj ekipi samo treba objasniti koliko je nova garnitura podigla klub po svim ovim strateškim pilarima te da će daljnjim razvojem kluba na svim razinama Dinamo moći dovoditi bolja pojačanja, najbolje mlade igrače prodavati za veće iznose najboljim klubovima, biti financijski neovisniji, jer će kategorija transfera predstavljati manji udio u klupskim prihodima i na kraju krajeva što je najbitnije ostvarivati bolje rezultate kao krajnji ishod svega navedenog.
  • scooniepenn
    5.3k

Meni izgleda da je A1 i na lijevom rukavu dresa, ali možda ovaj kut vara.
  • NitkoBitan
    29.8k
    Mislim da je na tom rukavu ralu logistika.
  • sport
    5k
    Na lijevom rukavu je RALU logistika
  • scooniepenn
    5.3k
    Znam da je bio RALU, valjda je na ovoj fotki tako ispalo. Nije ni meni imalo nikakvog smisla.
  • Thor
    420
    A kaj ja znam :smirk: nisam bas na kindjurenje svake reklame sponzora na dres pa onda to izgleda ko hodajuca sendvic reklama...a opet kuzim da je lova,lova i da dobro dodje svaki cent.
    Ne znam kaj bi reko. Drago mi je da je uprava dogovorila sponzorstvo, iako ne znamo koliko (bar nisam sad nigdje procitao) a kuzim i zahtjev sponzora da stavi logo odredjene velicine da se vidi. Dal je ovo bas pravo mesto iznad grba...kaj ja znam kaj da velim. :chin:
  • Kumerle
    920
    Nemoj se čudit, ljudi u mojem okruženju seru po svakom potezu kluba. Izađu dresovi: "prvi je pidžama, drugi odvratan", evo neki dan su i na onaj treći leakani reagirali s ovim prokletim emojiem :lol:.

Boban da intervju, šutnja, Petković izađe u javnost: "toooo Petko, kako si se popišao po Bobanuu". Seru po momčadi prošle sezone, uvjereni su da sve treba mijenjati, dođe Boban, sve promijeni, seru da zašto je sve promijenio, da nije normalan. Hajduk i Osijek izbace dresove: "zašto mi ne možemo ovako, prekrasni su". I hrpa drugih primjera.

Pritom se nazivaju Dinamovih navijačima. Ja nikome ne želim, niti imam pravo uskraćivati pravo da se tako naziva, ali meni je Zona stvarno jedini bijeg od takvih. Jebena negativa, i kada treba i kada ne treba, baš me ubija to.
    rakurs

To je uobičajna hate kultura koja i mene silno živcira, ali više me ne čudi.
    Treba biti svoj i brijat pozitivu dokle god je to realno.
  • Droljo
    20k
    nije nikad čuo za pojmove poput imidža i reputacije, brendinga, marketinškog potencijala pojedinog brenda, eksploatacije sponzorstva i sscooniepenn

Pojma nemam o tim stvarima al se ne bojim ničega i (mislim da) ispravno razmišljam o klubu i vodstvu kluba.
  • Mathiasovi Chageri
    5.9k
    Dobar dio navijača i "navijača" Dinama ili živi u vremenu propagande ili nije nikad čuo za pojmove poput imidža i reputacije, brendinga, marketinškog potencijala pojedinog brenda, eksploatacije sponzorstva i sl. Što od takvih ljudi očekivati nego da se boje ili da preziru ono o čemu nemaju blagog pojma.scooniepenn

Godinama se od strane kluba to ignoriralo jer su navijači bili nebitni, brand je bio nužno zlo, a klub je bio obiteljski OPG, na svaku vrstu marketinga se gledalo posprdno jer je to bio forte Hajduka, pa se s tim segmentom rugalo od strane tih istih ljudi i gledalo negativno. Pa japanke, pa ručnici, pa jogurt, pa videi predstavljanja pojačanja, pa Tommy pa učlanjivanje pa ovo pa ono.

U prvoj takvoj diskusiji sam bio prošle godine kad je klub na službenom LinkedInu objavljivao sponzore, pa je poznanik na jednoj cugi vikao kako "postajemo sve više kao ovi dolje što ih vodi ulica jer se hvalimo članovima i sponzorima". Kako sad da ti takvoj osobi objasniš da je to upravo ono što bi klub trebao raditi?
  • scooniepenn
    5.3k

Ti si rijetka biljka, nažalost ovih drugih je puno puno više.
  • scooniepenn
    5.3k

To je prototip tog navijača, ili je možda bolja riječ poklonika, kojeg sam spominjao. Koliko sam se puta našao u diskusijama sa takvim likovima koji krenu pametovati o nečemu o čemu ne znaju apsolutno ništa, a od toga zarađujem za život. To je kao da je konzultanta iz KPMG-a idem educirati o reviziji. Čisti teatar apsurda.
  • Dadox
    593
    Očekivao sam da Boban izađe pred novinare prije 1.kola.Onaj istup za klupske stranice po meni nije dovoljan.Prijelazni rok je praktički odrađen i trebao se kao predsjednik uprave i prvi čovjek sportske politike spustiti među novinare.Stvarno je 2 mjeseca bez propitkivanja bilo dovoljno.
  • Crusades
    17.3k
    Da se spustio među ta nepismena škrabala onda bi kmečali kak je ukrao autoritet i pozornost Kovačeviću i kak mu slaže prvih 11. Dajte najte.
  • NitkoBitan
    29.8k
    Stvarno je 2 mjeseca bez propitkivanja bilo dovoljno.Dadox

Sta bi trebalo propitkivat? Pricat ce teren.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.